Įkraunama...
Įkraunama...

MBT avalynė

Nusipirkau ir as basutes is Maximos uz lipdukus. Nesioju jas namuose vietoj tapkiu, nes dabar auginu vaikucius ir beveik visa laika leidziu namuose. Ir ka gi, pradejus nesioti raumenuku neskaudejo, nes esu gana sportiska. Bet slaunys suplonejo ir uzpakaliukas suapvalejo TIKRAI! smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal kam reikia? Parduodu naujus, is sweatty betty parsisiustus MBT lama red batus. Dydis 40 1/3, i az smile.gif
Cia foto:
user posted image
Atsakyti
Aš irgi turiu pardavimui TAMBO Black 39 2/3 dydžio blush2.gif Odiniai, nešioti tik keletą kartų, tad praktiškai kaip nauji, pirkti prieš porą metų Gino Rossi parduotuvėj, tebeturiu kvitą, tad tikrai originalai, pagaminti Vietname smile.gif Žiemą net su plonom kojinėm turėtų būt nešalta smile.gif Galiu atsiųst ir realių nuotraukų mirksiukas.gif Norėčiau 800lt, lietuviškose parduotuvėse kainuoja virš 1200lt. Pridėčiau CD su lietuviška naudojimosi instrukcija.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfiuka: 17 spalio 2011 - 16:01
Merginos, gal kuri nors norėtų MBT Habari basučių? Pirkau sau iš 6pm.com (zappos.com išparduotuvė, tad dėl originalumo abejonių nėra) su sertifikatu. Dydis 40 1/3. Vidpadis 26,2 cm. Man didelės verysad.gif Baltos spalvos gražuolės, tiks ir prie sijonuko, dailiai atrodo wub.gif Toje parduotuvėje tos spalvytės nebėra, yra tik rudos, tad įkeliu nuotraukas iš kitos parduotuvės. Nuotrauka visiškai atitinka realų vaizdą wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 20 spalio 2011 - 15:48
Merginos, kviečių į MBT ir kitokios fiziologinės avalynės
išparduotuvę - čia bendra tema, joje siūlykite kas kam netiko 4u.gif
Atsakyti
Mielos mamytės, gal kieno mažytė koja ir norėtų nebrangiai MBT Tenga batų? Dydis ant bato užrašytas 37 Eu, tačiau realiai jie kažkodėl kiek mažesni, gal 36,5 tiktų. Veiksmas Klaipėda, kaina - 500 Lt. Siųstume ir į kitus miestus. Rašyti į Až
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo la vita: 09 lapkričio 2011 - 20:40
Man tai be rysio sitie batai, jokios elegancijos doh.gif bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 01, 17:51)
Man tai be rysio sitie batai, jokios elegancijos doh.gif  bet cia tik mano nuomone blush2.gif

O kam rupi jusu nuomone. Nieks jums neliepia sios avalynes nesioti.
Atsakyti
Ne tai, kad nerūpi, bet gi tie batai ir neskirti elegancijai, tikslas jų ne toks. Mielai pirkčiau 38 dydžio MBT batus.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2011 12 01, 23:46)
O kam rupi jusu nuomone. Nieks jums neliepia sios avalynes  nesioti.

Na, forumas tam ir yra, kad galetum dalinti mintimis...tai tik mano nuomone ir nereikia cia purkstauti...Tokiems zmonems kaip jums,tai palinkeciau truputi daugiau tolerancijos, gal kaledu senis jos ir atnes... bigsmile.gif
Atsakyti
labutis, norėčiau paklausti iš kur siunčiatės mbt batus, nes LT tai kainos žiaurios... Ar yra kokie mokesčiai ax.gif Beje, vis dairausi ilgaaulių, tai norėjau paklausti - ar jų aulai nėra siauri, nes paveikslėliuose tai labai rodos per keltį siaura g.gif
Atsakyti
Labu,
Pigu.lt būna akcijų šiems batams, tikėkimės dėl originalumo nereikia baimintis ax.gif
Pasižiūrėkite šiandien, taip pat neblogos kainos, aišku su dydžiais doh.gif bet gal kam pasiseks mirksiukas.gif

O dėl gražu negražu, tai skonio reikalas. Bet kai pajunti jų poveikį, tai ar gražiai atrodo, ar ne nebesuki galvos. Aš tik su šiais batais galiu visą dieną vaikščioti ir po to nejausti skausmo nugaroje ir kelyje, kitaip 3 dienos garantuoto skausmo.

Tiesa dar dėl Skecher norėjau pakomentuoti, kaip tik praeitais metais ir šiais turėjome šaltas žiemas, tai kuo puikiausiai atlaikė ir laiko. Vaikščiojom per šalčius, tai nei kojos šalo ar šlapo, o padas ir kuo puikiausiai laiko. Turiu ilgaaulius verstos odos.
Atsakyti