Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Kogero mano vyras tvarkingesnis už mane g.gif
Atsakyti
maniskis nera pedantas, bet tvarka megsta.. aisku jo tvarka man kartais neitinka hihihi.gif bet kai pagalvoju tai buna daug blogesniu variantu... kol kojines gale lovos nesimeto o ir seip kiekvienas daiktas turi savo vieta, tai labai dziaugiuosi.. nors ir neitinka man jo nuvalytos dulkes ar issiurbtas kilimas, bet bent jau nereikia pirstu badyt, kad lekste pavalges issiplautu ar lova paklotu jeigu as pirma atsikeliu... wub.gif wub.gif asmens higiena pas ji gal net aukstesnio lygio nei pas mane, niekada nuzsizeldina pazastu, po darbo gryzes pirmiausiai lekia praustis, nagus nusikirpes visada nusidildina, kad nebutu kampuoti (jau pradejau pirkt atskiras dildes doh.gif ) su nesvariai batais net per duris neiseina, nu nezinau neliaupsinu bet dziaugiuosi, kad nereikia eit kaip paskui maza vaika.. ir galvoju kad cia del to jog nuo 14-ikos gyveno vienas smile.gif
aisku buna kartais ir taip kad nesvaru pietu indeli is masinos einu ir parsinesu pati, buna ir tuscia puoda isvalgyta ir neisplauta randu, bet su tiek dar gyvent galiu... biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis tvarkingas, bet ir savęs nevala nelaikau blush2.gif
Atsakyti
Maniškis tai tavrkingas, kartais net pedantiškai, bet kažkaip ne visose srityse blink.gif lotuliukas.gif pavyzdžiui, dar švaresnio salono, nei kad jo mašinoje tai nesu gyvenime mačiusi, net peleninės blizga lotuliukas.gif o vat, rūbų tvarkingai susidėti į spintą nesugeba kažkaip lotuliukas.gif doh.gif šiaip jis kartais pabumba, kad jam nepatinka mano meniška betvarkė, kurioje aš visada viską randu, bet kad imtų pats tvarkytis retas atvejis lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis uz mane tvarkingesnis biggrin.gif
Atsakyti
maniskis irgi labai tvarkingas, kartais ir mane per danti patraukia del tvarkos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif Tvarkingas kiek imanoma lotuliukas.gif Savo noru per daug nesitvarko, bet tik tariu zodi, ir daro viska lotuliukas.gif Kazkaip nesam pareigu pasiskirste, kam iseina, tas patvarko. Dabar, kai as su vaiku namie, o vaikas ramus kaip angelas wub.gif , tai as daugiau ir tvarkausi smile.gif
Atsakyti
Maniskis super tvarkingas visomis prasmemis bigsmile.gif labai dziaugiuosi juo, nes pati esu tokia pati thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif mes abu turime savo tvarką betvarkėje blush2.gif ...nors aš turbūt tvarkingesnė žiūrint iš šono bigsmile.gif ...bet pažystu tokių pedantiškai tvarkingų vyrų, su kokiais nenorėčiau gyvent kartu schmoll.gif
MB tik užeina tvarkos priepuoliai rolleyes.gif ...po to apsiramina kuriam laikui laugh.gif
Atsakyti
o mes abu esam netvarkingi ypač vyras laugh.gif hihihi.gif
juokauju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano MB yra be galo tvarkingas - tikru tikriausias pedantas. Nusirenges visada susilanksto darbuzelius, pasideda y vieta, koiniu tikrai nerasiu po lova...ir dar pati kartais gaunu velniu kai dulkiu namie prisikaupia - tada atsiraitojam rankove sir abu kimbam y darbus 4u.gif
Atsakyti
anksciau MB buvo labai tvarkingas.dabar,kai kartu gyvenam jau kelerius metus,po biski pradeda apsileisti.as jau ji kartais net per danti patraukiu,kad reiktu jam ir vel susiimti.bet,kita vertus,pati ji is tos dideles meiles ir issilepinau verysad.gif
Atsakyti