Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(vylabusle @ 2011 08 11, 20:44)
Jos visai ne mėlynos, o violetinės  blink.gif 

Taip taip, jos i violetuma kaip ir buvau minejusi mirksiukas.gif o melynesni butu irisai. O balta puokstele irgi bus grazu, jeigu jums tinka ir patinka. smile.gif

QUOTE(Supreme @ 2011 08 11, 23:54)
nuostabiai!!!! tik labai susilieja su suknute, dar is arciau noretusi apziureti smile.gif

Paspauskit Ctrl+ ir pasididins tiek kiek noresit mirksiukas.gif

QUOTE(zuvixxe @ 2011 08 12, 11:44)
musu vestuves buvo geguze, tai taip pat domejausi kokios gelytes tuo laiku auga, norejau kaliju, bet kazkodel atkalbejo ir pasirinkau va ka, tikrai nesigailiu blush2.gif  tik nezinau kaip tos gelytes vadinasi ax.gif
My Webpage

Tai kad nerodo ax.gif Liepia prisijungti kazkokiam facebook tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2011 08 12, 13:08)
Mums gal akiniu reikia lotuliukas.gif

Arba geresnių monitorių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 12, 14:53)
Taip taip, jos i violetuma kaip ir buvau minejusi mirksiukas.gif o melynesni butu irisai. O balta puokstele irgi bus grazu, jeigu jums tinka ir patinka. smile.gif
Paspauskit Ctrl+ ir pasididins tiek kiek noresit mirksiukas.gif
Tai kad nerodo ax.gif Liepia prisijungti kazkokiam facebook tongue.gif

Man rode 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vylabusle @ 2011 08 12, 14:57)
Arba geresnių monitorių  mirksiukas.gif

Kad gi pas mane geras, tik vaiku rankom gal biski "pavalytas"
Atsakyti
Merginos kurios dirbat su gelytem, gal teko susidurt kada su tokiom gelem? Vadinasi Delfinium ir radau kad kai kurios ju rusys zydi velyva vasara - ankstyva rudeni.

user posted image

user posted image

http://www.google.lt...l0l0l0l0l0ll0l0
http://www.brotherna...a/seed.asp?id=8

Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 08 12, 15:36)
Merginos kurios dirbat su gelytem, gal teko susidurt kada su tokiom gelem? Vadinasi Delfinium ir radau kad kai kurios ju rusys zydi velyva vasara - ankstyva rudeni.

Grrražu! Mėlyna! bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos atsisveikinu su Jumis, nes išlekiu pailsėti vacation1.gif vacation4.gif
Sėkmės Jums renkantis puokšteles, o patarėjų be manęs čia tikrai netrūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 14 rugpjūčio 2011 - 12:54
Kadangi mano šventė jau praėjo, tai galiu rekomenduoti saloną kuriame užsisakinėjau vestuvinę puokštę, butonjerę bei taurių papuošimus ir likau beprotiškai patenkinta. Jau trečia diena, bet gėlės vis dar puikiai išsilaikiusios, juolab kad ir kaina pakankamai neaukšta 4u.gif
Mano puokštė ir butonjerė atitinka šias foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 08 14, 13:53)
Merginos atsisveikinu su Jumis, nes išlekiu pailsėti vacation1.gif  vacation4.gif
Sėkmės Jums renkantis puokšteles, o patarėjų be manęs čia tikrai netrūksta  mirksiukas.gif

Smagiu ir turiningu atostogu mirksiukas.gif Lauksim sugryztant bigsmile.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos.

Ar kuri nors pati darete puosyba mikrofonui? Ir noreciau pasiklausti kokia eiles tvarka puokste daroma. Pirmiausiai apsirisam mikrofona, tada ji mirkome vandenyje, ir tik tada dedame geles i ji? Ar kaip?

Ideja yra paciai vestuvine puokste pasidaryti. Bet net nezinau kaip gaminti.
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 08 11, 22:19)

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2011 08 14, 18:52)
Kadangi mano šventė jau praėjo, tai galiu rekomenduoti saloną kuriame užsisakinėjau vestuvinę puokštę, butonjerę bei taurių papuošimus ir likau beprotiškai patenkinta. Jau trečia diena, bet gėlės vis dar puikiai išsilaikiusios, juolab kad ir kaina pakankamai neaukšta 4u.gif
Mano puokštė ir butonjerė atitinka šias foto:
user posted image
user posted image

xixixi, manosios sakyciau vos neidentiskos buvo thumbup.gif
Atsakyti
Man patinka rozes,tikrai noreciau sau puokstes butent is ju. smile.gif Manau man tiktu ir paprastos baltos rozes suristos dailiu kaspinuku g.gif kadangi vestuves bus kuklios tai ner cia ko su tom puokstem trainiotis blush2.gif lotuliukas.gif user posted image
atradau kelias mano nuoziura idomes ir grazias,pasidalinsiu su jumis savo atradimu.user posted imageuser posted image
Papildyta:
O sau noriu butent tokios : user posted image
Atsakyti