Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

O man labai patiko mano koleges pasakyta fraze (ne jos pacios sugalvota): nesmerk zmogaus, kol bent tris menesius nepavaiksciojai jo batais.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2011 10 06, 08:47)
O man labai patiko mano koleges pasakyta fraze (ne jos pacios sugalvota): nesmerk zmogaus, kol bent tris menesius nepavaiksciojai jo batais.

...nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patranka: 06 spalio 2011 - 10:50
"Mylek kaimyna, bet negriauk tvoros". (B.Franklinas)

"Kas šypsosi užuot tūžęs, tas visada stipresnis." (Japonų patarlė)
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 10 05, 19:09)
Jei laimė iki šiol pas tave dar neatėjo, tai reiškia, kad ji labai didelė ir tepaeina tik mažais žingsneliais... mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti
"Neįmanoma du kartus padaryti tos pačios klaidos, nes antrą kartą daroma klaida - tai jau pasirinkimas"
(pamiršau autorių)

Atsakyti
"Jei nori prailginti gyvenimą, trumpiau sėdėk prie vaišių stalo." (B.Franklinas)

"Diplomatas - tai žmogus, kuris visada prisimena moters gimimo dieną ir niekada neprisimena jos amžiaus." (R.Ly Frostas)
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 10 08, 13:30)
"Neįmanoma du kartus padaryti tos pačios klaidos, nes antrą kartą daroma klaida - tai jau pasirinkimas"
(pamiršau autorių)

thumbup.gif
Atsakyti
Kiekvienam žmogui duota užtektinai jėgų įvykdyti tai, kuo jis yra įsitikinęs. (Gėtė)
Atsakyti
"Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą." (T.Edisonas)
Atsakyti
Nėra nieko blogiau nei vyras, kuris iš išorės - tipiškas mačo, iš vidaus - tipiška boba.

Vos tik žmogus tampa įžymus, tuojau atsiranda kas nors sėdėjęs greta jo mokykloje.
Atsakyti
Kai tau bus labai blogai - pakelk galvą, tu būtinai išvysi šviesą.
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 10 05, 12:01)
"Kai tau bus labai blogai - pakelk galvą. Tu būtinai išvysi šviesą."[/b]

QUOTE(twix'e @ 2011 10 10, 14:44)
Kai tau bus labai blogai - pakelk galvą, tu būtinai išvysi šviesą.

sutapo mintys thumbup.gif
Papildyta:
"Gyvenime yra tik 2 tragedijos: pirma yra negauti to, ko troksti, antra - tai gauti." (O. Vaildas)
Atsakyti