Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje (7 tema)

QUOTE(Svajone_25 @ 2011 07 08, 15:01)
As tau pritariu, pati esu tokia „islepus“, nes man taip pat patogumas, grozis, estetika, laaabai svarbu. Su vyru uzsisakeme 3 paroms liepos menesi Sventojoj  „Kursiu kaime“ kambari. Tikekimes oras nesutrukdys musu trumpu atostogu. Nusprendeme pailseti bent trumpam., kitaip mums neiseina, darbai spaudzia, o be to savaite ar dvi netureciau net ka ten veikti...  4u.gif

smagu isgirsti bendraminte smile.gif is tikruju tai pabosta po 3 dienu, bent mes pernai buvom 4 dienas ir viskas, nebebuvo ka veikti, visos gatves isvaiksciotos, prie juros atsibodo guleti, o Kursiu kaime galiu pasakyti labai jauki ir estetiska aplinka, ir vieta atokiau nuo miesto surmulio.
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 07 08, 16:02)
smagu isgirsti bendraminte smile.gif is tikruju tai pabosta po 3 dienu, bent mes pernai buvom 4 dienas ir viskas, nebebuvo ka veikti, visos gatves isvaiksciotos, prie juros atsibodo guleti, o Kursiu kaime galiu pasakyti labai jauki ir estetiska aplinka, ir vieta atokiau nuo miesto surmulio.

As ir prie jusu prisedesiu smile.gif ir pritarsiu visu 100 % man irgi svarbu svara, aplinka, visi patogumai... Nebe tie laikai, kad vaziuoti ten kur nera patogumu, kur bendras dusas ar toletas. As uztektinai prisimaudziau bendrame duse ir prisivaiksciojau i bendra toleta studijuodama, tad norisi kuo normaliau.
Atsakyti
QUOTE(LG81 @ 2011 07 08, 18:43)
As ir prie jusu prisedesiu  smile.gif  ir pritarsiu visu 100 %  man irgi svarbu svara, aplinka, visi patogumai... Nebe tie laikai, kad vaziuoti  ten kur nera patogumu, kur bendras dusas ar toletas.  As uztektinai prisimaudziau bendrame duse ir prisivaiksciojau i bendra toleta studijuodama, tad norisi kuo normaliau.

Išties, atostogos ir yra atostogos thumbup.gif .. Man irgi svarbu švara, estetika, patogumai drinks_cheers.gif .. Šventojoje šito pasigendu.. Nors atostogaujam Vilnelėje, kur tikrai švaru ir jauku, visi patogumai, sutvarkyta aplinka, bet pats miestelis nežavi.. Piktžoles centrinėje gatvėje, visur šiukšlynai, nemalonūs kvapai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 07 08, 19:21)
Išties, atostogos ir yra atostogos thumbup.gif .. Man irgi svarbu švara, estetika, patogumai drinks_cheers.gif .. Šventojoje šito pasigendu.. Nors atostogaujam Vilnelėje, kur tikrai švaru ir jauku, visi patogumai, sutvarkyta aplinka, bet pats miestelis nežavi.. Piktžoles centrinėje gatvėje, visur šiukšlynai, nemalonūs kvapai... schmoll.gif

Man labai keista ir idomu. Kodel niekas nesutvarko sito grazaus kampelio? Nemanau, kad sutvarkyti siuksles ir nupjauti zole daug investicijos g.gif Vaziuosiu si menesi i Sventaja ir truputuka erzinuosi, kad teks matyti poilsiaujant nesvaruma... Bet pasistengsiu nekreipti i tai demesi. Bet jei butu zymiai svaresnis miestelis tai manau, gal ir turistu zymiai daugiau sulauktu, o dabar kai pasikaitau komentarus, tai Sventoji vos ne siuklynas...gaila!
Atsakyti
Sveiki katik gryzau is sventosios buvom pas inga vila thumbup.gif bet ir siais nenuskilo ,kad geri butu orai doh.gif debesuota ir vejas saltas pute,o siandien palikom isvis prasta ora ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LG81 @ 2011 07 08, 21:44)
Man labai keista ir idomu. Kodel niekas nesutvarko sito grazaus kampelio? Nemanau, kad sutvarkyti siuksles ir nupjauti zole daug investicijos  g.gif  Vaziuosiu si menesi i Sventaja ir truputuka erzinuosi, kad teks matyti poilsiaujant nesvaruma... Bet pasistengsiu nekreipti i tai  demesi. Bet jei butu zymiai svaresnis miestelis tai manau, gal ir turistu zymiai daugiau sulauktu, o dabar kai pasikaitau komentarus, tai Sventoji vos ne siuklynas...gaila!

