QUOTE(Nima*** @ 2011 06 29, 17:31)
Dėl klijuotų blakstienų, tai žinoma, skonio reikalas, bet aš, jei reiktų kartoti vestuves jas vėl būtinai klijuočiausi, nes nuotraukose atrodo super gražiai...ir tikrai neatrodo nenatūraliai... Nebūtina per visą ilgį klijuoti juk 

va dabar ir mastau ar i kampucius tik priklijuoti ar isvis prisiauginti

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 29, 16:41)
labai noreciau 

Aš irgi svajojau prisiauginti, bet mano liudininkė prieš mane pabandė ir...mane išgelbėjo

QUOTE(Nima*** @ 2011 06 29, 17:49)
Aš irgi svajojau prisiauginti, bet mano liudininkė prieš mane pabandė ir...mane išgelbėjo
Nejuokinga, bet blakstienos buvo nekokybiškai priaugintos, sulipusios...nusprendžiau nerizikuoti
Aišku, nebent turite kokią nors gerą meistrę... 

na vienai musu forumietei Birute Pajediene priaugino ir labai graziai, ir skae gana kokybiskai, gal pas ja bandysiu

Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 29, 17:59)
na vienai musu forumietei Birute Pajediene priaugino ir labai graziai, ir skae gana kokybiskai, gal pas ja bandysiu 

o kiek jusu liudininke mokejo?

QUOTE(Benice @ 2011 06 28, 22:50)
Kokią gavau, tokią turiu
Tai aš ir esu fyfa-barbė
Papildyta:
Aš bijočiau šių atspalvių...reiktų ieškoti tinkamo apšvietimo nuotraukoms, kad gražiai atrodytų...dar tas šėšėliavimas iki pat antakių ne visoms tinka. Jeigu esate panašių bruožų, tamsi, tai galima kažką bandyti, bet blondinei nepatarčiau

Tai aš ir esu fyfa-barbė

Papildyta:
Aš bijočiau šių atspalvių...reiktų ieškoti tinkamo apšvietimo nuotraukoms, kad gražiai atrodytų...dar tas šėšėliavimas iki pat antakių ne visoms tinka. Jeigu esate panašių bruožų, tamsi, tai galima kažką bandyti, bet blondinei nepatarčiau

paga Jusu pasisakymus visai kitokia Jus isivaizdavau

Papildyta:
QUOTE(popelka @ 2011 06 29, 11:44)
Ka manote apie toki nuotakos makiaza?

As negaliu atsikratyti minties kad ja labai butu pagyvines skaidrus bet ryskus persiko ar koralo spalvos blizgis

As negaliu atsikratyti minties kad ja labai butu pagyvines skaidrus bet ryskus persiko ar koralo spalvos blizgis

atrodo kaip lavonelis ji..

Papildyta:
QUOTE(rimvydele @ 2011 06 29, 18:41)
labai noreciau 

grazu tos priklijuojamos ma tada, kai nesimato, kad jos priklijuojamos, o tokios kur tankios, kaip akiu tuso sepetelis ir dar keliu cm, tai jau taip dirbtinai,,
QUOTE(zigri @ 2011 06 29, 19:13)
Taip, forumas tokia erdvė, kad apie žmogų galime tik numanyti, kol nepasirodo

O pati visuomet jausdavausi kitokia, mano apranga būna ryškesnė, įdomesnė, dažnai perdarau drabužius, siunčiuosi iš užsienio, nemėgstu būti "eilinė"...Svarbu gerai jaustis

Dėl klijuotų blakstienų - skonio reikalas, bet man atrodo, kad kas supranta, pamato ir trumpas, ir plonesnes...taigi natūralumo čia bet kokiu atveju neišlauši

QUOTE(rimvydele @ 2011 06 29, 17:00)
Papildyta:

Papildyta:

Ji darėsi kampučiuose tik, kainavo berods 120 Lt.
Siek tiek pavyzdeliu

Benice, labai graziai atrodet
lupos gal juodu piestuku apvestos? ar tik taip atrodo?