Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

Niu saunios naujienos pas tave egk, sveikinu 4u.gif
O merginos kuria diena po isodinimo impalntacija vyksta? g.gif Buvau cia skaiciusi kad kaikuriom po isodinimo isbega is ten kazkas, man neisbego g.gif
Dar Baiba sake priziuret maista, kaip kad esant nestumui, kazi ka ji turejo omenyje g.gif blush2.gif
Atsakyti
Ziurim LNK Valanda su Ruta bigsmile.gif
Atsakyti
Mergytes, labai aš čia nedrąsiai kreipiuos, bet bandau ax.gif niekada gyvenime negalvojau, kad man teks susidurti su tokia situacija, bet yra taip - mano vyras negali turėti vaikų, todėl nuatrėme kreiptis į Rygos kliniką. Planuojam pirmą vizitą liepos pradžioje. Gal galėtumėt pasakyti nuo ko mums pradėti? Tyrimus pati dariausi pries 7 mėnesius - viskas tuo metu man buvo gerai, tai tikiuosi, kad niekas nepasikeitė. Kokia procedūra mūsų laukia jei man viskas gerai, o vyras negali turėti vaikų? gal kuri iš jūsų esat susidūrusi? Pas kokį gydytoją mums reikėtų registruotis? visiškai esam susimėtę, bet patys puikiai suprantame ir jau esam pilnai nusprendę viso šito taip nepalikti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 02, 14:35)
dabar turim du kleckiukus pilvelyje, na is to vieno nekoks sansas, bet kad jau ir taip cia pas mane stebuklai nuo pat pradziu visko, gal ir dabar stebuklas ivyks  biggrin.gif
Aciu mergaites uz palaikyma, dieve kaip dabar gera  bigsmile.gif

wingele, ramių tau laukimo savaitėlių 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 06 02, 17:07)
Aš vakar vėlai parsiradau, tai ir nebeparašiau blush2.gif
Mano naujienos sakyčiau neblogos ax.gif

Geros pas tave naujienos thumbup.gif . Labai gerai, kad nereikia intervencijos, tikėkimės, kad vaistukai ne tik cistas panaikins, bet ir tavo norus išpildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

QUOTE(pasifica @ 2011 06 02, 20:24)
Mergytes, labai aš čia nedrąsiai kreipiuos, bet bandau  :

Labai gaila, kad teko kreiptis pas mus verysad.gif , bet sveika atvykusi, neužsibūk čia ilgai mirksiukas.gif . O kokios konkrečiai vyro problemos? Nuo jų didumo priklauso ir procedūros parinkimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 02 birželio 2011 - 20:36
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 02, 20:35)
Labai gaila, kad teko kreiptis pas mus verysad.gif , bet sveika atvykusi, neužsibūk čia ilgai mirksiukas.gif . O kokios konkrečiai vyro problemos? Nuo jų didumo priklauso ir procedūros parinkimas.

Azoospermija verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, tikiuosi nesupyksit, noriu biski nuotaika jums praskaidrint, geresniu emociju ipust tongue.gif
Rodomes, siandien pirmakart mano katinas buvo lauke :

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2011 06 02, 20:44)
Mergaites, tikiuosi nesupyksit, noriu biski nuotaika jums praskaidrint, geresniu emociju ipust  tongue.gif 
Rodomes, siandien pirmakart mano katinas buvo lauke :

user posted image

Na ir grazuole tavoji. Mane mano sunelis ir dziugina, kai vakar tokios nuotaikos tai jis mane bande prablaskyti biggrin.gif Po savaitgalio ir kaciuka turesiu blush2.gif
pacifika, deja jeigu zadi vaziuoti i Embrions klinika, tai jie visa liepa atostogauja. Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 02, 20:50)
pacifika, deja jeigu zadi vaziuoti i Embrions klinika, tai jie visa liepa atostogauja. Sveika prisijungusi  4u.gif

Dėkui už gražų priėmimą. gaila, teks tada viską nukelti į rugpjūtį - na bet čia ne tiek jau ir daug smile.gif Svarbu viską pradėti ir sulaukti gražaus rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifica @ 2011 06 02, 22:04)
Dėkui už gražų priėmimą. gaila, teks tada viską nukelti į rugpjūtį - na bet čia ne tiek jau ir daug smile.gif Svarbu viską pradėti ir sulaukti gražaus rezultato  4u.gif

Tai jus bent birrzeli nuvaziuokit pasikonsultuot, galbut per ju atostogas kazka reikes padaryt, na negaisit laiko. Gal netycia ka ras, jis ten kazkaip kitaip i viska ziuri, gal reikes kokiu vaistuku pagert ir t.t. Na, maza kas ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifica @ 2011 06 02, 20:44)
Azoospermija  verysad.gif

Ir su tokia diagnoze tikrai pastojama. Gali pasiūlyti atlikti IVF su ICSI plius TESA. Bet tiksliau pasakys gyd. Bandykit skambinti į kliniką dabar ir gal pirmas vizitas įvyks dar birželį. Nes liepą jie ten tikrai visi atostogaus.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 02, 21:09)
Ir su tokia diagnoze tikrai pastojama. Gali pasiūlyti atlikti IVF su ICSI plius TESA. Bet tiksliau pasakys gyd. Bandykit skambinti į kliniką dabar ir gal pirmas vizitas įvyks dar birželį. Nes liepą jie ten tikrai visi atostogaus.

dėkui - ryt skambinsiu smile.gif Ačiū jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasifica @ 2011 06 02, 21:13)
dėkui - ryt skambinsiu smile.gif Ačiū jums labai smile.gif

Sėkmės 4u.gif .
Atsakyti