Įkraunama...
Įkraunama...

MBT avalynė

QUOTE(dianita @ 2012 07 20, 14:30)
mano tevai abu pirko walkmaxx ir teko grazinti, nes isplyso po pirmo karto.. gal prasta partija buvo.. dabar linksta tik prie mbt, baisu pirkti ir ismesti i bala pinigus..  schmoll.gif

realiai, nusipirkus step forward padukus, efektas tas pats kaip ir mbt batu ir kaina panasi.. pranasumas kad padukus (ideklus) gali deti i bet kuriuos uzdarus batus..

Nu va, o as su tais walkmaxx sportbačiais dabar jau antrus metus einu, ir dar geri smile.gif
dar turiu basutes ir kroksus walkmaxx.
Man patinka, bet norėtųsi ir MBT išbandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 07 20, 15:18)
Nu va, o as su tais walkmaxx sportbačiais dabar jau antrus metus einu, ir dar geri smile.gif
dar turiu basutes ir kroksus walkmaxx.
Man patinka, bet norėtųsi ir MBT išbandyti. smile.gif

tai matyt priklauso nuo partijos.. gal brokuota buvo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2012 07 20, 14:30)
realiai, nusipirkus step forward padukus, efektas tas pats kaip ir mbt batu ir kaina panasi.. pranasumas kad padukus (ideklus) gali deti i bet kuriuos uzdarus batus..

Aš tuos padukus tik bandžiau parodoje, tai labai trumpai pavaikščiojau. Tačiau man asmeniškai kietoki pasirodė, na lyginant su MBT, aišku čia gali būti pripratimo reikalas. Ir dar kai įsidėjau į savo įprastus uždarus batus, tai man veržė pėdą ir buvo sunku įkišti koją į aulinkus, na nepatogu ir tiek. Ir kaina dvigubai didesnė nei MBT. Tai manes kažkaip nesužavėjo. Nebent taip pat galima parsisiųsti, nes 700 Lt, mokėti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau nupirkti sesei gimtadienio MBT batukus, gal galite patarti is kur pirkti kad gerai pakonsultuotu ir kad butu galima pagrazinti ir pakeisti i kita dydi jei tas netiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camana @ 2012 07 31, 20:15)
Sveikos, noreciau nupirkti sesei gimtadienio  MBT batukus, gal galite patarti is kur pirkti kad gerai pakonsultuotu ir kad butu galima pagrazinti ir pakeisti i kita dydi jei tas netiks  4u.gif

Kaune oficialūs atstovai randasi Vilniaus g 70. Pas juos ir pasirinkimas didžiausias ir pakonsultuos.
Atsakyti
Dabar kaip tik labai didelės nuolaidos MBT parduotuvėje (Kaune,netoli buvusios Skalsos parduotuvės) tik dydžių nelabai jau likę,jie matyt išsiparduoda gal užsidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 07 spalio 2012 - 12:03
QUOTE(Arnytė @ 2012 10 07, 13:03)
Dabar kaip tik labai didelės nuolaidos MBT parduotuvėje (Kaune,netoli buvusios Skalsos parduotuvės) tik dydžių nelabai jau likę,jie matyt išsiparduoda gal užsidaro.

Kaip tik cia nusipirkau pora puikiu batu, lengvi, smelio spalvos verstos zomsos, neatrodo grubiai kaip dauguma mbt batu.. Nera dydziu nes prasidejus 60% nuolaidai daug kas ispirkta:) neuzsidaro jie, cia oficiali mbt atstovybe, uzves nauja kolekcija po savaites, kai baigsis dabartines nuolaidos...
Papildyta:
QUOTE(saigma @ 2012 07 25, 17:24)
Aš tuos padukus tik bandžiau parodoje, tai labai trumpai pavaikščiojau. Tačiau man asmeniškai kietoki pasirodė, na lyginant su MBT, aišku čia gali būti pripratimo reikalas. Ir dar kai įsidėjau į savo įprastus uždarus batus, tai man veržė pėdą ir buvo sunku įkišti koją į aulinkus, na nepatogu ir tiek. Ir kaina dvigubai didesnė nei MBT. Tai manes kažkaip nesužavėjo. Nebent taip pat galima parsisiųsti, nes 700 Lt, mokėti doh.gif

Padukai koreguoja pedos skliauta ir ploksciapedyste, mbt batai to nedaro.. tiesa kaip paaiskino parduotuveje tai mbt pado nuokrypio kampas 30 laipsniu. Scetcheriu daugiau ir walkmax irgi didesnis.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 10 07, 13:03)

Sveikos mergaitės,

o gal kas turi/ parduoda 38 dydžio MBT batukus? Noriu mamai padovanot 4u.gif
nes ji be MBT gyvenimo nebeįsivaizduoja...

ar gal kas kokią internetinę parduotuvę gali patart?
radua vieną http://www.hots123.n...e-sale-c-1.html
bet joje atsiskaitymas tik westen union... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenyte @ 2012 11 12, 22:26)
Sveikos mergaitės,

o gal kas turi/ parduoda 38 dydžio MBT batukus? Noriu mamai padovanot  4u.gif

ar gal kas kokią internetinę parduotuvę gali patart?
radua vieną http://www.hots123.n...e-sale-c-1.html
bet joje atsiskaitymas tik westen union...  verysad.gif

Turiu itarima, kad tai neoficialus Mbt atstovai, gali buti "patdelkos", nes itartinai vienodos visu batu kainos. O Mbt taip grubiai nezaidzia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prinsese: 12 lapkričio 2012 - 23:54
QUOTE(prinsese @ 2012 11 13, 00:53)
Turiu itarima, kad tai neoficialus Mbt atstovai, gali buti "patdelkos", nes itartinai vienodos visu batu kainos. O Mbt taip grubiai nezaidzia.

o gal galit ką patart, kur originalius parduoda ir galima atsisiųst? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenyte @ 2012 11 12, 22:26)
o gal kas turi/ parduoda 38 dydžio MBT batukus? Noriu mamai padovanot  4u.gif

pasirodo mama labiau 37, nei 38 nesioja... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenyte @ 2012 11 13, 22:30)
pasirodo mama labiau 37, nei 38 nesioja...  ax.gif  blush2.gif

MBT patartina pasimatuoti.. Mano mama nešioja kartais 37, kartais 38 tai matavosi visus MBT batus parduotuvėje ir vieno modelio tiko 37, kitų 38.. Mano dydį atitiko..
Atsakyti