Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Borlind sudėtis reiktų labai gerai pasianalizuoti, nes kai kurie produktai turi blogiukų...
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti drėkinamąjį kremą mišriai į riebumą odai? blush2.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 06 01, 14:43)
Gal galite parekomenduoti drėkinamąjį kremą mišriai į riebumą odai?  blush2.gif  Ačiū.

man madara visai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2011 06 01, 14:43)
Gal galite parekomenduoti drėkinamąjį kremą mišriai į riebumą odai?  blush2.gif  Ačiū.

O man Hauschka melisų.
Atsakyti
Ir vėl kreipiuosi pagalbos blush2.gif ir šiaip nežinau kaip naikinti tokius dalykus, bet gal galėsite pasidalinti patirtimi. Kokiomis priemonės naikinti randelius atsiradusius po spuogų, net tik ant veido, bet ir kitose kūno vietose? Kaip naikinti spuogus (giluminius) ant nugaros? Nesuprantu atšilus orams visa nugara pasidarė baisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 01, 17:17)
Ir vėl kreipiuosi pagalbos  blush2.gif ir šiaip nežinau kaip naikinti tokius dalykus, bet gal galėsite pasidalinti patirtimi. Kokiomis priemonės naikinti randelius atsiradusius po spuogų, net tik ant veido, bet ir kitose kūno vietose? Kaip naikinti spuogus (giluminius) ant nugaros? Nesuprantu atšilus orams visa nugara pasidarė baisi  doh.gif

Aš su tom pačiom problemėlėm.. randelius šiek tiek galima pamažinti naudojant priemones su rūgštimis, bet vasarą nerekomenduojama (kremukai, šveitikliai).. Dėl nugaros, tai tiesiog man labai padėjo alaus tablečių gėrimas ir aišku saulutė smile.gif
Atsakyti
ir as su tais randeliais turejau daug problemu. Sugiharoj balinausi su rugstimis. Reikejo triju kartu, kas dvi savaites. Labai padejo. Graziai isbalino veida. Kosmetologe sake, kad svarbiausia, kad randai nenudegtu sauleje, nes tada toiu randu nelabai isbalinsi.
O nuo tokiu spuogu, kurie ant nugaros kyla, tai galeciau parekomenduoti is Sirdazoles vaistines arbata nuo berimu.
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 01, 17:17)
Ir vėl kreipiuosi pagalbos  blush2.gif ir šiaip nežinau kaip naikinti tokius dalykus, bet gal galėsite pasidalinti patirtimi. Kokiomis priemonės naikinti randelius atsiradusius po spuogų, net tik ant veido, bet ir kitose kūno vietose? Kaip naikinti spuogus (giluminius) ant nugaros? Nesuprantu atšilus orams visa nugara pasidarė baisi  doh.gif

Man vasarą paaštrėja ši problema, šaltuoju metų laiku oda linkus sausėti. Tai va, aš su tuo kovoju pasitelkus Medimix muiliuką, apie kurį rašiau taip pat šioje temoje. Esu labai patenkinta. Ir būtent ne tik veidui naudoju, bet vasarą, kai maudaus, krūtinei ir nugarai taip pat naudoju šį muiliuką. Palieku kelioms minutėms, nuplaunu. Po to lieka tik kokia drėkinančia priemone patepti. Taip atšilus orams kol kas neturėjau nė vieno spuogelio ant nugaros ar krūtinės.
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 06 01, 18:17)

Man nuo spuogų ir po jų likusių dėmelių padėjo tamanai ir nimbamedis. Dar liko dėmelių, tačiau tikrai ne tiek kiek buvo prieš 2sav
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 06 02, 09:21)
Man nuo spuogų ir po jų likusių dėmelių padėjo tamanai ir nimbamedis. Dar liko dėmelių, tačiau tikrai ne tiek kiek buvo prieš 2sav

toks vaizdas, kad tamanai mano odos visai neveikia. Mane taip prigasdino, kad su jais reikia atsargiai, kad tas aliejus labai aktyvus. Jokio poveikio nuo jo verysad.gif
As dar is aromanaturals turejau vaisiu rugsciu AHA nusipirkusi. Tai dejau i kaukes. Neblogai balina.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 06 02, 09:15)
toks vaizdas, kad tamanai mano odos visai neveikia. Mane taip prigasdino, kad su jais reikia atsargiai, kad tas aliejus labai aktyvus. Jokio poveikio nuo jo verysad.gif
As dar is aromanaturals turejau vaisiu rugsciu AHA nusipirkusi. Tai dejau i kaukes. Neblogai balina.

Taip,su vaisiu rugstim galit pilnai issibalinti tas demeles,aisku,ne per menesi. Ir reiketu pasirinkti stipresne koncentracija butent ant tu demeliu,o visam veidui galima naudoti silpnesne.
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 06 01, 17:31)
Aš su tom pačiom problemėlėm.. randelius šiek tiek galima pamažinti naudojant priemones su rūgštimis, bet vasarą nerekomenduojama (kremukai, šveitikliai).. Dėl nugaros, tai tiesiog man labai padėjo alaus tablečių gėrimas ir aišku saulutė smile.gif

Man nuo alaus tabl. dar labiau iškelia. pasispuogavusią nugarą deginu saulėje ir dažnai prausiu antibakterinu/ riebiai odai skirtu muilu, nes jei leidi susiriebaluoti ir taip pabūti, tai tik dar labiau užsiteršia. kad greičiau užsitrauktų turiu suimaišius kelia priemones-gelį su cinku, alantoinu ir kadagių bei arbatmedžio EA, labdano ir damaskinių rožių hidrolatais. šitas man visai patinka, o dar purškiuosi vadeniniu makalu su nedideliu kiekiu spirito, į kurį įeina labdano, levandų ir mėtų hidrolotai, 10proc. spirito, alantoinas, B5 ir kt. ingredientai (dariausi raminantį/ dezinfekuojantį). tai nežinau kuris vertingesnis, bet zarazos jau traukiasi po rimto užsiėmimo jais cool.gif
Atsakyti