...man keista kaip taip burnojat ir vistiek važiuojat g.gif pvz. mes niekada nevažiuojam į šventąją, nes man ten kaip meksikos lūšnyne vaizdelis blush2.gif o dar ir kambarių kainos nenusileidžia palangai... man ir palangoj pakanka ramesnių vietų, o kaip pritrūksta šurmulio pereinam ir pagrindinėmis gatvėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LG81 @ 2011 07 08, 21:44)
Man labai keista ir idomu. Kodel niekas nesutvarko sito grazaus kampelio? Nemanau, kad sutvarkyti siuksles ir nupjauti zole daug investicijos  g.gif 

Šventoji priklauso Palangai, taigi visas finansavimas aplinkotvarkai ir nueina ten doh.gif Mano vyras šįmet jau sakė, paims ir pats atostogaudamas sudės išklypusias išgriuvusias šaligatvio plyteles, nes nu, nervai nebelaiko doh.gif užtai Palanga sutvarkyta, spindi.. O dėl apleistų teritorijų - taip, yra Šventojoj namų-vaiduoklių, apgriuvusių buvusių poilsinių. Bet čia jau kiti niuansai ir kitos istorijos, pvz yra namų, kurie nebepriklauso..niekam, tai nei atstayt, nei griaut...Taip ir griūna po truputį patys..
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 07 08, 21:01)
...man keista kaip taip burnojat ir vistiek važiuojat  g.gif  pvz. mes niekada nevažiuojam į šventąją, nes man ten kaip meksikos lūšnyne vaizdelis  blush2.gif o dar ir kambarių kainos nenusileidžia palangai... man ir palangoj pakanka ramesnių vietų, o kaip pritrūksta šurmulio pereinam ir pagrindinėmis gatvėmis  mirksiukas.gif

As ne bunoju, o paprasciausiai liudna, kai tokius mielus Lietuvos kampelius apleidzia. Ir niekada nebuvus sventojoje, tad reikia ir paciai gyva akimi pamatyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2011 07 08, 21:05)
Šventoji priklauso Palangai, taigi visas finansavimas aplinkotvarkai  ir nueina ten doh.gif Mano vyras šįmet jau sakė, paims ir pats atostogaudamas sudės išklypusias išgriuvusias šaligatvio plyteles, nes nu, nervai nebelaiko doh.gif  užtai Palanga sutvarkyta, spindi.. O dėl apleistų teritorijų - taip, yra Šventojoj namų-vaiduoklių, apgriuvusių buvusių poilsinių. Bet čia jau kiti niuansai ir kitos istorijos, pvz yra namų, kurie nebepriklauso..niekam, tai nei atstayt, nei griaut...Taip ir griūna po truputį patys..

Tai dabar viskas aisku kur pinigeliai nuplaukia smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali pasiūlyti namuką su patogumais 3asmenų šeimai nuo liepos 25 ar 26 dienos? peržvelgiau viską internete, tai kur patiko ir įkandamai, ten vietų nėra.. na aišku, kur kaina viršaus 200lt už parą, tai jau nekyla ranka tiek mokėti... norėtųsi kad būtų koks namelis, terasėlė vakarojimui, vaikui kokia supynė...
įtariu reiks važiuot "na ura", pasitaikys geras oras, susimesti šmutkes ir patraukti pajūrin..
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2011 07 08, 10:31)
zinai, as uždirbčiau, tam, kad galėčiau viską leisti, tai važiuočiau ir į apartamentus  4u.gif , bet... kiekvienam yra poilsis visai kitaip suprantamas, aš jau geriau gyvensiu namelyje be patogumų ir būsiu prie jūros dvi savaites, nei apartamentuose gyventi ir santaupas išleisti per 3 dienas ir namo.  doh.gif    kiekvienas yra skirtingas  thumbup.gif

saunu kai yra bendraminciu,man irgi geriau be patogumu,bet ilgiau prie juros pabuti,o tas be patogumu nera taip baisu,juk vasara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2011 07 09, 08:04)
saunu kai yra bendraminciu,man irgi geriau be patogumu,bet ilgiau prie juros pabuti,o tas be patogumu nera taip baisu,juk vasara blush2.gif

turbut neteko nei karto pabuvoti tokioje kaiminysteje, kur is kaimyniniu nameliu padaugine alkoholio kaimynai sugebejo ne tik tualete bet ir dusineje taip pridergti, kad nebuvo imanoma eiti, viskas priklauso nuo kaimynu, bet as bent jau nerizikuoju, o jei dusas kainuoja 5 lt. tai jei per diena eini kelis kartus ir moki nu ir ka sutaupai.
Atsakyti
QUOTE(mėtėja @ 2011 07 09, 11:40)
turbut neteko nei karto pabuvoti tokioje kaiminysteje, kur is kaimyniniu nameliu padaugine alkoholio kaimynai sugebejo ne tik tualete bet ir dusineje taip pridergti, kad nebuvo imanoma eiti, viskas priklauso nuo kaimynu, bet as bent jau nerizikuoju, o jei dusas kainuoja 5 lt. tai jei per diena eini kelis kartus ir moki nu ir ka sutaupai.

Tai uztai, kad dusui isleisite daugiau nei normaliam butukui su patogumais drinks_cheers.gif . Juk paskaiciuokite, maziausiai 2-3 kart per diena i dusa po 5 litus.. O jei seima keturiu asmenu, reiskia dar padauginti is 4-iu.. Tai vien uz dusa seima parai paklos apie 60 litu doh.gif .. O jei dar tas dusas pridergtas doh.gif
Atsakyti