Įkraunama...
Įkraunama...

EMBRIONS klinika Latvijoje

QUOTE(wingele @ 2011 05 31, 16:21)
Egk ir kitos, o kiek kainuoja saldymas, nelabai suprantu is ju psl. g.gif
Jau su geresne nuotaika esu, parsivezem nauja namo gyventoja-suni Tima (veisle-meksikos plikasis). Jam 5 metai, bet nerealus kompanjonas smile.gif Savaitgali dar ir kaciuka isigysime, zodziu veislynas  tuoj pas mus bus  biggrin.gif
Vilte-kns, kaip nuotaikos?

Tikrai veislynas bus pas jus clap.gif Kažkaip užsifiksavo man, kad ne viena mergaitė yra rašiusi, kad įsigyja augintinį ir labai greitai patampa nestuke.gif Tikiuosi pas tave bus taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 05 31, 16:09)
Tikrai veislynas bus pas jus clap.gif Kažkaip užsifiksavo man, kad ne viena mergaitė yra rašiusi, kad įsigyja augintinį ir labai greitai patampa nestuke.gif Tikiuosi pas tave bus taip pat 4u.gif

tai vadinasi man taip pat reikia isigyti kokia papuga ar ka biggrin.gif ,o istikruju snd. sapnavau suniuka,prancuzu buldoga ,kad isigijau ,tai gal uzsiskaito sitas?a? lotuliukas.gif toks grazuoliukas buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte-kns: 31 gegužės 2011 - 16:35
QUOTE(wingele @ 2011 05 31, 16:21)
Egk ir kitos, o kiek kainuoja saldymas, nelabai suprantu is ju psl. g.gif
Jau su geresne nuotaika esu, parsivezem nauja namo gyventoja-suni Tima (veisle-meksikos plikasis). Jam 5 metai, bet nerealus kompanjonas smile.gif Savaitgali dar ir kaciuka isigysime, zodziu veislynas  tuoj pas mus bus  biggrin.gif
Vilte-kns, kaip nuotaikos?

wingele, ooo kokios naujienos!!! Priglaudet? Saunuoliai !!! thumbup.gif
Pas mane irgi toks veislynas - suo ir katinas, pamatysi kaip smagu wink.gif o ir netaip galvosi , nes turesi ka veikt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2011 05 31, 17:34)
tai vadinasi man taip pat reikia isigyti kokia papuga ar ka biggrin.gif ,o istikruju snd. sapnavau suniuka,prancuzu buldoga ,kad isigijau ,tai gal uzsiskaito sitas?a? lotuliukas.gif toks grazuoliukas buvo  wub.gif

Geriausia benamis hihihi.gif Kažkada kai gulinėjau po IVF laukdama rezultato skaičiau archyve kažkokią temutę, nebepamenu kaip vadinasi. Tai žvengiau balsu, gerai, kad manie viena buvau, o tai visi būtų pagalvoję, kad išprotėjau. Mergaitės rašė, kad padėjo benamis šunelis, o paskui atliko savo gerą darbą ir išėjo kitiems laimės dalint. Na čia kai aš parašiau tai atrodo nieko juokinga, bet ten ta mergaičių diskusija doh.gif - viena bijo, kad benamis šunelis neišeis, kita galvoja kur tokį greit surast, humoristės visos nerealios hihihi.gif
Viskas bus tau gerai ir be gyvūno 4u.gif Žinoma, jei pasitaikytų ant dienų koks benamis, tai čiupk negalvodama, na dėl visa ko. Aš kelis kart jau rytais važiuoda į darbą matau tokią benamę katę, tokia labai apipešiota, bet labai jau greita doh.gif
Kumštukai bus suspausti nuo pat ankstaus ryto pirmadienį 4u.gif Negalėčiau net prisileist tokios minties, kad trečias kartas gali nepavykti 4u.gif Ir apsieisim be benamių 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, prisiduodu 4u.gif

Mes jau po LV. Kiausides svarios, gavau gonalio sesioms dienoms po 112,5. Vyras suleido pirma ukola. Kita pirmadieni apziura. Ar normalu, kad toje vietoje, kur suleiti vaistukai, kazkiek tempia... ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 05 31, 18:49)
Labas vakaras, prisiduodu 4u.gif

