Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(Maryem @ 2011 06 09, 21:05)
Super naujienos!!! sveikinimai. O as ryte pasidziaugiau kad gerai jauciuosi, o va pries kelias valandas toki malonuma apturejau... grizus po darbelio priguliau ir gulint ramiai prie teliko prasidejo nezmoniskas skausmas desineje puseje kiausides srityje. Skausmas panasus kuri jausdavau per ovuliacija, tik 100 kartu stipresnis  verysad.gif ko tik as nedariau, ir keturiom ir kojas keliau ir ant pilvo zodziu visas pozas isbandziau, taip skaudejo kad net bliauti pradejau, tada pradejau skambinti visokiom ginekologml kuriu tel turejau, o buvo jau puse 8...bet Kazlauskienei prisiskambinau, vienu momentu sove mintis pabandyti  i LV pasukti, ir ka jus galvojat, pakele Treisas smile.gif sake jei ne praeis varyti i ligonine pasiziureti echo, as neiskentusi skausmo isgeriau nuskausminamu ir po poros val nerealaus skausmo pradejo rimti.. Treisas sake kad gali visko buti- geltonkunis, kiauside uzsisuko, skusciai po operacijos, kraujas. Dabar jau beveik gerai, nors po tokio astraus skausmo dar istampytas pilvas jauciasi. Oi kaip noreciau kad daugiau tai nepasikartotu...
asstukai, jauciu ir tau toks pat malonumas buvo pries pat isodinima, suprantu dabar tave labai labai...

Laikykis, gal jau skausmas ir nepasikartos toks astrus, man tai toks stiprus skausmas 2 dienas istisai buvo, gerai kad dirbu poliklinikoj, tai suleisdavau vaistu, tai Treisas sakydavo laseline pastatyt, bet jau man gerai, ir tau linkiu kad daudiau jokiu skausmu, tik dziugios naujienos... Laukiu tavo sios dienos rezultatu... Laikykis, viskas bus gerai!

Papildyta:
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 09, 20:15)
AnnaSt, ramaus laukimo  4u.gif nemaciau siandien lietuvaiciu embrions klinikoje  4u.gif

As po apziuros...idomiai su tais foliais, kazkaip kiekis pakito  g.gif dabar vienoje puseje yra 5, kitoje 3  g.gif cia tie didieji gerieji...ir dar maziuku yra...siai dienai Treisas prognozuoja, kad tuos 8 ir imsim laukan..nebent dar tie mazieji paaugs...zodziu nelabai suprantu  cool.gif ir toliau tesiam vaistukus  doh.gif

Jei Treisas nepergyvena reiskia viskas gerai... tie mazieji tikrai paaugs, nes pas mane irgi buvo daug ir visokiu didziu, bet iki punkcijos beveik visos issiligino iki vieno ligio. tai kad neka ro nerimaut. Lengvu durimu ir laukimo...
Atsakyti
[quote=AnnaSt,2011 06 10, 06:59]
Laikykis, gal jau skausmas ir nepasikartos toks astrus, man tai toks stiprus skausmas 2 dienas istisai buvo, gerai kad dirbu poliklinikoj, tai suleisdavau vaistu, tai Treisas sakydavo laseline pastatyt, bet jau man gerai, ir tau linkiu kad daudiau jokiu skausmu, tik dziugios naujienos... Laukiu tavo sios dienos rezultatu... Laikykis, viskas bus gerai!

labai tikiuosi kad nepasikartos!!! skausmelis ne is maloniųjų, o dar baimės pilos akys, kai nežinai kas cia darosi... g.gif Šiandien jau visas ok. Treisas vakar sakė kad atvažiuočiau, jis galvojo kad aš Latvijoje smile.gif matai, man irgi antra dieną buvo užėję, matyt ten kažkas vyksta, gerai kad ne visoms taip būna. O kaip tu jautiesi? aš kai pagalvoju kad jau greičiausiai ryt įsodinimas, tai tokia jausmų ir minčių lavina užpūsta, kad lygioje vietoje galiu apsiverkti (iš džiaugsmo) smile.gif
Atsakyti
[quote=Maryem,2011 06 10, 07:48]

labai tikiuosi kad nepasikartos!!! skausmelis ne is maloniųjų, o dar baimės pilos akys, kai nežinai kas cia darosi... g.gif Šiandien jau visas ok. Treisas vakar sakė kad atvažiuočiau, jis galvojo kad aš Latvijoje smile.gif matai, man irgi antra dieną buvo užėję, matyt ten kažkas vyksta, gerai kad ne visoms taip būna. O kaip tu jautiesi? aš kai pagalvoju kad jau greičiausiai ryt įsodinimas, tai tokia jausmų ir minčių lavina užpūsta, kad lygioje vietoje galiu apsiverkti (iš džiaugsmo) smile.gif
[/quote]

Sveikos. Va va, ir man tokie skausmai buvo po punkcijos, ti diena pries isodinima, bet dar plius ir vemti ejau ir temp. buvo iki 38, 7 sukilusi. Tada Treijsas mano MB irgi sake mane vezti pas ji, bet islaukem iki isodinimo smile.gif Sekmes merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaSt @ 2011 06 10, 08:59)
Jei Treisas nepergyvena reiskia viskas gerai... tie mazieji tikrai paaugs, nes pas mane irgi buvo daug ir visokiu didziu, bet iki punkcijos beveik visos issiligino iki vieno ligio. tai kad neka ro nerimaut. Lengvu durimu ir laukimo...

