QUOTE(Maryem @ 2011 06 09, 21:05)
Super naujienos!!! sveikinimai. O as ryte pasidziaugiau kad gerai jauciuosi, o va pries kelias valandas toki malonuma apturejau... grizus po darbelio priguliau ir gulint ramiai prie teliko prasidejo nezmoniskas skausmas desineje puseje kiausides srityje. Skausmas panasus kuri jausdavau per ovuliacija, tik 100 kartu stipresnis
ko tik as nedariau, ir keturiom ir kojas keliau ir ant pilvo zodziu visas pozas isbandziau, taip skaudejo kad net bliauti pradejau, tada pradejau skambinti visokiom ginekologml kuriu tel turejau, o buvo jau puse 8...bet Kazlauskienei prisiskambinau, vienu momentu sove mintis pabandyti i LV pasukti, ir ka jus galvojat, pakele Treisas
sake jei ne praeis varyti i ligonine pasiziureti echo, as neiskentusi skausmo isgeriau nuskausminamu ir po poros val nerealaus skausmo pradejo rimti.. Treisas sake kad gali visko buti- geltonkunis, kiauside uzsisuko, skusciai po operacijos, kraujas. Dabar jau beveik gerai, nors po tokio astraus skausmo dar istampytas pilvas jauciasi. Oi kaip noreciau kad daugiau tai nepasikartotu...
asstukai, jauciu ir tau toks pat malonumas buvo pries pat isodinima, suprantu dabar tave labai labai...

asstukai, jauciu ir tau toks pat malonumas buvo pries pat isodinima, suprantu dabar tave labai labai...
Laikykis, gal jau skausmas ir nepasikartos toks astrus, man tai toks stiprus skausmas 2 dienas istisai buvo, gerai kad dirbu poliklinikoj, tai suleisdavau vaistu, tai Treisas sakydavo laseline pastatyt, bet jau man gerai, ir tau linkiu kad daudiau jokiu skausmu, tik dziugios naujienos... Laukiu tavo sios dienos rezultatu... Laikykis, viskas bus gerai!
Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 09, 20:15)
AnnaSt, ramaus laukimo
nemaciau siandien lietuvaiciu embrions klinikoje
As po apziuros...idomiai su tais foliais, kazkaip kiekis pakito
dabar vienoje puseje yra 5, kitoje 3
cia tie didieji gerieji...ir dar maziuku yra...siai dienai Treisas prognozuoja, kad tuos 8 ir imsim laukan..nebent dar tie mazieji paaugs...zodziu nelabai suprantu
ir toliau tesiam vaistukus 

As po apziuros...idomiai su tais foliais, kazkaip kiekis pakito

Jei Treisas nepergyvena reiskia viskas gerai... tie mazieji tikrai paaugs, nes pas mane irgi buvo daug ir visokiu didziu, bet iki punkcijos beveik visos issiligino iki vieno ligio. tai kad neka ro nerimaut. Lengvu durimu ir laukimo...