Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

blakstienas - tiesiog siltu vandeniu smile.gif
nera tokie jau siesus skaistalai kaip atrodo. EM jau nebesiuncia i LT, nebent atkeite savo sprendima.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 13, 12:50)
Neseniai nusipirkau Sante brilliant care kondicionieriu ir pamaciau sudetyje alkoholli. ar nieko tokio? neissausins plauko ?  g.gif

Nebijokite, Sante net labai norėdamas neišsausintų plaukų biggrin.gif Šis kondicionierius super maitinantis ir drėkinantis, tai tikrai nenusausina wink.gif Svarbiausia atsitaikyti savo kiekį, nes jo uždėjus per daug, plaukai greičiau susiriebaluoja. Bet atradus savo kiekį - superinis kondicionierius smile.gif

Mano vakarinė priežiūra tokia: nusivalau makiažą savos gamybos makiažo valikliu, tada prausiu vandeniu ir muiliuku. Nakčiai nieko nenaudoju, nes vadovaujuosi Dr. Hauschkos filosofija, kad veidas aktyviausiai veikia naktį, todėl reikia jam leisti tvarkytis pačiam ir neapkrauti kremais. Kartais, kai nepamirštu ir turiu, papurškiu veiduką hidrolatu. Bet mano oda niekaip nereaguoja į vandenį, manęs neberia nuo nieko (tfu tfu tfu) ir oda, kadaise buvus super sausa, tapo normalia, tai tokia vakarinė priežiūra man tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petitgrain: 14 rugpjūčio 2011 - 10:26
QUOTE(Petitgrain @ 2011 08 14, 11:23)
Nebijokite, Sante net labai norėdamas neišsausintų plaukų biggrin.gif Šis kondicionierius super maitinantis ir drėkinantis, tai tikrai nenusausina wink.gif Svarbiausia atsitaikyti savo kiekį, nes jo uždėjus per daug, plaukai greičiau susiriebaluoja. Bet atradus savo kiekį - superinis kondicionierius smile.gif
Mano vakarinė priežiūra tokia: nusivalau makiažą savos gamybos makiažo valikliu, tada prausiu vandeniu ir muiliuku. Nakčiai nieko nenaudoju, nes vadovaujuosi Dr. Hauschkos filosofija, kad veidas aktyviausiai veikia naktį, todėl reikia jam leisti tvarkytis pačiam ir neapkrauti kremais. Kartais, kai nepamirštu ir turiu, papurškiu veiduką hidrolatu. Bet mano oda niekaip nereaguoja į vandenį, manęs neberia nuo nieko (tfu tfu tfu) ir oda, kadaise buvus super sausa, tapo normalia, tai tokia vakarinė priežiūra man tinka smile.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 13, 12:50)
Neseniai nusipirkau Sante brilliant care kondicionieriu ir pamaciau sudetyje alkoholli. ar nieko tokio? neissausins plauko ?  g.gif

Galit dar paskaityti šitą straipsnį: http://www.sveikipro...ami-kosmetikoje
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 08 12, 22:37)
lyg ir sitie
http://www.everydaym...-car-smell.html
blondinems nepamainomi smile.gif

labai graži spalva wub.gif

QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 13, 11:50)

neišsausins smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojote Urtekram sampuna su rozmarinais? Ieskau sampuno sausiems, silpniems plaukams... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 15, 16:54)
Merginos, gal kuri naudojote Urtekram sampuna su rozmarinais? Ieskau sampuno sausiems, silpniems plaukams...  ax.gif

Man jis visai netiko... Plaukučiai turėtų būti purūs po plovimo, o poveikis mano plaukams buvo atvirkščias- prie šaknų "susiploję" plaukai. Greičiau susiriebaluoja plaukai, nei išplovus kitais šampūnais. Šiaip ne taip sunaudojau jį aliejinėms kaukėms išplauti.
Atsakyti
QUOTE(Diamond'e @ 2011 08 15, 16:54)
Merginos, gal kuri naudojote Urtekram sampuna su rozmarinais? Ieskau sampuno sausiems, silpniems plaukams...  ax.gif

ir as ieskau, bet mano dazyti, sausi galai doh.gif
nuziurejau Lavera roziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:04)
ir as ieskau, bet mano dazyti, sausi galai  doh.gif
nuziurejau Lavera roziu  g.gif

Mano dukros panasus plaukai , tai roziu Lavera nelabai patiko , dabar ji turi Lavera mango - sako , kad labai tinka
Atsakyti
Mano dažytiems plaukams taip pat labiau Laveros mangų serija tiko/patiko nei rožių. Mangų viskas geriau - ir šampūnas, ir kaukė, ir kondicionierius. Nors konicionierius vis tiek Sante BC pats idealiausias iš visų bandytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 08 15, 21:08)
Mano dažytiems plaukams taip pat labiau Laveros mangų serija tiko/patiko nei rožių. Mangų viskas geriau - ir šampūnas, ir kaukė, ir kondicionierius. Nors konicionierius vis tiek Sante BC pats idealiausias iš visų bandytų smile.gif

O ka reiskia BC? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pink Martini @ 2011 08 15, 20:08)

O koks poveikis šių priemonių? Ką padaro ko kiti nepadaro? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2011 08 15, 20:11)
O ka reiskia BC? blush2.gif

Briliant Care 4u.gif
Atsakyti