Įkraunama...
Įkraunama...

MBT avalynė

Man asmeniški MBT batai visiškai nepatinka,aš jų ir nemokamai neimčiau ir dar tokius pinigus kainuoja,nepavykusi maximos akcija.
Atsakyti
Maximoje labai nevyke modeliai, is tikruju yra visai graziu batuku, ypac jei dydis ne kaip mano biggrin.gif dabar svaigstu del Tenga batu wub.gif http://lt.mbt.com/Ho...TX-Black-W.aspx
Atsakyti
QUOTE(vina79 @ 2011 07 05, 19:59)
Maximoje labai nevyke modeliai, is tikruju yra visai graziu batuku, ypac jei dydis ne kaip mano  biggrin.gif dabar svaigstu del Tenga batu  wub.gif http://lt.mbt.com/Ho...TX-Black-W.aspx

dėl to tos ir akijos kad atsikratyti nereikalingos-netinkamos produkcijos
Atsakyti
Visiems, norintiems MBT: mbtbataikaina.com

Normalus pasirinkimas, ir kainos iki 400.
ORIGINALAI.
Papildyta:
Vina79, Tikrai, geras pasirinkimas.
Atsakyti
Nusipirkau is Maximos tas basutes, nu kokios fainos ant kojos thumbup.gif labai vykes modelis, ir spalva sokoladine idealiai prie visko derinama, simtakart grazesnes man jos uz kokius iprastus kedus buldogus. ax.gif Ejimas labai smagus, jauciasi kad dirba raumenukai. Tik vienas dalykas man neaiskus, gal kurios jau ilgiau turit basutes galit paaiskint, ka man daryt kad ju uzkulnis netrintu? unsure.gif Jau trecia savaite vaikstau kulnis pleistrais apklijavus ir atrodo tam galo nebus verysad.gif Ar as kazkaip ne taip jas uzsisegu ar cia laiko reikia? Kas idomiausia - mergina konsultante kai rinkausi batus man aiskino, kad pirmiausia reikia uzsisegti uzkulnio dirzeli, po to pirstu dirzeli, o paskuj vidurini. O toj MBT knygelej parasyta kad pradzioj reikia uzsegti vidurini dirzeli, po to pirstu ir uzkulnio. Tai kaip is tikruju reikia? Nes jau segiojuosi vos ne kas pusvalandis juos, doh.gif vyras irgi planavo pirkt bet paziurejes i mane kaip vargstu su jais sako kad jau nebenori. lotuliukas.gif
Beje, dydis man idealiai tinka. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo popelka: 08 liepos 2011 - 10:33
QUOTE(popelka @ 2011 07 08, 11:30)
Kas idomiausia - mergina konsultante kai rinkausi batus man aiskino, kad pirmiausia reikia uzsisegti uzkulnio dirzeli, po to pirstu dirzeli, o paskuj vidurini. O toj MBT knygelej parasyta kad pradzioj reikia uzsegti vidurini dirzeli, po to pirstu ir uzkulnio. Tai kaip is tikruju reikia?

Turiu baltas sandalus kisumu2, pirmąkart girdžiu, kad taip kažkas su jais vargsta.
Knygelės tai aš neskaičiau ir kompakto nežiūrėjau, nes čia kaip su telefono knygelėm, telefonas jau seniai nežinia pas ką, o knygelę su dėžute tvarkantis sukūreni.

O jūs kaskart visus tuos tris dirželius ir atseginėjat?
Aš tik vidurinį.
Tai mano naminiai sandalai, trinami po kiemą ir troboj. Aš su jais net pamiegu, ant sopkelės nukritus. Niekad nei trynė, ir išvis, tokie batai, šventai įsitikinus, trinti negali. Turiu penkias poras, ir dvejus grynai kedus, bet kedai ne mbt. Ne apie juos dabar...

Aš jums patarsiu kaimiškai. Pirmiausia, užsisegat pirštus. Na, kaip kišat koją į paprastus batukus, basutes, kur su užkulniu? Pirma įkiši pirštus, paskui užsisegi dirželį.
Tada segat užkulnį, taip, kaip jums patogu, ir ant galo, užfiksuojat vidurinį dirželį. Paskiausiai jau.
Kai segat užkulnį, žiūrit, kad pirštams ir kulnui, būtų patogu. Vėliausiai segat vidurinį.
Per jį ir nusiiminėjat, neliečiant nei pirštų, nei kulno.

Na, bet čia mano, kaimo moters patarimas, gal aš darau klaidą, kiekvienąkart jų neišsegant visiškai.
Bet realiai mąstant, a kam to reik?

Ir kol užgis, nekankinkit savęs.

