Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(Benice @ 2011 06 27, 20:08)
Pasirodau ir aš, ėjau svečiu, dariausi pati, minusiukų matau, bet žiūrint į veidrodį tą dieną nemačiau  biggrin.gif

kad nuotrauka sufotošopinta, ir dar nekokybiškai...

na bet manau natūraliai gražiai turėjo atrodyt .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 27, 22:08)
Pasirodau ir aš, ėjau svečiu, dariausi pati, minusiukų matau, bet žiūrint į veidrodį tą dieną nemačiau  biggrin.gif
user posted image

jau tos klijuotos arklio blakstienos doh.gif jei ne jos, tai viskas ok butu blush2.gif db kaip fyfa barbe atrodo, lekstoka tokia..
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 06 28, 19:56)
kad nuotrauka sufotošopinta, ir dar nekokybiškai...

na bet manau natūraliai gražiai turėjo atrodyt ..  smile.gif

Kokią gavau, tokią turiu blush2.gif

QUOTE(zigri @ 2011 06 28, 20:05)
jau tos klijuotos arklio blakstienos  doh.gif jei ne jos, tai viskas ok butu  blush2.gif db kaip fyfa barbe atrodo, lekstoka tokia..

Tai aš ir esu fyfa-barbė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vika.21 @ 2011 06 28, 11:31)
Oj vis dar nemoku paveikslelio ikelt doh.gif  blush2.gif

Aš bijočiau šių atspalvių...reiktų ieškoti tinkamo apšvietimo nuotraukoms, kad gražiai atrodytų...dar tas šėšėliavimas iki pat antakių ne visoms tinka. Jeigu esate panašių bruožų, tamsi, tai galima kažką bandyti, bet blondinei nepatarčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(krista-30 @ 2011 06 27, 19:01)
Manasis makiažas  ax.gif

Beje, kadangi nuotraukoje nesimato, noreciau paklausti kokia yra jusu akiu spalva, idomu kaip derinyje su siais seseliais 4u.gif

O Benices noriu paklausti, koks cia lupdazis kuriuo jus pasidazius ir jo spalvos nr.? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 27, 20:08)
user posted image

na as kaip prie fyfu biggrin.gif tai man labai graziai atrodo,taip sexy wub.gif kiekvienam savo mirksiukas.gif lupdazio spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 29, 09:59)
Beje, kadangi nuotraukoje nesimato, noreciau paklausti kokia yra jusu akiu spalva, idomu kaip derinyje su siais seseliais 4u.gif

O Benices noriu paklausti, koks cia lupdazis kuriuo jus pasidazius ir jo spalvos nr.? smile.gif

Lupdaziukai tokie:
is pradziu
user posted image
ant virsaus
user posted image
Atsakyti
Ka manote apie toki nuotakos makiaza?
user posted image
As negaliu atsikratyti minties kad ja labai butu pagyvines skaidrus bet ryskus persiko ar koralo spalvos blizgis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 29, 09:59)

Mano akių spalva žalia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 06 29, 10:44)
Ka manote apie toki nuotakos makiaza?
user posted image
As negaliu atsikratyti minties kad ja labai butu pagyvines skaidrus bet ryskus persiko ar koralo spalvos blizgis ax.gif

O ką čia manyti? Čia jo nesimato išvis (beveik)...Siūlyčiau rinktis kažką tamsesnio-bent jau akytes paryškinti, nes nuotraukytese atrodysite kaip nepasidaziusi. Blizgis pagyvins vaizdą, bet jis nusibučiuoja, ne visuomet spėjame pasitempti ir kas tuomet?
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 06 29, 10:35)
Lupdaziukai tokie:

QUOTE(krista-30 @ 2011 06 29, 11:19)
Mano akių spalva žalia  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 29 birželio 2011 - 10:57
QUOTE(Benice @ 2011 06 29, 11:20)
O ką čia manyti? Čia jo nesimato išvis (beveik)...Siūlyčiau rinktis kažką tamsesnio-bent jau akytes paryškinti, nes nuotraukytese atrodysite kaip nepasidaziusi. Blizgis pagyvins vaizdą, bet jis nusibučiuoja, ne visuomet spėjame pasitempti ir kas tuomet?

Mat kaip, o man kaip tik grazu kai nuotakos lupos paryskintos, rolleyes.gif aisku tada kai jai tinka. Akiu kaip tik labiau neryskinciau, nes tikrai matosi pilkai rudas seselis ivestas i rauksle ir issklaidytas, o kadangi sioje nuotraukoje tai matosi akivaizdu kad ir kitose matysis. ax.gif Na, galima butu kokia spalva papildomai ivest bet labiau tamsint gal ne, mergina svelniu bruozu, o tai pavirstu i kokia tai laukine vamp kate biggrin.gif

Bet kad blizgis nusibuciuoja tai faktas, tikriausiai geriau butu ilgalaikis lupdazis, taciau ir mane visaziste daze tik su blizgiu, jis buvo vidutinio ryskumo ir labai zerintis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 29 birželio 2011 - 13:47
QUOTE(popelka @ 2011 06 29, 14:31)
Akiu kaip tik labiau neryskinciau, nes tikrai matosi pilkai rudas seselis ivestas i rauksle ir issklaidytas, o kadangi sioje nuotraukoje tai matosi akivaizdu kad ir kitose matysis. ax.gif  Na, galima butu kokia spalva papildomai ivest bet labiau tamsint gal ne, mergina svelniu bruozu, o tai pavirstu i kokia tai laukine vamp kate biggrin.gif

Tai čia skonio reikalas...man trūksta kažko ties akių zona, gal pravedimo kokio...modelio akys nėra labai didelės, todėl jas verčiau padidinčiau, paryškinčiau, bet jei Jums super puper patinka toks variantas - why not..juk ne visos vienodai išsimaliavot turime ax.gif Tik garantuoju, kad fotkėse nesimatys nieko, bet gal Jum ir nereik. Čia modelis sėdi kažkur, yra spec. apšvietimas...
Atsakyti