mano vyras irgi is tokiu, kurie tvarka megsta, o tvarkytis - ne

na tikrai, ir is kur tiek tvarkingu vyru?
Maniskis, kol pirstu nedursi i tai, ka reikia sutvarkyt, nei minties neturi tvarkinet kazka tai.. man nusibodo "durinet", kartais atrodo, jog pati viska darysiuos, tvarkysiuos ir sau nervu negadinsiu, kad tas to ar ano nepadare..
UZKNISO JUODAI TAS NETVARKINGUMAS, RYTE LOVOS NEPASITAISO, TAI KA DARYTi?
Maniskis, kol pirstu nedursi i tai, ka reikia sutvarkyt, nei minties neturi tvarkinet kazka tai.. man nusibodo "durinet", kartais atrodo, jog pati viska darysiuos, tvarkysiuos ir sau nervu negadinsiu, kad tas to ar ano nepadare..
QUOTE(ariman @ 2009 07 13, 09:21)
na tikrai, ir is kur tiek tvarkingu vyru?
O tu jam pasakyk "jei nepasitvarkysi, as tau valgyt nedarysiu"

tvarkingas netgi labai
net nezinojau kad tokiu buna, kol nesusipazinom. paskui maniau cia jis tik vaizduoja, na zinot, is pradziu visi nori save is gerosios puses parodyti
bet kad jau antri metai kaip kartu gyvenam ir iki siol siuo atzvilgiu nepasikeite: visada tvarkingas kvepiantis ir niekada paskui save jokio drabuzio numesto ar indo purvino nepaliks
dar ir paskui mane kartais pabrikuskas surankioja

Na maniškis kaip čia pasakius
Pats save labai prisižiūri, 1-2 kartus per dieną po dušu, drabužiai keičiami kas dieną... maždaug daiktai turi savo vietą, bet kas liečią buitį - pasakau, tada padaro... bet jis dažnai mane pakeičia maisto gaminime, tada aš su malonumu tvarkausi

mano nera tvarkingas ,o tvarka megsta .nori kad butu visur viskas sutvarkyta

QUOTE(***SuperBrunetė*** @ 2009 07 18, 16:22)
Pazystama situacija :/
MB, kaip ir daugelio paskutiniuju postu autoriu, pats nera pedantiskai tvarkingas, bet tvarka, svara labai megsta.

QUOTE(ingusetija @ 2009 07 12, 22:29)
maniskis toks pats...

Per daug tvarkingas, kiekvienas daiktas turi būti ne tik savo vietoje, bet ir pastatytas tinkamu kampu