Atsakyti
as irgi basuciu tik vidurini dirzeli atsegineju
uzkulnio persisegiau kaip ma nreikia, o ties pirstais gerai buvo kaip buvo,tai ir nebesegineju as ju

o trint trina ir man, ten vidiam uzkulnio sone, kur dirzeliai susijungia, tai abi kojas per tos sujungimas trina
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 07 10, 09:10)
tai abi kojas per tos sujungimas  trina

Jūsų irgi iš Šv. Maksimos? Nes esu į parduotuvę grąžinusi batus, dėl nepatogaus užkulnio, nes trynė nesusvietnai. Maloningai priėmė, pripažindami, kad tai yra brokas.

Aš su tokiais batais niekur neičiau. Koks čia patogumas, kai kulnai amžiais pūslėti ir apšerpetoję nuo žaizdelių?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 07 10, 14:35)
Jūsų irgi iš Šv. Maksimos? Nes esu į parduotuvę grąžinusi batus, dėl nepatogaus užkulnio, nes trynė nesusvietnai. Maloningai priėmė, pripažindami, kad tai yra brokas.

Aš su tokiais batais niekur neičiau. Koks čia patogumas, kai kulnai amžiais pūslėti ir apšerpetoję nuo žaizdelių?

aha ir maximos.
as tai kadangi neturejus ne vienu batu, kad netrintu, tai ir situos pranesiosiu ir susitvarkys, reikia kad siules apsitrintu ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2011 07 09, 21:36)
O jūs kaskart visus tuos tris dirželius ir atseginėjat?
Aš tik vidurinį.

Aš jums patarsiu kaimiškai. Pirmiausia, užsisegat pirštus. Na, kaip kišat koją į paprastus batukus, basutes, kur su užkulniu? Pirma įkiši pirštus, paskui užsisegi dirželį.
Tada segat užkulnį, taip, kaip jums patogu, ir ant galo, užfiksuojat vidurinį dirželį. Paskiausiai jau.
Kai segat užkulnį, žiūrit, kad pirštams ir kulnui, būtų patogu. Vėliausiai segat vidurinį.
Per jį ir nusiiminėjat, neliečiant nei pirštų, nei kulno.

Na, bet čia mano, kaimo moters patarimas, gal aš darau klaidą, kiekvienąkart jų neišsegant visiškai.
Bet realiai mąstant, a kam to reik?

Aciu uz patarimus. 4u.gif Jus gerai darot kad tik vidurini atseginejat, drinks_cheers.gif as kai juos nusiaunu irgi tik vidurini atsegu, taciau kadangi jie man jau trina tai galvoju - gal kaip nors netaisyklingai uzsegiau, gal per daug suverziau ar ka, uztai nuolat taisaus. Per daug atlaisvinu - tada jau klapsi kulnas. biggrin.gif

QUOTE(LEEja @ 2011 07 10, 09:10)
o trint trina ir man, ten vidiam uzkulnio sone, kur dirzeliai susijungia, tai abi kojas per tos sujungimas  trina

Aha ir man toj pacioj vietoj ir dar labiau link vidines puses ten kur ta sviesi detale ant rudos uzeina, nezinau kaip paaiskint.
user posted image

QUOTE(LEEja @ 2011 07 10, 14:54)
as tai kadangi neturejus ne vienu batu, kad netrintu, tai ir situos pranesiosiu ir susitvarkys, reikia kad siules apsitrintu ir viskas smile.gif

O kiek jus jau laiko juos nesiojat? 4u.gif
Man tai ne siules trina o grynai tie stori iskilimai, kur ne lygu ten. Jeigu ten butu naturali oda tai nepergyvenciau, yra trine ir man nat. odos batai, bet oda labai gerai prisitaiko pasidevejus, suminksteja ir veliau viskas dazniausiai buna gerai. O va cia kadangi medziaga tai nezinau kaip bus. g.gif
Atsakyti
Irgi Kisumu basutes dabar nesioju, nuo pat pradziu nei tryne, nei spaude, gal pora kartu persegiau, kad rast patogiausia padeti pedai, bet man kazkaip keista kad tryna, tokie batai yra projektuojami gi patogumui ax.gif
manau basutes prasinesios, nes jos gi minkstos, tai prisitaikys prie pedos, bet kol kas tai gaila kojyciu verysad.gif
Atsakyti
o tai cia tik su basutem tokios problemos? unsure.gif as kedukus nusiziurejau, bet jeigu taip ir jie trina tai tada tikrai neverti tokios kainos schmoll.gif gal kas tokius turit? g.gif
MOJA LUX arba tokius NAMA
Atsakyti