Debesys saugo žemę nuo saulės, sunkumai - žmogų nuo didybės.
Ne tai kiek išleidi, bet tai, ką už pinigus perki, parodo, ar pinigus leidi išmintingai.
Jei ieškosi laimės, žiūrėk sau po kojomis, nes kitaip ją sumindžiosi.
Gal zinot kurio nors kokiu graziu ,prasmingu minciu appie greitai begancias musu dienas,gyvenima ar pan.
Meilės geismas - tai meilė, nes nesugebėtum geisti to, kas dar nesuvokta.
"All good things are wild and free."
vertimas
Visi geri dalykai yra beprotiški / laukiniai ir nieko nekainuoja.
vertimas
Visi geri dalykai yra beprotiški / laukiniai ir nieko nekainuoja.
Kaip tapo lengva, paprasta gyvent,
kai supratau,
kad nepakeisiu aš kitų likimo
Kad neklausys manęs nei saulė, nei lietus
Kad žiemą snigs ne obelų žiedai
O rudenį jau neišvysiu lapų žalio pabudimo
O žmonės: jie yra ir bus, kokie yra
Kokiais jiems būt patinka
ir kokie jie gimę
Su savo norais, savo atradimais,
savo paklydimais
man sitie zodziai padejo atleisti mano vyrui..as su juo issiskyriau, taciau nesiojau 3 metus sirdyje apmaudo,liudesio, pavydo akmeni..ir tik atleidus supratau kad neverta gailetis,grauzti save, kad GALIU VISKA VISKA PADARYTI,kad esu pagaliau laiminga..nors jo ir neturiu
kai supratau,
kad nepakeisiu aš kitų likimo
Kad neklausys manęs nei saulė, nei lietus
Kad žiemą snigs ne obelų žiedai
O rudenį jau neišvysiu lapų žalio pabudimo
O žmonės: jie yra ir bus, kokie yra
Kokiais jiems būt patinka
ir kokie jie gimę
Su savo norais, savo atradimais,
savo paklydimais
man sitie zodziai padejo atleisti mano vyrui..as su juo issiskyriau, taciau nesiojau 3 metus sirdyje apmaudo,liudesio, pavydo akmeni..ir tik atleidus supratau kad neverta gailetis,grauzti save, kad GALIU VISKA VISKA PADARYTI,kad esu pagaliau laiminga..nors jo ir neturiu

.. geriau stengtis ir pralaimeti, negu likti nepabandzius... veiksmas nesa patirti, dykyste nuoboduli ... nerimauti del ateities beprasmiska, geriau del jos stengtis... ... didele gyvenimo prasme slypi mazuose dalykuose, o konkrecios situacijos prasmei atrasti tereikia vieno - atsiduoti visa sirdimi. Nesiilgeti praeities, nebijoti ateities, tik vertinti dabarties akimirka ...
QUOTE(S@lsa @ 2011 09 20, 18:22)
Kartais , mes privalome užmiršti kai kuriuos žmones iš mūsų praeities . Dėl vienos paprasčiausios priežasties. Nes jie nepriklauso mūsų ateičiai .
Sitas man patiko

"Sirdis iskaudinta,taciau gyja ir vel sugeba matyti gyvenimo grozi.Taip jau yra buve,neabejoju ir bus.Kai kas nors dingsta-tai tam,kad atsirastu kas nors kitas-as vel atrasiu meile" P.Coelho
Laimė - tai iškeisti savo esybę ir pratęsti save sukurtame daikte.
Esama ne vien materialaus neturto, bet dar stipriau bei mažiau matomu būdu galima kentėti nuo meilės ir dvasinio skurdo.