Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(blueberry_nights @ 2011 06 16, 14:59)
na taip, man tas matyt nesibaigiancios paauglystes sindromas vis dar gerokai uzsiteses, hormonai ir t.t. smile.gif)
bet vis tiek kad taip jau yra, tai norisi ko nors, kas padėtų greičiau juos užgydyt..
pvz.: arbatmedžio aliejus man nei kiek nepadeda (nors kitoms padeda), o dar negaliu pakęst jo kvapo  doh.gif  tai ir ieškau ko nors kas gali padėt, nes bent jau tokių eko priemonių nelabai ir užmatau...
Papildyta:

man irgi būtų įdomu sužinot, iš viso ar jo Lietuvoje yra?

drinks_cheers.gif
kartais bijausi, kad tai vien verslas, pirkiniams padidinti. Kad man kas uzrodytu tikrai visada veiksminga, kad tikrai tikrai padetu, ir labai aiskiai matytusi tas rezultatas, ekologiska ar nelabai...Bet kiekvienai dar ir skirtingai veikia gal g.gif
Atsakyti
keistokai diskusija pakrypo smile.gif EA distiliuotojai, aliejų spaudėjai, jais prekiaujantieji, kosmetikos gamintojai juk negali prisiimti atsakomybės už mūsų visų asmenines problemas: stresus, hormonus, netinkamą mitybą, netinkamą odos priežiūrą, galų gale paveldimumą. Tikriausiai kiekviena turėtumėm sąžiningai įsivardyti problemas ir jas spręsti, o tik paskui tikėtis iš kosmetikos to, ką gali duoti pagalbinė priemonė.

jei hormonai netvarkoje - balansuoti juos, jei stresas - ramintis, mitybą keisti. Tik tada tikėtis pokyčių smile.gif

beje, jei oda jautri, dirgli, linkusi rausti, tai atsargiai su Negyvosios jūros purvu - gali baigtis liūdnai. Ir mėnuli, pernelyg stengiesi nušveisti odą - todėl ji protestuoja ir riebaluojasi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 15:50)
Ir mėnuli, pernelyg stengiesi nušveisti odą - todėl ji protestuoja ir riebaluojasi smile.gif

bet kai nesveiciu is jos poru lenda tokie balti fuuiii. tai ka daryti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 16, 15:12)
drinks_cheers.gif
kartais bijausi, kad tai vien verslas, pirkiniams padidinti. Kad man kas uzrodytu tikrai visada veiksminga, kad tikrai tikrai padetu, ir labai aiskiai matytusi tas rezultatas, ekologiska ar nelabai...Bet kiekvienai dar ir skirtingai veikia gal  g.gif

Nėra tokios priemonės, kuri vienodai tiktų ir būtų veiksminga visiems.
Papildyta:
na taip, man tas matyt nesibaigiancios paauglystes sindromas vis dar gerokai uzsiteses, hormonai ir t.t. smile.gif)
bet vis tiek kad taip jau yra, tai norisi ko nors, kas padėtų greičiau juos užgydyt..
pvz.: arbatmedžio aliejus man nei kiek nepadeda (nors kitoms padeda), o dar negaliu pakęst jo kvapo  doh.gif  tai ir ieškau ko nors kas gali padėt, nes bent jau tokių eko priemonių nelabai ir užmatau...

Tokio tipo priemonių (t. y. skirtų kovoti su spuogeliais) nėra taip jau mažai. Manau, esant poreikiui, galima kažką išsirinkt. Pvz., tokio tipo priemonių turi Logona, Annemarie Borlind, Dr. Organic, Alva, Sea line, Natures Lift, Cannaderm. Na čia bent jau tos, kurias šiuo metu prisiminiau ir kurias nesunkiai galima rast nusipirkt.
Iš šių paminėtų esu turėjus Cannaderm Aknea serumą, o šiuo metu naudoju Sea line Acno priemonę. Man abi patiko/a, jaučiu poveikį.

