Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(egk @ 2011 05 30, 22:41)
Taip kad aš kolkas sėduosi ant palaikymo komandos suolelio 4u.gif

Labai linkiu, kad tie dariniai pasisalintu savaime ir nereiketu LP 4u.gif Tikekimes, kad taip ir bus bigsmile.gif O kaip reikaliukai su krutine? Ar jau buvai pas gydytoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 30, 22:18)
Ačiū 4u.gif Nu burokėlių tai tiesiog nekenčiu gun_rifle.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Krapai mažina spaudimą, o ypač sėklos. Tiksliau jų nuoviras. Paieškok informacijos apie juos.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 30, 22:41)
Aš buvau kažkur apie pusę trijų, lietuvių nemačiau, šiandien ten rusiškai kalbančių mergaičių diena biggrin.gif Pralaukiau 2,5 val. Užtai paskui važiavau į Jūrmalą. Kiek dau braidžiojau ir vaikščiojau thumbup.gif
O kas ten dabar - Vitols atskirai klinika bus? Parašyta JV klinic? Nebūk porą savaičių, tai visą kliniką perrykiuoja hihihi.gif

Tikiuosi tavo organizmas susidoros su darinukais 4u.gif

Ir aš į ta jv taip pat žiūrėjau didelėm akim. Irgi supratau, kad ten vitolsas sau atskira kabinetuka su atskira registratore turi. hihihi.gif
Ir dar viena kabinetuka mačiau ruošia. Gal ten egils gasings priimines.. Visi gydytojai turės atskiras klinikas vienoje vietoje biggrin.gif
Papildyta:
Sanzile, man treisas irgi yra siules lp pasirinktinai lt arba lv. Jam nelabai buvo svarbu kur operuosiuos, svarbu buvo, kad butų svaru. 4u.gif
Šiaip kažkada su juo kalbėjome apie lp, tai jis sakė, kad kai patys daro lp, patys mato kas pas tave yra ir viską įvertina savo akimis. O kai atvezi israsa, tai tiesiog žino kas daryta. Bet rezultate davė suprasti - daryti lp kur noriu, jam nelabai svarbu ką pasirinksiu ir kaip nuspresiu. Svarbu, kad nebutu trukdžių ivf'ui. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rute: 30 gegužės 2011 - 22:42
QUOTE(MonaJ @ 2011 05 30, 23:20)
daugiau tai nezinau, cia is atminties atgaminau, nes neseniai per sveikatos laida rode (as fane tu laidu... smile.gif) o del mazinimo daugiau nezinau, nes turiu atvirkstine problema - amzinai man per mazas  doh.gif dabar paskutiniu metu jau palaikau 100/70, o gydytoja vis tiek sako, kad per mazai. o as jau taip dziaugiuosi...  thumbup.gif
siaip, kiek pamenu, mazina tas, kas ramina - metos, melisos... ir pan...

Nu va va mano irgi toks būdavo 4u.gif Užtai dabar 90/150, bent jau paskutines 5 dienas mažiau nebuvo. O toks man jau žiaurus doh.gif

QUOTE(pliuske @ 2011 05 30, 23:31)
Labai linkiu, kad tie dariniai pasisalintu savaime ir nereiketu LP 4u.gif Tikekimes, kad taip ir bus bigsmile.gif O kaip reikaliukai su krutine? Ar jau buvai pas gydytoja? smile.gif

Trečiadienį žygiuoju pas mamologą 4u.gif Tikiuosi neišgąsdins 4u.gif

QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 30, 23:37)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Krapai mažina spaudimą, o ypač sėklos. Tiksliau jų nuoviras. Paieškok informacijos apie juos.

Ok ok.gif rytojų skelbsiu paieškos diena
O jau nikas koks naujas gražus ir pranašiškas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rute @ 2011 05 30, 23:50)
Tikiuosi tavo organizmas susidoros su darinukais  4u.gif

Ir aš į ta jv taip pat žiūrėjau didelėm akim. Irgi supratau, kad ten vitolsas sau atskira kabinetuka su atskira registratore turi. hihihi.gif
Ir dar viena kabinetuka mačiau ruošia. Gal ten egils gasings priimines..  Visi gydytojai turės atskiras klinikas vienoje vietoje biggrin.gif

Tikiuosi 4u.gif
Jo yra ten toliau Gasins kabinetas, apžiūrėjau blush2.gif Nieko nesuprantu g.gif Tai čia jie nesenai taip persikraustė? Bet kodėl JV klinic?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 30 gegužės 2011 - 22:59
QUOTE(egk @ 2011 05 31, 00:02)
Jo yra ten toliau Gasins kabinetas, apžiūrėjau blush2.gif Nieko nesuprantu g.gif Tai čia jie nesenai taip persikraustė? Bet kodėl JV klinic?

