Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2011 07 11, 21:59)
Reikia prieš spaudžiant su spec adatėle pradurti, nes kitu atveju žalojamas audinys, Elytė ją ir naudoja valydama veiduką mirksiukas.gif

man tai jau kaip negeras, bjaurus iprotis. galvoju, gal paciai visai visai neliest. nezinau kaip sio iprocio atsikratyti. reiks nueit kada pas ja. jei puikiai tokiu budu visos poros issivalo...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 07 12, 10:12)
jei puikiai tokiu budu visos poros issivalo...

Bet kuriam laikui? Greitai ir vėl užsiterš... Jei tikrai norit švaraus veido, teks dažnai lankytis ir labai prisižiūrėti. Aš tai ėjau ne kiek dėl pačio valymo (bet ir jį norėjosi išbandyti) kiek ir dėl patarimų kosmetikos naudojimo klausimais. Šiaip procedūra tikrai maloni ir atpalaiduojanti.
Atsakyti
Gal kas zinot, kur Kaune isigyti butu galima Bellapierre kompatine pudra?

Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 07 12, 10:12)
man tai jau kaip negeras, bjaurus iprotis. galvoju, gal paciai visai visai neliest. nezinau kaip sio iprocio atsikratyti. reiks nueit kada pas ja. jei puikiai tokiu budu visos poros issivalo...

Jei tikiesi grįžti su idealiai švariu veiduku tikrai to nebus, liks juoduliukų ir ne vienas, jo daugiau atgaivina odą, nei ją išvalo idealiai, tik su laiku visą veidą galima išsivalyti ir vien kosmetologės ar kosmetikos priemonių neužteks, reikia sveikai maitintis, sportuoti, pakankamai ilsėtis ir pan. 4u.gif
Atsakyti
[quote=ernesin,2011 07 01, 08:47]
Gal esate kuri naudojusi šias priemonės? smile.gif

Bioturm gydomoji priemonė
user posted image

Ernesin, sita esu bandzius. Visai patiko - lengvas, truputi padrekina plauka, neapsunkina, nesiausia. Mano plauku saknys greiciau riebaluojasi, likusiam plaukam, nuolat ieskau dregmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2011 07 13, 18:52)
Ernesin, sita esu bandzius. Visai patiko - lengvas, truputi padrekina plauka, neapsunkina, nesiausia. Mano plauku saknys greiciau riebaluojasi, likusiam plaukam, nuolat ieskau dregmes  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Alba Botanica Un-Petroleum Lip Balm Cherry 18 SPF

user posted image

Kvepia skaniai, bet ne vyšniom smile.gif nėra per kietas, tepasi maloniai. Ant lūpų toks šiek tiek 'vaškinis' jaučiasi. Drėkina. Pliusas, kad turi SPF. Pati pakuotė labai maža, nors kiekis lyg normalus - 4.2 g

Sudėtis:
Active Ingredients: 7.5% Padimate O, 5.0% Oxybenzone
Inactive Ingredients: Richus communis (castor) seed oil, beeswax, euphorbia cerifera (candelilla) wax, natural flavor, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, lanolin, copernicia cerifera (carnauba) wax, oenothera biennis (evening primrose) oil, olea europaea (olive) fruit oil, ammonium glycyrrizate, tocopheryl acetate and tocopherol (vitamin E), echinacea purpurea extract, glycine soja (soybean) oil.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 07 14, 05:40)
Alba Botanica Un-Petroleum Lip Balm Cherry 18 SPF

user posted image

Kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
Kas naudojat akių šešėlius ir aktualus jų laikymasis štai kokį dalykėlį užmačiau -Sante bazė bigsmile.gif
user posted image
Nors gal ir žinot, pakuotė ne nauja, tai ne naujiena unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri esate naudojusi Taer Islandic kosmetika? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
norėčiau pabandyti kreminę pudrą, gal galėtumėt kąnors iš gamintojų parekomenduoti, kas labiausiai tiko ir patiko ax.gif pasižvalgyčiau detaliau, nes kol kas net nežinau nuo ko pradėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(U_gutė @ 2011 07 14, 14:28)
norėčiau pabandyti kreminę pudrą, gal galėtumėt kąnors iš gamintojų parekomenduoti, kas labiausiai tiko ir patiko  ax.gif pasižvalgyčiau detaliau, nes kol kas net nežinau nuo ko pradėti  g.gif

Annemarie Borlind, Alva, Sante ir Hauschka
Atsakyti