QUOTE(supersupersuper @ 2011 10 22, 10:34)
gaila, kad šios temos neradau, kai as turejau darytis bronchoskopija

. Viskas prasidėjo nuo to, jog pradėjau rytais ir vakarais skrepliuotis. kartais skrepliai būdavo su krauju, jo gumulėliais. Palaukus savaitę nuėjau pas gydytoją, ji iškart nusiuntė pas kitus gydytojus. Na man padarė skreplių tyrimą, bet jame nieko nerado, padarė ir rentgeną bet taip pat nieko blogo nematė. gydytoja pasiūlė bronchoskopiją padaryti. Labai bijojau, bijojau kad uždusiu, nes sakė jausmas toks kad trūksta oro. Na aš sutikau. Bet baigėsi tuo, jog vieną dieną paskambino kad gydytoja operacinėj todėl negaliu vykti, kitą kartą aš susirgau, labai skaudėjo gerklę vos prašnekėjau, pranešiau kad negaliu. o paskui kai skambinausi niekas net telefono nebekėlė. Na poto nusprendžiau, kad tikriausiai nieko čia man nėra. Tik viena bėda

, kad skrepliavimas iki šiol nesibaigė ( na jau gal kokia pusė metų jei nedaugiau) . Kiekvieną mielą rytą ir vakarą turiu iškosėti skreplius, nes neina normaliai net seilių nuryti. Kartą taip kosėdama, krenkšdama tiksliau lyg ir apsivėmiau. na tai nebuvo vėmimas, tik skystis išbėgo. kartais atrodo kad vėl tas pats nutiks.

Bet grišti pas tą pačią gydytoją kažkaip nenorėčiau
Siulyciau nedelsti ir "neprisizaisti" dar labiau. Man irgi buvo daryta si procedura Santariskese, nes neranda umios BA priezasciu. Viskas ishkenciama ir ishgyvenama. Maziau klausykite kas ka sako! Kai nezinai, tikrai maziau baisu. O siaip, po proceduros taip ir nesugalvojau atsakymo kas baisiau- ar kai skrandi ta "zarna" tiria, ar bronchoskopija...Abi proceduros nemalonios, bet del zinojimo kenteti verta

Svarbiausia kiek imanoma labiau atsipalaiduoti ir galvoti, kad greit baigsis, tada viskas paprasciau ishkenciama. Sekmes! Nedelskite, kad nebutu po laiko dar blogiau. Kraujingi skrepliai - ne juokinga! O ta procedura parodo daug. Jie viska mato kompiuteryje.