mano vyras labai tvarkingas

Kadangi pati megstu tvarka-tai vyras privalo buti tvarkingas

mano teta, pries keleta metu, turejo drauga, kartu gyveno. man teko daznai lankytis ju namuose ir as pamaciau ju tikra gyvenima, teta yra dailininke, o kaip ir visi menininkai gyvena bardake, bet ir tam bardake yra sava tvarka
taigi tas jos draugas buvo baisus pedantas, jam vis kas nors kliudavo, neduok dieve pereini su batais per kambari tai su skuduru is paskos ropodavo, net nepatogu, stoviu israudusi ir tukstanti kartu atsiprasineju, vaje kaip as nekenciau to vyro
dziaugiuosi kad maniskis netvarkingas, nes pati tvarka nepasizymiu. abu chaotiski esam

maniskis tai tvarkingas, nei per daug nei per mazai, aukso viduriukas
kas del namu tvarkos tai dar kartais dazniau uz mane pradeda tvarkyti, nes siaip mus abu erzina bardakas ir dulkes. tai va didelis pliusas
bet jau labai sudetinga jam su drabuziais....
kazkaip pamirsta jis ar kaip juos imest i skalbiniu deze...reikia eit kur nors, isima marskinius is spintos ...ogi jie nesvarus
tai mane nervina ziauriai, bet jau baigia pradet taip daryt, nes gaves velniu viena karta stipriai

Maniskis taip pat tvarkos myletojas, ypac virtuvej
. Viskas graziai i vietas sudeta, trupinuku ant stalo net nepalieka, o indus tai indaplove plauna mums
. Na, kai tik vede buvom, iskart buvo pasakyta, kad nesvarius rubus i krepsi mestu
Juk ne tarnaite as esu, kad eiciau is paskos ir rankiociau
Be to, chaotiskumas mus abu uzknistu
Niu negalim mes pakest netvarkos!

Maniškis irgi tvarkingas, jam nesunku nei grindis, nei indus suplauti, o ir šiaip tvarką visur mėgsta.
MB uz mane tvarkingesnis simta kartu, bet jam mano chaosas netrukdo- o kai trukdo - ji sutvarko
neerzinam vienas kito del to ;] kitas dalykas,zinoma nepiknaudziauju jo kantrybe

QUOTE(lengvute @ 2004 06 17, 09:25)
Kiek sutikau, nė vienas nebuvo tvarkingas
, jau manau, kad tai vos ne visų savybė
, a, tiesa, buvo vienas..pedantas
, nu apie kraštutinumus irgi patyliu 
esu sutikusi tvarkingu,bet is 10 gal 2 tik.o maniskis tai nepasakyciau,kad tvarkingas nors tvarka megstsa.

pazistu tvarkingu vyru,bet maniskis nera vienas is ju
ir cia kaltinu tik anyta,nes ji jam kojnytes plove,pagalve kedeno,nesvarius indus is po stalo rinko,nepriekaistavo,dziaugesi juo ir popino.o dabar as nesusitvarkau...kartais pykstames,kad pries miega koju neplauna,o jau kvapas....
as turiu sunu,jam tik 2metukai,labai ji myliu,besalygiskai,bet neleisiu uzaugti nevalai.reikia tureti savigarbos,save myleti,o ne siukslem apsikrauti.

as turiu sunu,jam tik 2metukai,labai ji myliu,besalygiskai,bet neleisiu uzaugti nevalai.reikia tureti savigarbos,save myleti,o ne siukslem apsikrauti.
Aš asmeniškai labai džiaugiuosi dėl to su kokiu vyruku susidėjau. Gyvenam dabar trise: du jo draugai vienam kambary ir mes abu - kitam. tai kai pažiūriu kaip tie bernai gyvena tai plaukai šiaušiasi ant galvos
O maniškis tai viską savo normose..nereikia jo prašyti, kad indus išplautų, pats ką mato, kas ne vietoj tai ir patvarko
Tikras šaunuolis

Mano vyrui tai kaip cia pasakius..
Jam tvarkingi namai yra tol, kol imanoma juose gyvent. Na o as turejau vaikina, kuris buvo super tvarkingas. Gyveno vienas, niekada nemaciau jo besitvarkant, bet namai tiesiog blizgedavo. Masinos isore ir salonas dazniausiai budavo nepriekaistingi. Negana to, higiena jam buvo prioritetu penketuke. Karta teko nakvoti kito miesto viesbutyje, tai specialiai vaziavom i parduotuve, kad jis nusipirktu dantu sepetuka, pastos, kojines ir batu tepalo
Buvau ne kiek suzaveta, kiek apstulbus.