Nusipirkau ir as basutes is Maximos uz lipdukus. Nesioju jas namuose vietoj tapkiu, nes dabar auginu vaikucius ir beveik visa laika leidziu namuose. Ir ka gi, pradejus nesioti raumenuku neskaudejo, nes esu gana sportiska. Bet slaunys suplonejo ir uzpakaliukas suapvalejo TIKRAI!

Merginos, gal kam reikia? Parduodu naujus, is sweatty betty parsisiustus MBT lama red batus. Dydis 40 1/3, i az 
Cia foto:

Cia foto:

Aš irgi turiu pardavimui TAMBO Black 39 2/3 dydžio
Odiniai, nešioti tik keletą kartų, tad praktiškai kaip nauji, pirkti prieš porą metų Gino Rossi parduotuvėj, tebeturiu kvitą, tad tikrai originalai, pagaminti Vietname
Žiemą net su plonom kojinėm turėtų būt nešalta
Galiu atsiųst ir realių nuotraukų
Norėčiau 800lt, lietuviškose parduotuvėse kainuoja virš 1200lt. Pridėčiau CD su lietuviška naudojimosi instrukcija.

Merginos, gal kuri nors norėtų MBT Habari basučių? Pirkau sau iš 6pm.com (zappos.com išparduotuvė, tad dėl originalumo abejonių nėra) su sertifikatu. Dydis 40 1/3. Vidpadis 26,2 cm. Man didelės
Baltos spalvos gražuolės, tiks ir prie sijonuko, dailiai atrodo
Toje parduotuvėje tos spalvytės nebėra, yra tik rudos, tad įkeliu nuotraukas iš kitos parduotuvės. Nuotrauka visiškai atitinka realų vaizdą 

Merginos, kviečių į MBT ir kitokios fiziologinės avalynės
išparduotuvę - čia bendra tema, joje siūlykite kas kam netiko
išparduotuvę - čia bendra tema, joje siūlykite kas kam netiko

Mielos mamytės, gal kieno mažytė koja ir norėtų nebrangiai MBT Tenga batų? Dydis ant bato užrašytas 37 Eu, tačiau realiai jie kažkodėl kiek mažesni, gal 36,5 tiktų. Veiksmas Klaipėda, kaina - 500 Lt. Siųstume ir į kitus miestus. Rašyti į Až

Man tai be rysio sitie batai, jokios elegancijos
bet cia tik mano nuomone

QUOTE(Akvilchikas @ 2011 12 01, 17:51)
O kam rupi jusu nuomone. Nieks jums neliepia sios avalynes nesioti.
Ne tai, kad nerūpi, bet gi tie batai ir neskirti elegancijai, tikslas jų ne toks. Mielai pirkčiau 38 dydžio MBT batus.
QUOTE(prinsese @ 2011 12 01, 23:46)
O kam rupi jusu nuomone. Nieks jums neliepia sios avalynes nesioti.
Na, forumas tam ir yra, kad galetum dalinti mintimis...tai tik mano nuomone ir nereikia cia purkstauti...Tokiems zmonems kaip jums,tai palinkeciau truputi daugiau tolerancijos, gal kaledu senis jos ir atnes...

labutis, norėčiau paklausti iš kur siunčiatės mbt batus, nes LT tai kainos žiaurios... Ar yra kokie mokesčiai
Beje, vis dairausi ilgaaulių, tai norėjau paklausti - ar jų aulai nėra siauri, nes paveikslėliuose tai labai rodos per keltį siaura

Labu,
Pigu.lt būna akcijų šiems batams, tikėkimės dėl originalumo nereikia baimintis
Pasižiūrėkite šiandien, taip pat neblogos kainos, aišku su dydžiais
bet gal kam pasiseks
O dėl gražu negražu, tai skonio reikalas. Bet kai pajunti jų poveikį, tai ar gražiai atrodo, ar ne nebesuki galvos. Aš tik su šiais batais galiu visą dieną vaikščioti ir po to nejausti skausmo nugaroje ir kelyje, kitaip 3 dienos garantuoto skausmo.
Tiesa dar dėl Skecher norėjau pakomentuoti, kaip tik praeitais metais ir šiais turėjome šaltas žiemas, tai kuo puikiausiai atlaikė ir laiko. Vaikščiojom per šalčius, tai nei kojos šalo ar šlapo, o padas ir kuo puikiausiai laiko. Turiu ilgaaulius verstos odos.
Pigu.lt būna akcijų šiems batams, tikėkimės dėl originalumo nereikia baimintis

Pasižiūrėkite šiandien, taip pat neblogos kainos, aišku su dydžiais

O dėl gražu negražu, tai skonio reikalas. Bet kai pajunti jų poveikį, tai ar gražiai atrodo, ar ne nebesuki galvos. Aš tik su šiais batais galiu visą dieną vaikščioti ir po to nejausti skausmo nugaroje ir kelyje, kitaip 3 dienos garantuoto skausmo.
Tiesa dar dėl Skecher norėjau pakomentuoti, kaip tik praeitais metais ir šiais turėjome šaltas žiemas, tai kuo puikiausiai atlaikė ir laiko. Vaikščiojom per šalčius, tai nei kojos šalo ar šlapo, o padas ir kuo puikiausiai laiko. Turiu ilgaaulius verstos odos.