Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 10-toji tema

[quote=zuvixxe,2011 08 11, 18:59]
sveikos mergaites, esu cia naujoke, todel iskart atsiprasysiu jei bus kokiu nesklandumu 4u.gif skaitineju apie nuotakos makiazus ir nutariau parodyti jums savaji, tekejau tik pries 3 menesius, todel esu neseniai iskepta zmona biggrin.gif kuomet man padare makiaza, iskart pamaciusi save veidrodyje issigandau, nes atrode per rysku, aisku paskui apsiratau, o db ziurinejam vestuviu nuotraukas atrodziau sau tobulai, aisku cia ir musu puikios fotografes nuopelnas:) makiazas jusu ivertinimui, gal kuriai ir patiks:)
http://www.facebook....3...e=1]facebook[/URL]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvixxe: 11 rugpjūčio 2011 - 21:37
zuvixxe
Nesimato nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zuvixxe,2011 08 11, 22:31]
sveikos mergaites, esu cia naujoke, todel iskart atsiprasysiu jei bus kokiu nesklandumu 4u.gif skaitineju apie nuotakos makiazus ir nutariau parodyti jums savaji, tekejau tik pries 3 menesius, todel esu neseniai iskepta zmona biggrin.gif kuomet man padare makiaza, iskart pamaciusi save veidrodyje issigandau, nes atrode per rysku, aisku paskui apsiratau, o db ziurinejam vestuviu nuotraukas atrodziau sau tobulai, aisku cia ir musu puikios fotografes nuopelnas:) makiazas jusu ivertinimui, gal kuriai ir patiks:)
[/quote]
zinokit, nesusilaikiau ir paziurejau visa jusu albuma blush2.gif nuostabios vestuves buvo, labai suknele jusu patiko smile.gif ir siaip nuotaka grazi buvot labai.. (vedrynai puoksteje atrode nuostabiai wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 08 12, 09:22)
zinokit, nesusilaikiau ir paziurejau visa jusu albuma  blush2.gif  nuostabios vestuves buvo, labai suknele jusu patiko smile.gif ir siaip nuotaka grazi buvot labai.. (vedrynai puoksteje atrode nuostabiai  wub.gif )

Man irgi viskas patiko ax.gif Graži nuotaka. Netgi šukuosenoje gėlyčių kruva neatrodo blogai, viskas thumbup.gif

P.S. Man patinka, kai nuotaka turi savitą stilių ir jis išlaikytas, koks jis bebūtų - ar drąsesnis, ar kuklesnis, bet jis turi būti ax.gif
Atsakyti
[quote=zuvixxe,2011 08 11, 21:31]
[/quote]
Gražiai jums makiažas tiko, tikrai ne per ryškus smile.gif Sveikinimai susituokus smile.gif
Atsakyti
oj aciu labai uz tiek graziu zodziu blush2.gif sakau turiu nuotrauka kur makiazas is arti matosi, bet ji ne internete, todel dar nemoku ikelti, todel kai tik ismoksiu, bandysiu tai padaryt:)
Atsakyti
Grazus makiazas mirksiukas.gif
Jau kelinta karta isitikinu, kad Daive Kiele moka labai graziai nupaveiksluoti thumbup.gif
Jusu avatare man plaukuciai labai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 12 rugpjūčio 2011 - 11:28
QUOTE(Adrinėja @ 2011 08 12, 09:27)
Grazus makiazas  mirksiukas.gif 
Jau kelinta karta isitikinu, kad Daive Kiele moka labai graziai nupaveiksluoti  thumbup.gif

aciu, cia zinai kaip kartais buna, kai nesitiki ir greitai viska darai tai lb graziai gaunasi, o kai reikia antra karta ir nebeiseina nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 08 12, 12:27)
Grazus makiazas  mirksiukas.gif 
Jau kelinta karta isitikinu, kad Daive Kiele moka labai graziai nupaveiksluoti  thumbup.gif

lotuliukas.gif Aš tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
Kažkaip nestandartiškai, bet gražiai ax.gif Kaip mergaitė graži, tai ir atrodo kaip deivė smile.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif 4u.gif vestuves dar negreit,taciau kai gyveni ne Lietuvoje,o vestuves kelsi butent ten reikia is anksto viskuo pasirupinti blush2.gif zinau tikrai,kad vestuvini makiaza patikesiu TIK vienintelei,nepakartojamai sio forumo dalyvei ADRINEJAI! wub.gif tu nuostabi blush2.gif darysiu dumini manau,arba toki koki pasiurlys mano visaziste thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano didzioji diena jau praejo ir esu be galo laiminga, kad vestuvini makiaza dariausi pas Lilija Bytautaite. Padaze labai graziai, vos save pazinau:) Isryskino graziausius mano bruozus. Niekad nesijauciau tokia grazi kaip po Lilijos makiazo:) Ramia sirdimi galiu rekomenduoti sia meistre. Be to, buvo lietinga diena, taciau makiazas labai gerai atlaike.
Atsakyti
QUOTE(c@ndy @ 2011 08 12, 20:29)
sveikos wink.gif 4u.gif  vestuves dar negreit,taciau kai gyveni ne Lietuvoje,o vestuves kelsi butent ten reikia is anksto viskuo pasirupinti blush2.gif  zinau tikrai,kad vestuvini makiaza patikesiu TIK vienintelei,nepakartojamai sio forumo dalyvei ADRINEJAI! wub.gif  tu nuostabi blush2.gif  darysiu dumini manau,arba toki koki pasiurlys mano visaziste thumbup.gif

geras pasirinkimas thumbup.gif as kai atradau sia dalyve, tai dabar kai tik reikia ar vel reikes makiazo visada kreipsiuosi tik i ja bigsmile.gif dabar jau manes nebeatsikratys biggrin.gif
Atsakyti