Mes jau po LV. Kiausides svarios, gavau gonalio sesioms dienoms po 112,5. Vyras suleido pirma ukola. Kita pirmadieni apziura. Ar normalu, kad toje vietoje, kur suleiti vaistukai, kazkiek tempia...  ? ax.gif

sveikinu su startu!!! thumbup.gif man netempe ne karto, pirmus kartus net nejausdavau nei kaip duriu nei kaip leidziu, dabar truputi skauda kai leidziu ir galva kiekviena diena skauda, bet neimu siu niuansu i skaudancia galva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 05 31, 20:55)
sveikinu su startu!!!  thumbup.gif man netempe ne karto, pirmus kartus net nejausdavau nei kaip duriu nei kaip leidziu, dabar truputi skauda kai leidziu ir galva kiekviena diena skauda, bet neimu siu niuansu i skaudancia galva  biggrin.gif

Na man tai labai nepatiko ukolas, skaudejo g.gif o dabar jau nieko 4u.gif as pati nesugebejau susileisti blush2.gif uzsimerkiau ir vyrui liepiau, tai jis vyriskai kaip caktelejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 05 31, 18:49)
Mes jau po LV. Kiausides svarios, gavau gonalio sesioms dienoms po 112,5. Vyras suleido pirma ukola. Kita pirmadieni apziura. Ar normalu, kad toje vietoje, kur suleiti vaistukai, kazkiek tempia...  ? ax.gif

Su startu tave 4u.gif . Kas dėl vaistukų, tai niekada tempimo nebuvo, gal iš tikro TB stiprokai caktelėjo biggrin.gif . Kažkada atrodo, kad Tu blush2.gif , nerimavai dėl kiaušintakių ir Treijso reakcijos. Kaip suprantu nerado prie ko prikimba ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 31, 21:11)
Su startu tave 4u.gif . Kas dėl vaistukų, tai niekada tempimo nebuvo, gal iš tikro TB stiprokai caktelėjo biggrin.gif . Kažkada atrodo, kad Tu blush2.gif , nerimavai dėl kiaušintakių ir Treijso reakcijos. Kaip suprantu nerado prie ko prikimba ax.gif .

Ai jau praejo tas tempimas, as matyt visa isitempus, tai atrodo, kad kazkas jau ten vyksta 4u.gif taip, as pergyvenau del kiausintakiu, bet Treisas nemate jokiu skysciu, tad uzdege zalia sviesa...dar pergyvenau, kad nebutu kiausidese cistu, bet siandien paziurejo, viskas grazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 05 31, 19:19)
Ai jau praejo tas tempimas, as matyt visa isitempus, tai atrodo, kad kazkas jau ten vyksta  4u.gif taip, as pergyvenau del kiausintakiu, bet Treisas nemate jokiu skysciu, tad uzdege zalia sviesa...dar pergyvenau, kad nebutu kiausidese cistu, bet siandien paziurejo, viskas grazu  blush2.gif

Tai su žalia šviesa drinks_cheers.gif ir gausaus derliuko mirksiukas.gif .

egk, kelintą ryt pas mamologą?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 05 31, 20:30)
egk, kelintą ryt pas mamologą?

Tik vakare 18:30.

O kaip sekasi stimuliacija? Ar jauti ką tempia, skauda, ar dar kas vyksta? Man irgi stimuliavo su 225 doze, bet linkiu kad tau daugiau priaugtų nei man 4u.gif

Pelenuroze, su startu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 31 gegužės 2011 - 19:41
QUOTE(egk @ 2011 05 31, 19:40)
Tik vakare 18:30.

O kaip sekasi stimuliacija? Ar jauti ką tempia, skauda, ar dar kas vyksta? Man irgi stimuliavo su 225 doze, bet linkiu kad tau daugiau priaugtų nei man 4u.gif

Pelenuroze, su startu 4u.gif

Oho kaip vėlai, lauksiu gerų žinių po vizito.

Vakare pradėjau jausti vos vos kažką abiejuose šonuose, bet ir tai, kai pasilenkiu ar sėdžiu. Stovint nieko visiškai nesijaučia. O kiek tau užaugino tokia dozė gonalio? Norisi tikėti, kad šį kartą nors keliais būtų daugiau, gal daugiau kokybiškų kiaušialąsčių tuomet išpunktuotų. Taip norėtųsi užsiauginti iki blastukių. Treijsas irgi užsiminė, kad gal vertėtų. Tai man akys ant kaktos iššoko, sakau gi įsodinimo dieną tik du mažyliai tebuvo likę, o jis: taip, bet kokybiški. Ir suprask kaip nori blink.gif . Nerizikuočiau iš dviejų auginti blastukes schmoll.gif . Pradedu nerimauti prieš penktadienį.
Atsakyti