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 16, 14:56)
bet kai nesveiciu is jos poru lenda tokie balti fuuiii. tai ka daryti.

tai inkštirai. Gal pas tave odos ragėjimas didesnis ir poros dėl to tiesiog nespėja laiku pašalinti sebumo, "užsidaro" ir susiformuoja inkštiriukai. Tai pirma klaida yra odą dar labiau sausinti. Geriau drėkink. Kaipšvelnią prausimo alternatyvą rekomenduoju pasidaryti paprasčiausius aliejinius valymus ir įsitikinti, kaip tave veiks principas riebalas tirpdo riebalą. Man tai labai padėjo ir labai patinka smile.gif

darausi kasdien, išskyrus, kai labai karšta buvo - tuomet prausiausi su rankų darbo muiliuku.

jei turėsi atostogas, leisk per jas odai pačiai reguliuotis be pudrų, be makiažų, pati su ja elkis švelniai - turėtų pasimatyti rezultatas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 16 birželio 2011 - 15:35
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 16:30)
Kaip švelnią prausimo alternatyvą rekomenduoju pasidaryti paprasčiausius aliejinius valymus ir įsitikinti, kaip tave veiks principas riebalas tirpdo riebalą. Man tai labai padėjo ir labai patinka smile.gif

Satura, gal galit plačiau papasakoti apie tuos aliejinius nuovirus? 4u.gif
Atsakyti
labai paprasta smile.gif Klasikinis receptas yra su ricinos aliejumi, kuris sutraukia poras. Nors nesu sausiaodė, su ricina nedarau, man per stipru. Ir labai riebių nepilu - kokosų, alyvuogių. Dėl alergiškumo galimų naudoti aliejų ratas yra maždaug toks: dygminai, agurklės, nakvišos, jei turiu įpilu erškėtuogių, šaltalankių. Šiaip sudėtis yra kiekvieno skonio reikalas.

duše ant šilto veido uždedu aliejų ir pamasažuoju. Plius minus išeina arbatinis šaukštelis. Gaunasi lengas veido masažas, pagerėja kraujotaka, limfos nutekėjimas, puikiausiai nusiplauna makiažas per tokį masažą. Tada po karštu vandeniu sudrėkinu rankšluostuką veidui ir uždedu jį ant veido, palaikau, kol atvėsta. Vėl pamasažuoju aliejaus likučius, vėl rankšluostukas. Ir taip mažiausiai tris kartus, kol aliejaus lieka minimaliai - jį nuvalau galutinai su perplautu rankštuku ir perpilu vėsiu vandeniu.

atidžiai nuvalius veidą jis lieka lygiai taip pat švariai nupraustas kaip ir su muilu, tik neišsausintas. Viskas, prausimas baigtas, po to hidrolatas, aliejaus lašelis ar kremas.

EA į prausimo aliejų mišinį pilti nepatariu - gali pabosti ar būti per stipru odai. EA lašiuką galima užlašinti tiesiai ant rankšluosčio ir uosti, kai jis uždėtas ant veido. Bene labiausiai patikusi kombinacija yra levandos+citrusiniai smile.gif

gal skaityti čia daug ir atrodo, kad žaidimas ilgas, bet tai vyksta greitai. Masažuoji, rankšluostis, kuris greit atvėsta, vėl masažuoji smile.gif

tiesa, tarp variacijų yra ir siūlymas daryti pertraukas, kaip tris savaites darai aliejinį valymą, per mmm atostogos. Darai kas antrą dieną ar kelias dienas į savaitę, arba kartą savaitėje. dariau iš pradžių su pailsėjimais, bet man tas nepasiteisino - geriausiai tą daryti nuolatos smile.gif

jeigu turite prausiklius, tai jų įspaudus į delną galite įlašinti kelis lašiukus aliejaus - savybėms prausimo nekenkia, bet pačius prausiklius sušvelnina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2011 06 16, 21:50)
labai paprasta smile.gif Klasikinis receptas yra su ricinos aliejumi, kuris sutraukia poras. Nors nesu sausiaodė, su ricina nedarau, man per stipru. Ir labai riebių nepilu - kokosų, alyvuogių. Dėl alergiškumo galimų naudoti aliejų ratas yra maždaug toks: dygminai, agurklės, nakvišos, jei turiu įpilu erškėtuogių, šaltalankių. Šiaip sudėtis yra kiekvieno skonio reikalas.

