QUOTE(Vicious_L @ 2011 06 05, 13:58)
Gal kas bandet Lavera roziu sampuna. Nu man tai vaizdelis siaubingas su juo issiplovus, riebaluota galva isdziuvus buna, nesuprantu, ar jis neplauna ar sampuna prastai isskalauju.
aš mėginau ir susidūriau su panašia problema. man atrodo, kad visgi bent mano plaukų tipui šis šampūnas netiko... svarsciau, gal mano plaukai yra nepakankamai sausi ir tas drekinimas gaunasi persmarkus...
Papildyta:
beje, o kaip dėl apsaugos nuo saulės spindulių? žiūriu Lavera irgi kažka tokio siųlo. Esu mėginus Iwostin apsaugą, vaistinėje rekomendavo, tačiau neesu tikra ant kiek jis nėra žalingas ir tuo labiau apie produkto ekologišką sudėtį, tai ir neapsisprendžiu ar pirkti kitą produktą ar pasilikti prie šio, nes iš esmės buvau visai patenkinta, saugojo nuo įdegimų gerai.
ir kaip su tais apsaugos stiprumais? mano oda yra šviesi ir turiu gana nemažai smulkių apgamėlių. naudojau 98% apsaugą, bet gal visgi tai yra perdaug ir nebūtina toks stiprumas? kažkaip vaistinėse kiek klausinėjausi niekas nesistengė kažko daugiau paaiškinti ar patarti.