QUOTE(IN @ 2011 08 10, 15:42)
man irgi trynė tose pačiose vietose,net pūslelės nutrintos buvo, bet prasinešiojo, dabar super

tik man kojos prakaituot jose pradėjo, per dieną pavaikčiojus žiauriai smirda padai, ko anksčiau nebūdavo

ar kam taip buvo?
ir dar su dydžiais nesupratau kaip yra, aip nešioju 37 dydį, o basutes 38 ir 1/3 konsultantė išrinko, ir geros.Nesupratau, gal po nėštumo koja padidėjo, nes nelabai dabar ir įtelpu į visus savo batus. Arba dar esu patinus po gimdymo
Atrodo kad pagaliau pagaliau man jos nustojo trinti

per karcius daug nevaiksciojau, tad nezinau kaip butu ilgesne distancija paejus, bet kol kas atrodo situacija gereja.
O del padu kvapo net nezinau, as to nepastebejau
Del dydzio siaip ir man tas pats, dydis 37, o pirkau 8 ir 1/3.
QUOTE(*Agė* @ 2011 08 04, 17:39)
Pati neturiu šių batų. Bet pora draugių turi. Jos pirko maximinius, o prieš tai buvo pasibandžiusios draugės parsiveštus iš vokietijos, daug brangesnius. Tai sakė su tais vokiškais pavaikščiojus kelias val, ant ryt skaudėjo ne tik kojų raumenis, bet ir pilvo, šonų, o su maximiniais - jokio efekto. be to, maximinių susimynė padai, nors mergaitės tikrai toli gražu nesunkiasvorės
Tai bet juk Maximos lankstinuke kuris buvo pridetas prie tu batu (basuciu bent jau) ir rasoma kad jos yra skirtos pradedantiesiems. Tai gal uztai ir to efekto tokio ryskaus nera. Antras dalykas - del susimynusiu padu (o is dalies manau ir del koju raumenu darbo) su siais batais nieko nebus jei jus su jais neisit taip kaip reikia eiti. O reikia eiti pradedant nuo kulno maksimaliai pacio galinio kulno tasko ir riedeti ta koja i prieki kol neatsispirsit pirstu paciais galais tuo paciu svori pernesant at kitos kojos ir riedant su kita. Pats savaime tas ejimas nebus toks, jeigu samoningai saves nepratinsit taip eit. Sakau, nes pati isbandziau, buna imu ir pamirstu ir vel einu padu viduriais.

Tai ka noret kad padai nesusispaustu.
QUOTE(Me To You @ 2011 08 05, 18:32)
o man sie batai tobuli del to, kad nunyko celiulitas.. nes as tingine sportui, tai sie batai isgelbejo mane, pranesiojau visa pavasari, o dabar galiu dziaugtis stangriomis kojomis
O cia tai geras