Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(LG81 @ 2011 06 26, 23:03)
Skaitineju as jusu zinutes ir matau, kad labai pigiai randate apsistoti. Dabar as jau gailiuosi, kad uzsisakem uz  200 lt parai. Paskubejom uzsisakyti...

LG, nepergyvenkit. Kai kurie čia minėti variantai man net labai kliuvo, pvz vienas nesenai čia reklamuotas man užkliuvo, kad visai šalia garsios, triukšmingos kavinės, kur muzika skamba vėlyvoku metu (jautresniems ar su mažais vaikais - nu tragedija, ne poilsis būtų), kai kurie, mano akimis žiūrint, irgi turi trūkumų, tarkim, aš ten nenorėčiau ilsėtis. Bet nekomentuoju ir neoponuoju, jei žmonės rado tai, kas tinka ir patinka - puiku.

O beje, kur jūs užsisakėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 26 birželio 2011 - 22:57
laba diena,gal kam teko cia ilsetis,idomu atsiliepimai g.gif
http://www.priejuros...sventojoje-387/
Papildyta:
planuojam atostogas rugpjucio pradziai,domiuosi kur galima pailseti su seimyna pigiai ir smagiai pajuri,pernai buvom sventojoj cia
http://www.priejuros...-sventoji-2230/
tik vat trukumas jura biski toloka,o mes su mazamete,noretusi arciau g.gif siaip tai labai tvarkinga,modernu,ir ramuma thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Poema,2011 06 25, 15:07]
Tai atostogos ne kokios... o kaip pacioje Sventojoje ar ejot kur pavalgyti, daug kas pataria nevalgyti kavinese. Vaziuosiu pirma karta, tad nezinau net kur eiti ar is vis eiti.
[/quote]

Vikingo virtuve labai gera mirksiukas.gif
[/quote]
Taip visiškai pritariu, kad Vikingo virtuvė labai gera. Man Šventojoje ši kavinė pati geriausia.
Atsakyti
[quote=tzenonas1,2011 06 27, 11:45]
Vikingo virtuve labai gera mirksiukas.gif
[/quote]
Taip visiškai pritariu, kad Vikingo virtuvė labai gera. Man Šventojoje ši kavinė pati geriausia.
[/quote]
o kur ji yra,kokioje gatveje g.gif
Atsakyti
[quote=giedrumelis79,2011 06 27, 10:50]
[/quote]
[/quote]
priešais pršelio rojų, Jūros g.
Atsakyti
[quote=pilkoji28,2011 06 27, 13:12]
[/quote]
priešais pršelio rojų, Jūros g.
[/quote]
Ji yra ne Jūros ,o Kopų g. priešais Titaniką .
Atsakyti
O mums kazkada kelis metus is eiles nepatiko Parselio rojuj, su maistu ne kas buvo. Draugai apsinuodijo, o duona buvo nerealiai kieta, nors dantis galejai issilauzyt doh.gif

Vikingas labai patinka, ypac ju salotos nerealios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes stengiamės Šventosios kavinėse valgyti minimaliai (jau pasimokėm iš savos patirties, sveikata vis tik brangiau), nebent oras laabai jau geras ir gaila laiko gaminimuisi. Pirmenybė teikiama kavinėms su vaikų žaidimo aikštelėms, šiais metais pasitvarkė kavinukė netoli Auksinių kopų p.n. - tiek išoriškai, tiek maisto kokybe. Ten yra šauni aikštelė vaikams dūkti, o maniškiai į kavines be atrakcijų net neina.. smile.gif
Atsakyti
Kadangi aš atostogauju dvi savaites, tai teko aplankyti daug kavinių. Teko būti ir Paršelio rojuje ir Titanike, Galeroje, Du malūnai, Robinso saloje, bet Vikinge tikrai niera su kuo lyginti. Porcijos didelės gražiai papuoštos ir maistas tikrai labai skaniai paruoštas. thumbup.gif Vienu žodžiu Vikingas geriausias. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganute1030 @ 2011 06 08, 21:43)
Sveikos, o musu seimyna jau kelinti metai vaziuojam i Sventaja, gyvenam "Linelio" (juros 18) 3vieciuose nameliuose. Nera dideles prabangos, bet nebrangu, arti jura (kas labiausiai ir patinka). 4u.gif

O kaip ten tualetas? g.gif Buvot siais metais? ax.gif Virtuveje yra siltas vanduo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gal kas esate buve "Energetikas" poilsio nameliuose? Raso, kad dauguma ju renovuoti, tai kazin kaip juose dabar? g.gif Labai lauksiu nuomoniu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilijana5 @ 2011 06 27, 17:03)
O kaip ten tualetas?  g.gif  Buvot siais metais?  ax.gif  Virtuveje yra siltas vanduo?  mirksiukas.gif

Siemet dar nebuvom, nuo liepos 4d. vaziuojam savaitei. Siaip tualetai bendri, daugmaz tvarkingi, kol neapsilanko kokia apsi... (atsiprasant) moteriske blush2.gif bet siaip gerai valomi. Virtuveje siltas vanduo yra.
Atsakyti