Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(Raganute1030 @ 2011 06 27, 20:29)
Siemet dar nebuvom, nuo liepos 4d. vaziuojam savaitei. Siaip tualetai bendri, daugmaz tvarkingi, kol neapsilanko kokia apsi... (atsiprasant) moteriske  blush2.gif bet siaip gerai valomi. Virtuveje siltas vanduo yra.

Oj, kaip jums faina, lauksiu atsiliepimu, bei gal kokiu nuotraukyciu. Labai domina sitie nameliai. Gero jums oro, bei silto vandens!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif

Beje, o jus rezervavot, ar siaip ant "durniaus" vaziujate i Lineli?
Atsakyti
QUOTE(tzenonas1 @ 2011 06 27, 15:14)
Kadangi aš atostogauju dvi savaites, tai teko aplankyti daug kavinių. Teko būti ir Paršelio rojuje ir Titanike, Galeroje,  Du malūnai, Robinso saloje, bet Vikinge tikrai niera su kuo lyginti. Porcijos didelės gražiai papuoštos ir maistas tikrai labai skaniai paruoštas.  thumbup.gif Vienu žodžiu Vikingas geriausias. biggrin.gif

O Titanike lygtai kinų virtuvė? Ar skanu ten? Norėjom šiandien ten pavalgyti, bet kažkaip persigalvojom....
Atsakyti
Sveiki, galiu pasiūlyti čia
My Webpage

arti jūros, nuosavo namo kieme,yra vieta mašinai. ir yra du tokie nameliai.
Atsakyti
Merginos o imanoma susitarti su seimininkais del atvykimo ir isvykimo laiko? daugelyje skelbmu raso kad atvykimas nuo 14val, isvykimas iki 12val... nes kazkaip planuojam vaziuoti sestadieni ryte ir gryzti sekmadieni vakare,...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 06 28, 07:46)
Merginos o imanoma susitarti su seimininkais del atvykimo ir isvykimo laiko? daugelyje skelbmu raso kad atvykimas nuo 14val, isvykimas iki 12val... nes kazkaip planuojam vaziuoti sestadieni ryte ir gryzti sekmadieni vakare,...

Kaip kada del atvykimo eina susitart, jei kambarys buvo laisvas ir nebuvo kitu zmoniu, tai gali anksciau priimt, o jei buvo, tai gali nebent jei sutvarko kamabri ir anksciau kokia valandike priimt. Del isvykimo is kambario dazniausiai neleidzia pasilikt, nes buna, kad atvyksta kiti , nauji poilsiautojai. Bet kartais leidzia palikt auto kieme, arba galima paskiau nueit i WC pries kelia ar i dusa, tik reik pakalbeti. Vieni leidzia, kiti ne, bet i tulika manau, kad visi leidzia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 06 27, 00:55)
LG, nepergyvenkit.  Kai kurie čia minėti variantai man net labai kliuvo, pvz vienas nesenai čia reklamuotas man užkliuvo, kad visai šalia  garsios, triukšmingos kavinės, kur muzika skamba vėlyvoku metu (jautresniems ar su mažais vaikais - nu tragedija, ne poilsis būtų), kai kurie, mano akimis žiūrint, irgi turi trūkumų, tarkim, aš ten nenorėčiau ilsėtis. Bet nekomentuoju ir neoponuoju, jei žmonės rado tai, kas tinka ir patinka - puiku.

O beje, kur jūs užsisakėt?

smile.gif tai va, man irgi nelabai patinka kad tik keliatas cia pagrindiniu aptarinejama, toks vaizdas, kad Sventojoje tik kelios vilos ar poilsio nameliai. Yra begale daug kitu, tad jei uz 200 su visais patogumais, TV, indais - liepos men normali kaina. Mes siek tiek pigiau 130 4 - turvietis 4u.gif . Noretusi daugiau nuomoniu ir ivairoves.

Atsakyti
labas rytas

Turim rezervave trivieti kamb. viloj Inga . Mes patys negalim vaziuot. gal kas norit ?
Liepos 1. 2 . 3 t.y 2 paros. prasau i az
Atsakyti
QUOTE(mamyciuxs @ 2011 06 28, 08:05)
smile.gif tai va, man irgi nelabai patinka kad tik keliatas cia pagrindiniu aptarinejama, toks vaizdas, kad Sventojoje tik kelios vilos ar poilsio nameliai. Yra begale daug kitu, tad jei uz 200 su visais patogumais, TV, indais - liepos men normali kaina. Mes siek tiek pigiau 130 4 - turvietis  4u.gif . Noretusi daugiau nuomoniu ir ivairoves.

mums pernai cia patiko,ir kainos nesiknadzioja g.gif kaip siemet su kainom,tai nzn ax.gif
http://www.priejuros...-sventoji-2230/
svaru,jauku,visi patogumai,indai,tv,svarbiausia ramu thumbup.gif cia kaip paskaitineju,kad uz 200lt. nakvyne,tai man blink.gif blink.gif ar verta tiek moket,juk ten vistiek dazniausia tik permiegot pareini,ar pavalgyt,visa laika leidi pajuri,ar kitaip pramogauji g.gif na cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrumelis79: 28 birželio 2011 - 09:19
O gal kas atostogavo Sventojoje Juros g. 20 (nezinau poilsiavietes pavadinimo). Zinau kad ten mediniai namukai, daliniai patogumai ir svarbiausia nebrangiai. Gal kas ten issiruosiate liepos pradzioje? Butu malonu sulaukti atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2011 06 27, 22:31)
O Titanike lygtai kinų virtuvė? Ar skanu ten? Norėjom šiandien ten pavalgyti, bet kažkaip persigalvojom....

Kinų virtuvė yra Titanike ir Vikinge. Bet aš nevalgiau, tai pasakyti nieko negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Lilijana5 @ 2011 06 27, 20:09)
Oj, kaip jums faina, lauksiu atsiliepimu, bei gal kokiu nuotraukyciu. Labai domina sitie nameliai.  Gero jums oro, bei silto vandens!!!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Beje, o jus rezervavot, ar siaip ant "durniaus" vaziujate i Lineli?

Mes ne tik kad rezevavom - jau sumokejom ir zinom kuris bus smile.gif mes is Panevezio o sie namukai priklauso "Linui". Bet manau galima tartis ir vietoje su komendantu. g.gif
Aciu uz palinkejimus, ir mes labai tikimes gero oro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukana @ 2011 06 28, 10:38)
O gal kas atostogavo Sventojoje Juros g. 20 (nezinau poilsiavietes pavadinimo). Zinau kad ten mediniai namukai, daliniai patogumai ir svarbiausia nebrangiai. Gal kas ten issiruosiate liepos pradzioje? Butu malonu sulaukti atsiliepimu.

neparasyta kokia poilsiaviete as dabar pati ieskau
Atsakyti