Įkraunama...
Įkraunama...

Tvarkingas vyras

Apklausa: jūsų vyras: (616 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
mano vyras irgi is tokiu, kurie tvarka megsta, o tvarkytis - ne lotuliukas.gif
Atsakyti
na tikrai, ir is kur tiek tvarkingu vyru?
Maniskis, kol pirstu nedursi i tai, ka reikia sutvarkyt, nei minties neturi tvarkinet kazka tai.. man nusibodo "durinet", kartais atrodo, jog pati viska darysiuos, tvarkysiuos ir sau nervu negadinsiu, kad tas to ar ano nepadare..

UZKNISO JUODAI TAS NETVARKINGUMAS, RYTE LOVOS NEPASITAISO, TAI KA DARYTi?
Atsakyti
QUOTE(ariman @ 2009 07 13, 09:21)
na tikrai, ir is kur tiek tvarkingu vyru?
Maniskis, kol pirstu nedursi i tai, ka reikia sutvarkyt, nei minties neturi tvarkinet kazka tai.. man nusibodo "durinet", kartais atrodo, jog pati viska darysiuos, tvarkysiuos ir sau nervu negadinsiu, kad tas to ar ano nepadare..

UZKNISO JUODAI TAS NETVARKINGUMAS, RYTE LOVOS NEPASITAISO, TAI KA DARYTi?

O tu jam pasakyk "jei nepasitvarkysi, as tau valgyt nedarysiu" biggrin.gif
Atsakyti
Ai, aš tai to labai nesureikšminu. Aišku, smagu, kai vyras tvarkingas, paskui save bent susirenka. Bet, kad ir aš pati, karts nuo karto, tai drabužį kokį, tai šiaip kokį "niekalą" kur ne vietoj palieku.
Atsakyti
tvarkingas netgi labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif net nezinojau kad tokiu buna, kol nesusipazinom. paskui maniau cia jis tik vaizduoja, na zinot, is pradziu visi nori save is gerosios puses parodyti tongue.gif bet kad jau antri metai kaip kartu gyvenam ir iki siol siuo atzvilgiu nepasikeite: visada tvarkingas kvepiantis ir niekada paskui save jokio drabuzio numesto ar indo purvino nepaliks biggrin.gif dar ir paskui mane kartais pabrikuskas surankioja lotuliukas.gif
Atsakyti
Na maniškis kaip čia pasakius g.gif Pats save labai prisižiūri, 1-2 kartus per dieną po dušu, drabužiai keičiami kas dieną... maždaug daiktai turi savo vietą, bet kas liečią buitį - pasakau, tada padaro... bet jis dažnai mane pakeičia maisto gaminime, tada aš su malonumu tvarkausi lotuliukas.gif
Atsakyti
mano nera tvarkingas ,o tvarka megsta .nori kad butu visur viskas sutvarkyta blink.gif
Atsakyti
Mano ir pats tvarkingas ,ir reikalauja tvarkos namuose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 18, 16:22)
mano nera tvarkingas ,o tvarka megsta .nori kad butu visur viskas sutvarkyta  blink.gif

Pazystama situacija :/
Atsakyti
MB, kaip ir daugelio paskutiniuju postu autoriu, pats nera pedantiskai tvarkingas, bet tvarka, svara labai megsta. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inrinke: 23 liepos 2009 - 07:12
QUOTE(ingusetija @ 2009 07 12, 22:29)
mano vyras irgi is tokiu, kurie tvarka megsta, o tvarkytis - ne lotuliukas.gif

maniskis toks pats... smile.gif
Atsakyti
Per daug tvarkingas, kiekvienas daiktas turi būti ne tik savo vietoje, bet ir pastatytas tinkamu kampu doh.gif
Atsakyti