duše ant šilto veido uždedu aliejų ir pamasažuoju. Plius minus išeina arbatinis šaukštelis. Gaunasi lengas veido masažas, pagerėja kraujotaka, limfos nutekėjimas, puikiausiai nusiplauna makiažas per tokį masažą. Tada po karštu vandeniu sudrėkinu rankšluostuką veidui ir uždedu jį ant veido, palaikau, kol atvėsta. Vėl pamasažuoju aliejaus likučius, vėl rankšluostukas. Ir taip mažiausiai tris kartus, kol aliejaus lieka minimaliai - jį nuvalau galutinai su perplautu rankštuku ir perpilu vėsiu vandeniu.

atidžiai nuvalius veidą jis lieka lygiai taip pat švariai nupraustas kaip ir su muilu, tik neišsausintas. Viskas, prausimas baigtas, po to hidrolatas, aliejaus lašelis ar kremas.

EA į prausimo aliejų mišinį pilti nepatariu - gali pabosti ar būti per stipru odai. EA lašiuką galima užlašinti tiesiai ant rankšluosčio ir uosti, kai jis uždėtas ant veido. Bene labiausiai patikusi kombinacija yra levandos+citrusiniai smile.gif

gal skaityti čia daug ir atrodo, kad žaidimas ilgas, bet tai vyksta greitai. Masažuoji, rankšluostis, kuris greit atvėsta, vėl masažuoji smile.gif

tiesa, tarp variacijų yra ir siūlymas daryti pertraukas, kaip tris savaites darai aliejinį valymą, per mmm atostogos. Darai kas antrą dieną ar kelias dienas į savaitę, arba kartą savaitėje. dariau iš pradžių su pailsėjimais, bet man tas nepasiteisino - geriausiai tą daryti nuolatos smile.gif

jeigu turite prausiklius, tai jų įspaudus į delną galite įlašinti kelis lašiukus aliejaus - savybėms prausimo nekenkia, bet pačius prausiklius sušvelnina smile.gif

Ačiū labai už tokį išsamų aprašymą, mėginsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 06 14, 18:19)
Mano oda tokia riebi gan, buna ir spuogeliu atsiranda, jei neciupineju greitai uzgija. Bet kartais kamuoja, reikia pudruotis...
Tepu krema Natura Siberika, plaunu Natura Siberica putomis, darau molio kaukes beveik kasantra diena, bet dabar galvoju, kad nepadeda visa tai. Gal reiketu kokio stipresnio ploviklio? O gal jo isvis nenaudoti, gal plovimas ardo naturalu odos sluoksni? Nes ar ji plaunu, ar neplaunu, situacija panasi. Tai nebezinau ka daryti siuo klausimu. Ar plauti, ir kaip plauti ar ka daryti...Gal yra kokio antibakterinio muilo ekologinio, nes jauciu vel imsiu plauti "Sebamed" muilu, jis visai neekologiskas, bet rodesi kazkada man neblogai gelbejo. Dar kartais plaunu medimix muilu, ryte ir vakare vyksta tos mano plovimosi proceduros  g.gif Jei tik viena karta, rodos neuztenka

p.s. ir
gal zinote kur dabar galima nusipirkti negyvosios juros purvo? anksciau vaistineje budavo, dabar nerandu

As naudoju Phyts balansuojanti krema http://www.mondebio....m-40ml/783.html Jisai skirtas riebiai odai, drekina ir reguliuoja riebalu issiskyrima. Juo galima tepti ir paakius. Man jis labai patinka wub.gif O prausiuosi vakare su prausikliu, o ryte tik hidrolatu padrekinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrulle: 16 birželio 2011 - 21:36
tai ir ieškau ko nors kas gali padėt, nes bent jau tokių eko priemonių nelabai ir užmatau...

Daug tų eko priemonių, viena labiausiai išgirtų ši: http://www.achileja....p;productId=123

Odos riebumą man padėjo sutvarkyti Dr. Hauschka aliejukas riebiai odai.
Atsakyti
Tik šiandien sužinojau, kad naudojant bergamočių et. aliejų reikia saugotis saulės, nes jis, kaip ir citrusiniai, padidina odos jautrumą UV spinduliams.
Atsakyti
yra ir nefototoksiškų. Man atrodo, kad ir AN tokio turėjo, ir KN turi smile.gif Kvapas tai žymiai silpnesnis nei tradicinio EA, bet toks pats malonus smile.gif
Atsakyti