Sveikos...
QUOTE(Puk @ 2011 06 01, 14:40)

na man atrodė kad gal....nes likus savaitei iki mmm užkilo BT ir labai maudė strėnas, taip pat kaip ir su pirmu

tai kilo įtarimas, todėl ir Nt gadinau likus vienai dienai iki mmm. Mmm vėlavo dvi dienas, tai jau buvau tikra ir MB spėjau pasigirti

Bet mmm atėjo kaip visada, jei būtų buvęs kibimas, tai turbūt turėtų būti gausesnės, su krešuliukais ar bent su skausmu, ar ne taip

....
manau,nebūtinai, labai anksti dar, tos,kurios taip neplanuoja, nedaro hcg, nematuoja BT ir neįsiklauso į savo pojūčius, dažnai net nesužino,kad kibo, nes ateina mm ir tiek, kiek skaičiau, tokių atvejų natūraliai gamtoje labai nemažas procentas, tiesiog mes to daugiau matom ir žinom, nes laukiam nuo pat ovuliacijos. Aišku, dabar jau negali žinoti, kaip ten buvo. Bet kuriuo atveju..linkiu kito sėkmingo karto kuo greičiau
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 02, 13:04)
neturiu žodžių...Taip tikėjau,kad tau pasiseks šį kartą..mažute...
O aš visiškai pasimetus, mano organizmas iš manęs tyčiojasi. Šimtą metų O vyko 19-21 dieną, kai natūraliam dariau IUi, buvo 20 c.d, susiskaičiavomatostogas, grįžtu, susergu, stimuliuojam, darom IUI, viskas aišku. Spėkit..vakar, užvakar..galvoju,kas man darosi, visi O pojūčiai, bet negali būti... Nu kur negali, man zapadlo visad gali būti, pasidarau OT-yra. Šiandien 14 c. d., ovuliuos tuoj, na, gal rytojh vėliausiai.

Aną mėnesį tą matką gėriau, gal paveikė tos žolės, nežinau, kiek metų nebuvo ovuliacijos 14 c. d. Aišku, jau turbūt garantuotai nebespėsiu pradėti stimuliuotis ir savo suplanuotajį liepos mėnesį vėl kūkuosiu be nieko. Tokia neviltis ima, atrodo, net neišeina pradėt tos IUI, tai tie dantys, antibiotikai sutrukdė, tai dabar vėl.. Pagaliau jau kaip nors padarysim, tada vėl įtampa ir paskui va ašaros kaip Afroditei..kam iš viso daryti..
Viskas, einu iš karto ant baudos suolelio, sėdėsiu kokius du mėnesius.