Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

Tęsiame pokalbius apie auginamas hortenzijas 4u.gif

user posted image

ANKSTESNĖ TEMA
Atsakyti
Šiandien grįžusi pastebėjau, kad lapeliai vysta - teks laistyti, nors auga daliniame pavėsyje unsure.gif
Atsakyti
Neparodė man tavo temos per paiešką, einu parašysiu moderatorei, kad mano ištrintų. tik fotkes perkelsiu, nes prirankiojau biggrin.gif
Papildyta:

Hortenzijų užburiantis grožis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Trumpa informacija

Apie kambarines

Apie Endless Summer
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 06 06, 22:08)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 06 06, 20:11)
Šiandien grįžusi pastebėjau, kad lapeliai vysta - teks laistyti, nors auga daliniame pavėsyje  unsure.gif

o kada gauna saules g.gif ryte ar popiet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2011 06 07, 00:25)
o kada gauna saules g.gif ryte ar popiet g.gif

Po pietų rolleyes.gif
Atsakyti
Mano popietinėje saulėje taip pat vysta verysad.gif - nors po kibirą vandens kasdien pripilu...
Atsakyti
O kaip jas padaro raudonos spalvos? Vos ne vyšninės
Atsakyti
maniškės rožinės irgi augo ir nuolat leipdavo nuo popietinės saulės ,o šiemet išviso po žiemos begėdės nebeišlindo ,gal viena šakutė tik snapelį iškiš ,mąstau ,jog ko gero teks paieškoti netokių lepių ax.gif
Atsakyti

Jungiuosi i hortenziju myletoju buri, tik nesupratau visa info paskaicius, ar joms sunki zeme (cia raso , prie naminiu ) ar rugsti ( azaliju, rododendru) labiau tinka g.gif
Maniskes mazytes, siemet pirmi metai, pirkau ermitaze nukainuotas suvargusias visas, persodinau i didelius vazonus, tikiuosi patiks...
Prisirasymui blush2.gif pasirodom:
Atsakyti
manyčiau labiau patinka rūgšti ,bet senovinės baltos ir paprastoje daržo žemėje puikiausiai bujoja
Atsakyti
...Nuo rūgštesnio substrato ims kisti žiedų spalva - rausvės, gali net pamėlynuot...iš esmės galima sodint į paprastesnę žemę, bet vis paliet parūgštintu vandeniu, kol turėsit norimą spalvą...

o dėl balkonų ir terasų - tai kažin ar tai tas augalas, juk natūraliai žiedynai hortenzijų formuojasi liepos mėn kažkur ir žydi taip liepos gale -rugpjūčio pirmoje pusėje..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 11 birželio 2011 - 09:01