Aciu, netiek ir daug beliko, siandien jau paskutiniai duriai doh.gif ir del foliu nepergyvenu, svarbu yra ka punktuoti 4u.gif
QUOTE(Maryem)
labai tikiuosi kad nepasikartos!!! skausmelis ne is maloniųjų, o dar baimės pilos akys, kai nežinai kas cia darosi...  Šiandien jau visas ok. Treisas vakar sakė kad atvažiuočiau, jis galvojo kad aš Latvijoje  matai, man irgi antra dieną buvo užėję, matyt ten kažkas vyksta, gerai kad ne visoms taip būna. O kaip tu jautiesi? aš kai pagalvoju kad jau greičiausiai ryt įsodinimas, tai tokia jausmų ir minčių lavina užpūsta, kad lygioje vietoje galiu apsiverkti (iš džiaugsmo)

QUOTE(wingele)
Sveikos. Va va, ir man tokie skausmai buvo po punkcijos, ti diena pries isodinima, bet dar plius ir vemti ejau ir temp. buvo iki 38, 7 sukilusi. Tada Treijsas mano MB irgi sake mane vezti pas ji, bet islaukem iki isodinimo

Vaje, merginos na as jau pradedu bijoti, ka reikes daryti, jei uzeis toki skausmai verysad.gif ir punkcijos bijau, o kai pagalvojau kaip toliau tai ir dziaugsmas begalinis ir nerimas aplanko unsure.gif
Atsakyti
Pelenuroze nebijok, tikrai ne visoms tokie ';malinumai' buna, viskas bus tvarkoje bigsmile.gif
asstukas, kaip tu? ieskai pojuciu?
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 06 10, 08:58)
Pelenuroze nebijok, tikrai ne visoms tokie ';malinumai' buna, viskas bus tvarkoje  bigsmile.gif
asstukas, kaip tu? ieskai pojuciu?

Sveika,
Zinok pojuciu jokiu visai, net nezinau ka galvoti, (vienintelis tik kad valgau l. daug ir viskas kas suru) bet zinok jau pradedu pergyvent del kraujuko nuleidimo, kazkaip mintys durnos lenda i galva doh.gif
O sianakt dar sapnavau kad atejo mmm...
Kaip tu? kaip nuotaikos?
Atsakyti
QUOTE(asstukas @ 2011 06 10, 08:07)
Sveika,
Zinok pojuciu jokiu visai, net nezinau ka galvoti, (vienintelis tik kad valgau l. daug ir viskas kas suru) bet zinok jau pradedu pergyvent del kraujuko nuleidimo, kazkaip mintys durnos lenda i galva doh.gif
O sianakt dar sapnavau kad atejo mmm...
Kaip tu? kaip nuotaikos?

Na pojutys toks, kad mmmm ateis tuoj tuoj, na ir nuovargis nuolatinis, miegociau atrodo istisai smile.gif
Atsakyti
[quote=Maryem,2011 06 10, 07:48]

[/quote]

As jau gerai, vakar pragulejau visa diena, Treisas pan patare 1 diena gulimo rezimo, o siandien jau darbe.. Tai kad laikykis , dziaukis gyvenimu ir viskas bus OK
Atsakyti
Šiandienos žinios tokios- iš 4 vakar apsivaisinusiu, šiandien 2 puikūs, 2 pusėtini. Ryt 11 turim būt LV. Kaip ir visoms turbūt sakė kad jei ką, tai paskambins ir pasuks atgal na,mo jei tie 2 atsigaus ir reikės žiūrėti kurie geriausi. Kaip bus taip bus, svarbu kad 2 yra geri thumbup.gif einu už geras žinias ir jus visas ikalsiu arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 10:23)
Šiandienos žinios tokios- iš 4 vakar apsivaisinusiu, šiandien 2 puikūs, 2 pusėtini. Ryt  11 turim būt LV. Kaip  ir visoms turbūt sakė kad jei ką, tai paskambins ir pasuks atgal na,mo jei tie 2 atsigaus ir reikės žiūrėti kurie geriausi. Kaip bus taip bus, svarbu kad 2 yra geri  thumbup.gif einu už geras žinias ir jus visas ikalsiu arbatos smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai labai tikiu kad tau tikrai viskas pasiseks
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 09:23)
Šiandienos žinios tokios- iš 4 vakar apsivaisinusiu, šiandien 2 puikūs, 2 pusėtini. Ryt  11 turim būt LV. Kaip  ir visoms turbūt sakė kad jei ką, tai paskambins ir pasuks atgal na,mo jei tie 2 atsigaus ir reikės žiūrėti kurie geriausi. Kaip bus taip bus, svarbu kad 2 yra geri  thumbup.gif einu už geras žinias ir jus visas ikalsiu arbatos smile.gif

Geros zinios thumbup.gif Sekmes ryt didziausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 11:23)

Super thumbup.gif thumbup.gif sekmes rytoj ir laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti