Tvarkingas, turbut gerai isauklejo mama, nelepino jo, uz tai man dabar jokio vargo.
Jooo,ir mano vyras laabai tvarkingas,o mama jo pedante,tai uztat
Mano tai tvarkingas,bet ne pedantas,jau grindu isplaut nesugalvos,bet va kriaukle kartais issveicia ir vonioj visada ,kai pritasko,issluosto.
man atrodo tvarkingesni tie kuriems teko vieniems pagyvent.. va stai kai apsigyvenau su savuoju. tai budavo lovoje valgau sokoladuka ziuredama filma ir palieku popieriuka , baigus ziuret nunesciau o jis tuoj surinkdavo ir isnesdavo..o db lekstes neissiplauna dazniausiai. aiksu musu atveju didele itaka daro nuovargis jo.. bet vat pries vaziuojant i miesta apsipirkt kiekviena karta bega masina nusiplauna..
o stai MB brolis ( kartu gyvenam ) tai tikrai tvarkingas kas del namu tvarkos.. jei palieki indus visada isplaus ir t.t manau buna tvarkingu vyru
Mano vyriskis, labai tvarkingas ir as tuo dziaugiuosi, dar nespejam pavalgyt, jis jau stala tvarko, man tai labai patinka,turbut del to kad esu meniska butybe, sudeti daiktus kartais tiesiog pamirstu, nes mano akys kitaip mato, man tai kurybine tvarka. Labai dziaugiuosi, kad ji mama ismokino to, nes dabar vargciau.....
maniškis nelabai skuba tvarką daryti
bet prie manęs ( kol dar kilpelės neužmetė) dar tvardosi. Ale pastebėjau, kad uošvis irgi mėgsta rūbus išdžiaustyti visose įmanomose vietose tai sunkūs laikai man šviečiasi ..
(manau požiūris į buitį, asmens higieną ir kitus kasdienius reikaliukus atsinešamas iš šeimos).
bet prie manęs ( kol dar kilpelės neužmetė) dar tvardosi. Ale pastebėjau, kad uošvis irgi mėgsta rūbus išdžiaustyti visose įmanomose vietose tai sunkūs laikai man šviečiasi ..
(manau požiūris į buitį, asmens higieną ir kitus kasdienius reikaliukus atsinešamas iš šeimos).
Na MB tvarkingas - megstu kartais isvaziuoti su vaikais o ji palikti viena namuose
Kai griztam ir butas blizga ir valgyt padaryta
Kai griztam ir butas blizga ir valgyt padaryta
Tikiu, kad yra tvarkingų vyrų, bet man pasitaikė ne toks. Laimei turi daug kitokių gerų savybių tai netvarkingumas kol kas neerzina.
Mano vyras yra super tvarkingas ir mane tai knisa
Nes as pati nesu itin tvarkinga, o juo labiau ne smulkmeniska. Ypac kai griztu po darbo pavargusi, tvarka tada man maziausiai rupi, persirengiu, pasidarom vargyti ir pradedu tingeeeti
O mano vyra erzina kad drabuziu i spinda nesusikabinu...Jis pats net chalata kai nusirengia ant pakabos pasikabina
Ir kur jus tu tvarkingu vyru randat
net uzpavydejau..kad ir man taip.. 
Maniskio masina, tai kaip konteineris siuksliu prigrustas, jau nekalbant apie paprasta masinos nuplovima ir technine prieziura.. Kambary kojos neikelsi, nes per daiktus kilimo ir baldu nesimato, ka jau ten paprastas kambario isvalymas ar bent issiurbimas, dulkiu prasluostymas. Rubai irgi gali buti demeti ir su skylem. Svarbu kad nesmirdetu tik (tada tai jau laikas skalbti)
Pats siaip prausiasi ir gana daznai, nieko negaliu sakyti. Ir indus visada pasisiulo isplauti (ir isplauna), nes nenori kad pati viska daryciau. Na, bet ar toki vyra galima laikyti tvarkingu
Nemanau..
Maniskio masina, tai kaip konteineris siuksliu prigrustas, jau nekalbant apie paprasta masinos nuplovima ir technine prieziura.. Kambary kojos neikelsi, nes per daiktus kilimo ir baldu nesimato, ka jau ten paprastas kambario isvalymas ar bent issiurbimas, dulkiu prasluostymas. Rubai irgi gali buti demeti ir su skylem. Svarbu kad nesmirdetu tik (tada tai jau laikas skalbti)
QUOTE(Pedante @ 2008 08 01, 13:31)
Ir kur jus tu tvarkingu vyru randat
net uzpavydejau..kad ir man taip.. 
Pats siaip prausiasi ir gana daznai, nieko negaliu sakyti. Ir indus visada pasisiulo isplauti (ir isplauna), nes nenori kad pati viska daryciau. Na, bet ar toki vyra galima laikyti tvarkingu
Nemanau.. 
Vyras bus tvarkingas tol. kol jam niekas neaiskins, kad buti tvarkingu butina ir tai iliustruos savo pavyzdziu. Juk kiekvienam grazu ilipus i svetima automobili, pamatyti koks jis svarus ir, grizus i savaji, jau bus nemalonu jaustis kaip konteineryje.
MB - tvarkıngas, nıekad nepalıks daıkto nevıetoje, savo drabuzıus geraı prızıurı ır tvarkıngus uzlaıko, va tık ındu taı nıekad neısplaus