Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

QUOTE(Sunny Day @ 2011 07 29, 20:17)
Man toks natūralus padažymas labai gražus wub.gif
Benice, ar jūs tokį padarytumėte? 4u.gif

Naturalus, nors akytes paryskintos net su apatiniu pravedimu..as lupytes padazyciau siek tiek i rusvuma, nes nuotakai lupos butu per blankios, nuotraukytese ne visur juk graziai is arti matosi viskas. Siame makiaže nera nieko tokio, ka butu sunku padaryti, tai manau, kad kiekviena visaziste padarytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(MissR @ 2011 07 30, 11:03)
kaip jums toks makiazas? labai noreciau buti taip padazyta, cai mano svajoniu makiazas wub.gif
user posted image

Man tai labai-labai grazuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 30, 20:09)
Man tai labai-labai grazuuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir lupu spalva? g.gif man tai lavonelio lupas primena tokia spalva unsure.gif
noretusi siek tiek naturalaus rausvumo, bent siek tiek blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 30, 20:32)
ir lupu spalva?  g.gif  man tai lavonelio lupas primena tokia spalva  unsure.gif
noretusi siek tiek naturalaus rausvumo, bent siek tiek  blush2.gif

As i akis ziurejau biggrin.gif Del lupu - pritariu, tikrai lavonelis ir net nzn, kodel as nemegstu to atspalvio... g.gif gal del to, kad negavau nei vienos realios, nefotoshopintos nuotraukos is nuotaku, kur graziai atrodytu tokia spalva blush2.gif Kai tas spalvos sviesumas sveikas, tai dar ok, bet kai nutolsta nuo naturalios lupu spalvos, tai tikrai kazkokio nesveikumo ispudi sudaro, bent jau man blush2.gif Lygiai tas pats su tamsiai violetiniais, rudais atspalviais - nuotakoms nelabai kazkaip...

O Jums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2011 07 30, 20:46)
As i akis ziurejau  biggrin.gif  Del lupu - pritariu, tikrai lavonelis ir net nzn, kodel as nemegstu to atspalvio... g.gif  gal del to, kad negavau nei vienos realios, nefotoshopintos nuotraukos is nuotaku, kur graziai atrodytu tokia spalva  blush2.gif Kai tas spalvos sviesumas sveikas, tai dar ok, bet kai nutolsta nuo naturalios lupu spalvos, tai tikrai kazkokio nesveikumo ispudi sudaro, bent jau man  blush2.gif Lygiai tas pats su tamsiai violetiniais, rudais atspalviais - nuotakoms nelabai kazkaip...

O Jums?  g.gif

man tu mirksiukas.gif
man tokios spalvos, maza to kad nenaturaliai atrodo, o is toli foto atrodo lyg be lupu doh.gif o labai tamsus ir rudi nuotakoms netinka nes norisi kad nuotaka skaistumo turetu, o cia kaip K..... psisivalgius lotuliukas.gif
o akyciu padazymo tipas superinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 07 30, 10:20)
pasidalinkite kuo dazetes lupas didziaja diena, kokios firmos lupu dazais ar blizgesiu, laike ar nelaike smile.gif

As siaip lupdaziu nenaudoju. Bet per vestuves padaze visaziste su nezinau kokios firmos lupdaziu, nebuvo laiko aiskintis ir klausinet biggrin.gif o po to sake tik blizgesiu teptis is tu kur pati turejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 07 30, 20:32)
ir lupu spalva?  g.gif  man tai lavonelio lupas primena tokia spalva  unsure.gif
noretusi siek tiek naturalaus rausvumo, bent siek tiek  blush2.gif

pritariu del lupu, nors foto ir atrodo graziai, nes beabejo ji pafotosopinta, realybej as pati jas rausvinsiu smile.gif
bet akys nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 31, 18:36)
pritariu del lupu, nors foto ir atrodo graziai, nes beabejo ji pafotosopinta, realybej as pati jas rausvinsiu smile.gif
bet akys nuostabios 4u.gif

tada turetu atrodyti fantastiskai mirksiukas.gif o jusu vokai atviri, auksti? Tada tai tikrai tiks, jei ne, tada tokio vaizdo nebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 30, 12:03)
kaip jums toks makiazas? labai noreciau buti taip padazyta, cai mano svajoniu makiazas wub.gif
user posted image

man per blankus, noris biškį gyvesnio veido ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif ,

gal galite patarti kur darytis makiaza ir sukuosena panevezyje, esu kauniete 4u.gif . vestuves spalio 8 d. buciau labai labai dekinga uz info bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos... Skaiciau Jusu komentarus. Dabar gal busiu nemaldagi, bet turiu labai rimta klausima unsure.gif
Spalio men mano vestuves, todel reikia sukuosenos ir makiazo blink.gif
O noriu paklaust: kuriai visazinstei "atsituoti" BENICE'I ar ADRINEJAI?
Laukiu atsiliepimu i az.
Atsakyti
QUOTE(Ingebra @ 2011 08 11, 16:32)
Sveikos merginos... Skaiciau Jusu komentarus. Dabar gal busiu nemaldagi, bet turiu labai rimta klausima unsure.gif
Spalio men mano vestuves, todel reikia sukuosenos ir makiazo blink.gif
O noriu paklaust: kuriai visazinstei "atsituoti" BENICE'I ar ADRINEJAI?
Laukiu atsiliepimu i az.

As rinkciausi tokiu atveju mano kolege - Benice, nes ji daro ir ta ir ta mirksiukas.gif
as su sukuosenom nedraugauju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, esu cia naujoke, todel iskart atsiprasysiu jei bus kokiu nesklandumu 4u.gif skaitineju apie nuotakos makiazus ir nutariau parodyti jums savaji, tekejau tik pries 3 menesius, todel esu neseniai iskepta zmona biggrin.gif kuomet man padare makiaza, iskart pamaciusi save veidrodyje issigandau, nes atrode per rysku, aisku paskui apsiratau, o db ziurinejam vestuviu nuotraukas atrodziau sau tobulai, aisku cia ir musu puikios fotografes nuopelnas:) makiazas jusu ivertinimui, gal kuriai ir patiks:)

Atsakyti