juris vitols - jv . Manyčiau taip reikia sifruoti. Darytina išvada, kad dabar kiekvienas gydytojas dirbs sau. O embrions' pavadinima greičiausiai paliks treisui vien dėl lietuvaiciu lotuliukas.gif
Atsakyti
O embrions' pavadinima greičiausiai paliks treisui vien dėl lietuvaiciu lotuliukas.gif
[/quote]

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Pagaliau pakalbejau su Treisu thumbup.gif Tyrimai geri, hormonai ciki piki mirksiukas.gif leidzia startuot drinks_cheers.gif
Tik ..... cikla su KT perreguliuosim, kad rugpjucio pradzioj gautusi memes, nes naturaliai tik rugpjucio gale ....
Mergaites gal kam teko gerti tas ,,YARINA" KT tureciau kelis klausimus .... blush2.gif

Ir dar .... jie receptiniai? Kaip as nusipirksiu? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 31 gegužės 2011 - 10:13
QUOTE(egk @ 2011 05 30, 23:02)
Ok  ok.gif  rytojų skelbsiu paieškos diena
O jau nikas koks naujas gražus ir pranašiškas ax.gif

Kaip sekasi paieška? ax.gif

Kad tavo žodžiai D į ausį. Nu nežinau kas užėjo, bet savaitgalį ieškojau gandro ilgiausiai, radau ir pasikeičiau doh.gif biggrin.gif .

Labas rytas, mergaitės 4u.gif . Man dar vis rytas, nes žiauriai miego noriu biggrin.gif .

wingele, kaip tavo 9-netukas laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LediDiDi1: 31 gegužės 2011 - 11:05
Sveikos
Jau turiu diphereliną ant rankų thumbup.gif Vilniaus Camelijose tokio vaisto kol kas nerasta, nusipirkau paskutinę pakuotę. Jei kuri planuojat įsigyti, tai užsisakykit iš anksto kad atsivežtų iš sandėlių. Ten dažniausiai vieną dieną užsakai, kitą dieną jau atveža. 4u.gif Nors turbūt, vaistininkė vėl užsakys šių vaistukų, nes sakė vis kažkas nuperka hihihi.gif
Papildyta:
Wingele, matau esi.. gal jau žinai kaip tavo kleckai gyvuoja? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Na po nakteles is mano devyntuko liko tik trys verysad.gif , bet sake labai geros kokybes unsure.gif Dabar ivairus jausmai pas mane ir ziauriai laukiu rytojaus, nes el skambinsiuosi. Embriologas sake kad iki blastu ko gero neauginsim, tad isodinimas ketvirtadieni. O mergaites, viena galima saldyti? g.gif
norma, dziugu kad tyrimai geri, sekmes. 4u.gif
egk, na ir bizabrazijos cia pas tave, bet nieko, issivalysi, tikiu as tuo.
O jau dienele kokia grazi, pasaka, tik va man pilva tai dar beproto skauda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 31, 12:59)
Sveikos. Na po nakteles is mano devyntuko liko tik trys  verysad.gif , bet sake labai geros kokybes unsure.gif  Dabar ivairus jausmai pas mane ir ziauriai laukiu rytojaus, nes el skambinsiuosi. Embriologas sake kad iki blastu ko gero neauginsim, tad isodinimas ketvirtadieni. O mergaites, viena galima saldyti? g.gif

O jau dienele kokia grazi, pasaka, tik va man pilva tai dar beproto skauda  unsure.gif

svarbu, kad tie 3 dabar gerai dalintųsi. Pasistenk nesinervinti, juk nieko pati negali pakeisti. Žinau, kad patarinėti lengviau nei padaryti.
dėl šaldymo nežinau ar vieną šaldo, tu pas embriologę kitą kart užklausk kai skambinsi. Bet spėčiau, kad šaldo ir vieną.

Dėl pilvo skausmo pasistenk daug vandenuko gerti, gal po punkcijos numažinai. O Treisas jokių rekomendacijų nedavė iš savo pusės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2011 05 31, 12:59)
Sveikos. Na po nakteles is mano devyntuko liko tik trys  verysad.gif , bet sake labai geros kokybes unsure.gif  Dabar ivairus jausmai pas mane ir ziauriai laukiu rytojaus, nes el skambinsiuosi. Embriologas sake kad iki blastu ko gero neauginsim, tad isodinimas ketvirtadieni. O mergaites, viena galima saldyti? g.gif
norma, dziugu kad tyrimai geri, sekmes.  4u.gif
egk, na ir bizabrazijos cia pas tave, bet nieko, issivalysi, tikiu as tuo.
O jau dienele kokia grazi, pasaka, tik va man pilva tai dar beproto skauda  unsure.gif

wingele, net neabejoju, kad liko tie patys paciausi !!! rytdienos laukiam drinks_cheers.gif ir laikom kumstukus group.gif
Oi, o man tai dabar su tom tabletem neaisku, bet radau kas man recepta parasys - mano odontologas lotuliukas.gif
Atsakyti