Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(e.meskine @ 2011 07 08, 11:15)
nezinau skaiciau kazkur  g.gif

o as kai klausiau tai 5 sake.bet idomu gal 2 vienu metu gali spet ar po viena?
Atsakyti
Sveikos, kaip jau rašiau , užsisakėm kotedžiuką Kuršių takas Norėjau paklausti tų, kurios jau buvot, kaip ten paplūdimys, ar daug žmonių. Kaip suprantu, tai čia jau Šventosios pakraštys link Latvijos pusės, niekada ten nebuvom. Ir dar , ar reikia savus iešmus šašlykam vežtis, ar dar gal kokių indų gerai būtų turėti. Ar viskas ten yra? Norėčiau atsiliepimų ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 07 08, 11:12)
Mes šiemet kai birželio vidury buvom, tai radom tik už 6...

nezinau man is viso keista taupyti vaziuojant atostogomis, arba esu per daug islepusi, bet gyvenime nesu vaziavusi i namelius be patogumu - jei jau issiruosi karta metuose atostogose, tai jau leidi sau viska.
Atsakyti
QUOTE(vika2626 @ 2011 07 08, 11:21)
o as kai klausiau tai 5 sake.bet idomu gal 2 vienu metu gali spet ar po viena?

Pernai mes spėjom dviese nusiprausti. Ir dar gal būtų trečiam užtekę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 07 08, 10:24)
nezinau man is viso keista taupyti vaziuojant atostogomis, arba esu per daug islepusi, bet gyvenime nesu vaziavusi i namelius be patogumu - jei jau issiruosi karta metuose atostogose, tai jau leidi sau viska.

zinai, as uždirbčiau, tam, kad galėčiau viską leisti, tai važiuočiau ir į apartamentus 4u.gif , bet... kiekvienam yra poilsis visai kitaip suprantamas, aš jau geriau gyvensiu namelyje be patogumų ir būsiu prie jūros dvi savaites, nei apartamentuose gyventi ir santaupas išleisti per 3 dienas ir namo. doh.gif kiekvienas yra skirtingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 07 08, 11:24)
Pernai mes spėjom dviese nusiprausti. Ir dar gal būtų trečiam užtekę smile.gif

o kur buvot?o leidzia 2 ieiti?
as nesakau kad rujosiuis lb taupyti, tiesiog ant vieno kito brangiau
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 07 08, 11:24)

o jei norisi turėti atostogų kelis kartus per metus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vika2626 @ 2011 07 08, 11:31)
o kur buvot?o leidzia 2 ieiti?
as nesakau kad rujosiuis lb taupyti, tiesiog ant vieno kito brangiau

Nepasakysiu tiksliai, prie pagrindinės gatvės, gal Vaivorykštės dušai g.gif
Dviese nenori leist, bet gražiai paprašius leido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 07 08, 11:31)
zinai, as uždirbčiau, tam, kad galėčiau viską leisti, tai važiuočiau ir į apartamentus  4u.gif , bet... kiekvienam yra poilsis visai kitaip suprantamas, aš jau geriau gyvensiu namelyje be patogumų ir būsiu prie jūros dvi savaites, nei apartamentuose gyventi ir santaupas išleisti per 3 dienas ir namo.  doh.gif    kiekvienas yra skirtingas  thumbup.gif

na niekas nekalba apie apartamentus bet yra vietu ir su normalesnem salygom, ir kaina prieinama, o jura arciau ar toliau juk paeiti galima, issakiau savo nuomone ir tiek, o ir apartamentai nera butini - musu seimai svarbu privatumas ir savi patogumai, o ne lakstymas i bendra dusa ir toleta.
Papildyta:
QUOTE(RožėGrožė @ 2011 07 08, 11:23)
Sveikos, kaip jau rašiau , užsisakėm kotedžiuką  Kuršių takas Norėjau paklausti tų, kurios jau buvot, kaip ten paplūdimys, ar daug žmonių. Kaip suprantu, tai čia jau Šventosios pakraštys link Latvijos pusės, niekada ten nebuvom. Ir dar , ar reikia savus iešmus šašlykam vežtis, ar dar gal kokių indų gerai būtų turėti. Ar viskas ten yra? Norėčiau atsiliepimų  ax.gif  Ačiū  4u.gif

fainai tame Kursiu take, kiek pamenu tai iesmus lyg veztis reikejo, siaip mums indu pakako, bet geriausia pasitikslinti, nes kitur net malku duoda, o kitur reikia pirkti.
Atsakyti
Labukas mamytes, gal galit rekomenduoti kur butu galima 3 suaugusiems ir vienas is ju tai as lakiuosi, taip pat 2 metuku mergyte todel wc bendri ir vonia netinka. Norisi visu patogumu virtuveles, ant kiemo vaikams zaidimo vietos ir kad nebutu labai toli jura ir centras. Gal galit ka rekomenduoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2011 07 08, 13:45)
Labukas mamytes, gal galit rekomenduoti kur butu galima 3 suaugusiems ir vienas is ju tai as lakiuosi, taip pat 2 metuku mergyte todel wc bendri ir vonia netinka. Norisi visu patogumu virtuveles, ant kiemo vaikams zaidimo vietos ir kad nebutu labai toli jura ir centras. Gal galit ka rekomenduoti?  g.gif

as rekomenduociau sita vieta http://www_poilsissv...lsio-namai.html, trivietis kambariukas, su virtuvele, visais indais, vonios kambariu kainuoja 130-140 lt para, jei bunate ilgiau galima pasidereti. taip pat galit pasimegauti baseinu. iki centro eiti 4 minutes, iki juros apie 10 minuciu. manau patogi vieta.
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 07 08, 11:24)

As tau pritariu, pati esu tokia „islepus“, nes man taip pat patogumas, grozis, estetika, laaabai svarbu. Su vyru uzsisakeme 3 paroms liepos menesi Sventojoj „Kursiu kaime“ kambari. Tikekimes oras nesutrukdys musu trumpu atostogu. Nusprendeme pailseti bent trumpam., kitaip mums neiseina, darbai spaudzia, o be to savaite ar dvi netureciau net ka ten veikti... 4u.gif
Atsakyti
siulyciau cia kas iesko patogumu,poilsio namuose,tik kad virtuve bendra,,bet salygos neblogos http://www.planuokat...amuose-sventoji
Atsakyti