Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Fleur de force @ 2011 06 04, 22:00)
Spuogams tas skystas maskuoklis netiks,vistiek islis raudonumas. O tas spuoginis gerai tinka,nes ir konsistencija kita,itapsnojus puikiai pamaskuoja, nors 01 atspalvis nekoks,i pilkuma, o 02 grazus, ,,zmogaus" spalvos biggrin.gif

O Hauschka turi skystą maskuoklį? Šitas skystas?

user posted image

Aš galvojau jis irgi išsukamas...

O tą "cover stick" turiu 2 nr, bet nuo mano veido spalvos vis tiek 6iek tiek skiriasi. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 06 05, 00:54)

user posted image

Aš galvojau jis irgi išsukamas...

sitas maskuoklis labai silpnai maskuoja
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti nesausinanti odos veido prausikli. dabar labai populiarus ekologiskumas. Kad ir Rasa siulo ekologisku gaminiu taciau kaikurie ingridientai visvien atrodo itartini. O daugelio kitu atrodo neadekvaciai iskeltos kainos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(insomnia11 @ 2011 06 05, 13:39)
Gal kas gali rekomenduoti nesausinanti odos veido prausikli. dabar labai populiarus ekologiskumas. Kad ir Rasa siulo ekologisku gaminiu taciau kaikurie ingridientai visvien atrodo itartini. O daugelio kitu atrodo neadekvaciai iskeltos kainos. g.gif

Is nebrangiu fainas ECO prausiklis, is brangesniu JMO prausikliai wub.gif Suki cukrinukas thumbup.gif o jus ieskot makiazui prausti?
Atsakyti

kartais ne rasa o margarita gal turejai omenyje? is tiesu del margaritos nieko sakyti negaliu, pati ieskausi ekologistu ir normalia kaina produktu, tai irgi butu idomu isgirsti kokiu komentaru.
Atsakyti
Nusipirkit Rasulo moli smile.gif, labai geras daiktas, ir pigu ir thumbup.gif . Tik netinka makiazui plauti, todel mane irgi domintu koks prausiklis, kuris pudra gerai nuplautu. Siaip i rasos ekopriemones ziuriu skeptiskai, nes sudetys tai tikrai apgailetinos, pirmu numeriu kremuose eina net neekologiskas saulegrazu aliejus (tai neaisku net ar bent nerafinuotas doh.gif ).

Gal kas bandet Lavera roziu sampuna. Nu man tai vaizdelis siaubingas su juo issiplovus, riebaluota galva isdziuvus buna, nesuprantu, ar jis neplauna ar sampuna prastai isskalauju.
Atsakyti

Aš Lavera prausiklius rekomenduoju(Basis ir Aloe pati ne vieną sunaudojusi) labai geras kainos ir kokybės santykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 05 birželio 2011 - 18:28
QUOTE(micefee @ 2011 06 04, 23:54)

Aha,sitas skystas,pasisuka korpusas ir per tokia minksta pagalvele islenda pats produktas (yra keletas skyluciu padaryta).

Siandien isbandziau AO spf 25 krema,tai oj kaip balina oda. Tepiau taip nei mazai nei labai daug,bet vistiek uzbalo.Tepasi gan normaliai siaip, slysta,bet tas baltumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 06 05, 13:58)
Gal kas bandet Lavera roziu sampuna. Nu man tai vaizdelis siaubingas su juo issiplovus, riebaluota galva isdziuvus buna, nesuprantu, ar jis neplauna ar sampuna prastai isskalauju.

aš mėginau ir susidūriau su panašia problema. man atrodo, kad visgi bent mano plaukų tipui šis šampūnas netiko... svarsciau, gal mano plaukai yra nepakankamai sausi ir tas drekinimas gaunasi persmarkus...
Papildyta:
beje, o kaip dėl apsaugos nuo saulės spindulių? žiūriu Lavera irgi kažka tokio siųlo. Esu mėginus Iwostin apsaugą, vaistinėje rekomendavo, tačiau neesu tikra ant kiek jis nėra žalingas ir tuo labiau apie produkto ekologišką sudėtį, tai ir neapsisprendžiu ar pirkti kitą produktą ar pasilikti prie šio, nes iš esmės buvau visai patenkinta, saugojo nuo įdegimų gerai.

ir kaip su tais apsaugos stiprumais? mano oda yra šviesi ir turiu gana nemažai smulkių apgamėlių. naudojau 98% apsaugą, bet gal visgi tai yra perdaug ir nebūtina toks stiprumas? kažkaip vaistinėse kiek klausinėjausi niekas nesistengė kažko daugiau paaiškinti ar patarti.
Atsakyti
QUOTE(lile_zvaigzdue @ 2011 06 05, 22:49)
ir kaip su tais apsaugos stiprumais? mano oda yra šviesi ir turiu gana nemažai smulkių apgamėlių. naudojau 98% apsaugą, bet gal visgi tai yra perdaug ir nebūtina toks stiprumas?

mano tokia pati oda ir man pilnai pakanka Lavera vaikiško purškiamo losjono nuo saulės su faktoriumi 20. Nesu su juo nudegusi, sudegusi ar panašiai. Mineraliniai filtrai man vistik geriau ir patikimiau saugo nei cheminiai, nes su pastaraisiais net nebuvo kalbos apie SPF 20 smile.gif
Atsakyti
Po gimdymo atsirado daug pleiskanu, nusprendziau pabandyti kazka is ekologisku, nors buvau skeptiskai nusiteikusi ir po pirmu plovimu nemaciau poveikio, sampunas skystokos konsinstencijos ir ant mano ilgu plauku nemazai jo reikia. Bet eme jis man ir padejo thumbup.gif Beje naudoju ir kokosu alieju, nakciai istepu plauku saknis.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Galbūt bus aktualu toms, kurioms reikia papildyti atsargas. Šiuo metu kaip tik vyksta akcija beta.lt:
http://beta.lt/kauna...is-biolinija.lt

Atsakyti