QUOTE(Ex @ 2011 06 21, 06:45)
Pas mane šiaip trąšos žolinės, o būtent magnis iš parduotuvės. Kad žolėje būtų tik magnis, taip nėr. Bananų ar dar kažko tiek nepripirksi. Šiuo metu gelsta mano agurkai, tai žolės nebepadeda taip greit ir efektyviai, nėr kada terliotis ir laukt kol visai nukvaks ir derlius prapuls. Tuo labiau, kad žolėse yra daug azoto, o mano agurkams jo tikrai nereik. Taigi naudoju magnio sulfatą.
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 21, 15:19)
dėkoju
šovė man kvaila iki juoko mintis, gal magnio diasporaliu palaistyt, nuo nėštumo likę
na, visų pirma taip žiauriai žmonių gąsdint nereikia. vienas kitas lapelis ir pas mane šitaip pageltęs su taškais, o aš VISAI JOKIU PIENU NEPURŠKIAU. taigi, išvada, kad NEBŪTINAI nuo pieno

toliau - jei purškiate taisyklingai, t.y. spėja viskas išdžiūti laiku, tai neturėtų jokių grybų prisidauginti. o jei jie prisidaugina, tai gal nereikėjo purkšti, jei ir taip per drėgna?
čia mano pamąstymas. jūs teisi, kad informaciją reikia pažiūrėti pagal savo situaciją, kada taikyti.
juk neimsi laistysi papildomai kažkuo, jei lietus ir taip primirkęs kiaurai.
ir man kilo mintis kokią magnio tabletę pakast
QUOTE(gekoniuke @ 2011 06 21, 13:06)
ir piena su vandeniu skiedet lygia dalim? tokiu atveju sveikinu-prisizaidet iki asaru. tas pienas uzrugo, uzsidejo ant lapu pleves ir liko puiki terpe veistis grybeliui. Purskiau tokius savo nelaimelius rausvu kalio permanganato tirpalu(tiksliau maudziau), nugrebiau lauk visa mulca (ten liko daug uzkrato), pabarsciau zeme pelenais. Dar liko pasimelst

isvada -forume daug puikios informacijos, bet kai kuria reikia tikrint.
Nu nu nu neįsivažiuokit ir aš purškiau tuo pienu/jodu /vandeniu ir net ne nuo pat ankstaus ryto ir pomudorai kuo puikiausi niekas jiems nenutiko, nieko dėtas tas purškimas