Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

"Dėkingumas ne visada iškalbingas." Volteras
Atsakyti
Niekada neignoruok žmogaus, kuriam patinki, nes vieną rytą gali pabusti ir suprasti, kad praradai mėnulį, kol skaičiavai žvaigždes.
Atsakyti
artą skrido paukščiukas, ir jam buvo labai šalta. Ir tiesiog nuo šalčio nebegalėjo skristi, ir nukrito ant žemės. Tada atėjo karvė ir netyčia jį apšiko. Kad ir kiek šlykštu tai bebūtų, bet paukščiukas dėl to nesušalo ir liko gyvas. Po kiek laiko atėjo katinas, ištraukė jį ir suvalgė. Moralas: Ne visi, kurie tave apšika yra priešai, ir nevisi kurie tave ištraukia iš šūdo yra draugai.

Jeigu aš viena, tai ne dėl to, kad niekam nepatinku - tiesiog man ne tas pats, kas šalia manęs..

Dauguma žmonių mano, kad jei jie būtų kitoje vietoje ar turėtų kitą darbą, jie būtų laimingesni. Semkitės laimės iš to, ką jūs darote dabar, ir neatidėliokite džiaugsmo ateičiai.
...
Kai kuriems visada atrodome idealiai, kad ir kaip atrodytume.

Jeigu norite būti laimingi, tai ir būkite...

Gyvenimas nėra teisingas, bet jis geras.

Gyvenimas nėra perrištas kaspinu, bet vis tiek jis yra dovana.

Jie mėgsta apie viską kalbėti, analizuoti ir kurti hipotezes, bet to, ko
man iš tikrųjų reikia, ko aš iš tikrųjų ieškau, negaliu apsakyti
žodžiais. Esmė ne žodžiuose: man reikia meilės. Man reikia to, kas
atsitinka, kai išsijungia smegenys ir pradeda veikt širdis.

Kiekvienas žmogus, atsirandantis tavo gyvenime, kiekvienas įvykis susijęs su tavim, – visa tai atsiranda todėl, kad pats tuos žmones ar įvykius prišaukei. Ir tai, kaip elgtis su jais toliau, tu renkiesi pats. Richard Bach

Vieni prasimuša, kiti prasilaižo.

Atleisti, vadinasi, tiesiog suprasti, jog žmogus, verčiantis kentėti kitą, šitaip elgiasi tik todėl, kad kenčia pats.

Aš atlyginsiu už pikta!

Jeigu susiduriu su žmogumi arba poelgiu, kuris verčia mane verkti arba plūstis? Aš kartosiu keturis žodžius - Tai taip pat praeis.
Atsakyti

Laimingas - šypsosi, kad net krūminiai matosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2011 09 19, 14:01)

Jeigu susiduriu su žmogumi arba poelgiu, kuris verčia mane verkti arba plūstis? Aš kartosiu keturis žodžius - Tai taip pat praeis.

tai suvokiant man pasidarė žymiai lengviau gyvent, nes tai yra laikina, tai taip pat praeis
Atsakyti
Nereikia be perstojo mąstyti nei apie tai, kas jau nutiko, nes juk praeities pakeisti negalime, nei apie tai, kas dar neįvyko, nes ateitis mums nepavaldi.
Atsakyti
Galbūt visi nori vieno,tačiau kiekvienas to pačio nori vis kitaip.
Atsakyti
Sukurta Dievo, bet patobulinta velnio
Atsakyti
Sveikos, radau labai gražių žodžių ir posakių thumbup.gif
Bet man labai reikia patarlių apie tvarką, švarą. Kažkada žinojau labai gerą, bet va pamiršau blush2.gif .Na, ten esmė tokia, kad neužtenka vidurį sutvarkyt, bet reikia ir kertes iškopt ax.gif .
Būčiau labai dėkinga, jei kas padėtu 4u.gif
Atsakyti
Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą! - Thomas Edison -
Atsakyti
Jei tau labai sunku, ir tu nezinai kaip is to islipti, ir tai jau tesiasi netrumpa laika, tau atrodo, kad viskas, tu isprotesi nuo susidariusiu aplinkybiu. Tu tiesiog imk ir padek kitam, kuriam yra sunkiau uz tave. Tik taip tau bus lengviau visa tai istverti ir atsiras jegu.
Atsakyti
QUOTE(aukseklaipeda @ 2011 09 20, 14:24)
Jei tau labai sunku, ir tu nezinai kaip is to islipti, ir tai jau tesiasi netrumpa laika, tau atrodo, kad viskas, tu isprotesi nuo susidariusiu aplinkybiu. Tu tiesiog imk ir padek kitam, kuriam yra sunkiau uz tave. Tik taip tau bus lengviau visa tai istverti ir atsiras jegu.

iš ties geras patarimas drinks_cheers.gif
Atsakyti