Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos sentensijos, gražios, pamokančios

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 10 03, 19:51)
Jei man nepavyks tavęs išsaugoti savo rankose, aš išsaugosiu tave savo širdyje.♥

wub.gif
Atsakyti
Jeigu tavo gyvenime atsiranda žmogus, su kuriuo tu pamiršti praeitį, tas žmogus – tavo ateitis.
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2011 10 03, 19:04)
Ką aš darau, kai pamatau nepaprastai žavų žmogų? Aš spoksau, šypsausi ir kai pavargstu, padedu veidrodį į šoną.  thumbup.gif

Suuuper bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lavega @ 2011 10 03, 18:27)
Bičiulis pirmiausia tasai, kuris neteisia.

schmoll.gif ..nesutinku...
Atsakyti
Jeigu nori pakeisti viską, tiesiog pakeisk savo požiūrį.

Siekite žvaigždžių. Nors jų ir nepasieksite, bet purvu taip pat neaplipsite.

Jei eini teisingu keliu, kiekvienas žingsniukas, nors ir labai mažas, artina tave prie tikslo.

Žmonės, kurie daugiausia laiko praleidžia gaudami ir kaupdami pinigus, galiausiai suvokia, kad to, ko jie nori, negalima nusipirkti.
Atsakyti
Atminkite, kad visi žmonės ateina į jūsų gyvenimą - ne šiaip sau,o dėl priežasties.Vieni atneša laimę, o kiti patirtį ir charakterį.

Atsakyti
QUOTE(Karla78 @ 2011 10 03, 22:29)
Žmonės, kurie daugiausia laiko praleidžia gaudami ir kaupdami pinigus, galiausiai suvokia, kad to, ko jie nori, negalima nusipirkti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 10 03, 22:38)
Atminkite, kad visi žmonės ateina į jūsų gyvenimą - ne šiaip sau,o dėl priežasties.Vieni atneša laimę, o kiti patirtį ir charakterį.

drinks_cheers.gif , Labai graži mintis
Atsakyti
mmmm wub.gif kokia tiesa

QUOTE(Vilmuutee @ 2011 10 03, 20:46)
Jeigu tavo gyvenime atsiranda žmogus, su kuriuo tu pamiršti praeitį, tas žmogus – tavo ateitis.

Atsakyti
Laimė yra trumpa malonė, kurią teikti gyvenimas nėra įpareigotas. Pareigų turi tik žmogus. - Šatrijos Ragana
Atsakyti
Bičiulis žmoguje - tai toji dalis, skirta tau ir atverianti tau duris, kurių galbūt jis niekados neatveria kitur. Ir gali tylėti šalia jo, tai yra visai jo nebijoti dėl savo vidinių sodų ir kalnų, nes jis jų nemindžios savo batais.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuutee @ 2011 10 03, 19:51)
Jei man nepavyks tavęs išsaugoti savo rankose, aš išsaugosiu tave savo širdyje.♥

Grazus, uzsirasysiu parase wub.gif
Manau nesupyksit smile.gif Aciu uz siuos zodzius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giuste: 04 spalio 2011 - 17:21