Negaliu ne pasidalinti
šiandien tokie ženklai eina, kaip niekad. Priėjo kolege ir sako, ar neturi kokių leliukų, o rankoje laiko mazucius mazuciukus megztus batelius kūdykėliui, man vos žaptai neatvėpo nuo tokių jos žodžių. Pasirodo jis neria mezga visokias grožybes vaikučiams. kita kolege pribėgusi paklausė ar aš nesilaukiu, pasakiau kad dar ne
, o ji sako, jei dar ne, tai labai greitai lauksiesi,paminėsi mano žodžius...
nu ir kaip netikėti visais šiais ženklais
super diena
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 15:45)
Negaliu ne pasidalinti
šiandien tokie ženklai eina, kaip niekad. Priėjo kolege ir sako, ar neturi kokių leliukų, o rankoje laiko mazucius mazuciukus megztus batelius kūdykėliui, man vos žaptai neatvėpo nuo tokių jos žodžių. Pasirodo jis neria mezga visokias grožybes vaikučiams. kita kolege pribėgusi paklausė ar aš nesilaukiu, pasakiau kad dar ne
super diena 
Geros tavo zinios- super! ir kad viskas issipildytu, ka tavo bendradarbiai sake. linkiutapti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 17:45)
Negaliu ne pasidalinti
super diena 
LediDiDI, matau jau grįžai? Kaip tu?
QUOTE(Rute @ 2011 06 09, 19:50)
Turiu įtarimą, kad galėsim kooperuotis pirmadienį ir važiuot kartu.
Tik man iki pilnos laimės trūksta pasiklydusių mmm
tai jos arba pačios ateis iki pirmadienio, arba spėju, kad kitu atveju, gydytojas vis tiek prašys apžiūrai atvažiuoti.
Tik man iki pilnos laimės trūksta pasiklydusių mmm
Sveikos,as ir nuo treciadienio niekaip nesulaukiu savo mmm,o jau sia savaite turejom vaziuoti.nezinau ka daryti?
QUOTE(Maryem @ 2011 06 10, 15:45)
Negaliu ne pasidalinti
super diena 
na tokie zenklai veda tik i
QUOTE(mill @ 2011 06 10, 22:27)
Sveikos,as ir nuo treciadienio niekaip nesulaukiu savo mmm,o jau sia savaite turejom vaziuoti.nezinau ka daryti? 
Patariu dar šiek tiek luktelti. Gal per savaitgalį parsibels. Manosios pasiklydėlės atrodo pasivaikščiojusios grįžta. Pirmadienį galėsiu drąsiai važiuot.
Labas rytas, mergaitės,
Aš normaliai, tik vakar įlindau pažiūrėti, kaip mergaitės laikosi, kas naujo. Rašyti patingėjau
, tas karštis tuoj išmuš mane iš vėžių visai, nemėgstu aš jo
. Išpunktavo viso 12, dvi kiaušialąstės visai netinkamos paprasta akimi žiūrint, kurias iš karto atmetė, 10 atplovus dar 3 pasirodė ne itin kokybiškos, liko 7 tinkamos kokybiškos, kurias ir turėjo apvaisinti. 10 val skambinsiuosi, kaip ten sekasi. O įsodinimas, tai visos čia žino kada: po trijų arba penkių dienų.
Šį kartą labiau jaučiasi kiaušidės, netgi skauda, tai likau viena namie
tokiu oru
.
Kaip krūtiniukas tavo? Gal jau nebeskauda?
Wingele, jau kumštukai spaudžiasi
. Ir kitoms mergaitėms sėkmės
.
Rute, pagaliau
. Įsivaizduoju, kaip palenvėjo
.
QUOTE(egk @ 2011 06 10, 20:49)
LediDiDI, matau jau grįžai? Kaip tu?
Aš normaliai, tik vakar įlindau pažiūrėti, kaip mergaitės laikosi, kas naujo. Rašyti patingėjau
Kaip krūtiniukas tavo? Gal jau nebeskauda?
Wingele, jau kumštukai spaudžiasi
Rute, pagaliau
QUOTE(Rute)
Manosios pasiklydėlės atrodo pasivaikščiojusios grįžta. Pirmadienį galėsiu drąsiai važiuot. 
Super
QUOTE(LediDiDi1)
Išpunktavo viso 12, dvi kiaušialąstės visai netinkamos paprasta akimi žiūrint, kurias iš karto atmetė, 10 atplovus dar 3 pasirodė ne itin kokybiškos, liko 7 tinkamos kokybiškos, kurias ir turėjo apvaisinti. 10 val skambinsiuosi, kaip ten sekasi. O įsodinimas, tai visos čia žino kada: po trijų arba penkių dienų.
Sveikatytes
P.s. Maryem, sekmes siandien!
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 11, 08:44)
Šį kartą mano mmm labiau tubūt laukia vyras nei aš pati. Šiandien net patraukė per dantį, kad pagaliau bus galima su manim žmoniškai susikalbėti.
Paskui pasidalink savo naujienomis.
Papildyta:
Pelenų rožele, Galėsiu ateiti aplankyti
Atrodo pirmadienį vėl nemažai lietuvaičių bus. Galim skelbti meetą embrions klinikos foje
Maryem, man zinok po isodinimo panasiai buvo, sia savaite, nuvykau pas vyro klienta ten su reikaliukais, trumpai pakalbejom tik. Isejau o MB ir skambina, sako tas kolega man dabar raso per skype: jauciu pas jus elektros nebuvo kokius pora menesiu, nes pagaliau zmona nescia
Pirma karta kazkas taip pamaste
Klausiau po to ko, kodel taip pagalvojo, sake; ant veido parasyta
Gero savaitgalio merginos, jauciu iskentesiu be NT, isvykstam i pajuri, mintis nukreipsiu i vyro seses 1men. kudiki ir islauksiu iki pirmadienio HCG
Gero savaitgalio merginos, jauciu iskentesiu be NT, isvykstam i pajuri, mintis nukreipsiu i vyro seses 1men. kudiki ir islauksiu iki pirmadienio HCG
QUOTE(Rute @ 2011 06 11, 10:52)
Liuks, jei tik turesi laisva minute