Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

QUOTE(zaiza~ @ 2012 03 02, 23:42)
Mano kambarinės hortenzijos lapai toliau sėkmingai ruduoja. Purškiu nuolat. Išleidžia žalius gražius lapelius ir ima ruduoti.  Vis tiek. Gal čia koks grybas ar dar kas ir reik rimčiau kuom purkšt? Gal kuri esat susidūrusi?

Manau,abejou,ar tikrai kambarinė,ir ar jai patinka šildomo, sauso oro sąlygos.Ir kambariniams augalams yra ramybės periodas,kai uos laikyti tenka vėsioje temperatūroje...
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2012 03 03, 10:26)
O kada jau jas lauke galima bus pradėt atidengti?

Manau, kad dar ankstoka, juk oro temperatūra permaininga, dar ir pašalnoja rolleyes.gif
Atsakyti
Pavasaris joms daugiau gali pakenkti, nei žiemos speigai. Tad neskubėkit su atidengimu.
Atsakyti
Susidomėjau hortenzija Bella Anna. Gal kuri daugiau apie ją žinote? Kažin, ar tikrai jos žiedai natūroj raudoni, o ne rožiniai? http://www.parko.lt/...r...&Itemid=111
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 05 kovo 2012 - 15:13
Nezinau, noreciau ir as tokios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 05, 19:50)
Nezinau, noreciau ir as tokios blush2.gif

Tai nesunkiai įgyvendinama biggrin.gif Reikia tik didelio noro, na ir pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikes pavasari paieskoti smile.gif Tokios spalvos turiu viena hortenzija, bet ziedai ne tokios formos ir krumas dar mazytis rolleyes.gif , taciau spalva lygiai tokia pati, kaip Jusu foto. Man ji dygsta rusyje, o as dar taip nenoriu jos nesti i namus, nes neturiu pietiniu langu.....
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 06, 11:43)
Reikes pavasari paieskoti smile.gif Tokios spalvos turiu viena hortenzija, bet ziedai ne tokios formos ir krumas dar mazytis rolleyes.gif , taciau spalva lygiai tokia pati, kaip Jusu foto. Man ji dygsta rusyje, o as dar taip nenoriu jos nesti i namus, nes neturiu pietiniu langu.....

Hortenzija Bella Anna yra iš Endless Summer serijos, tad pagal aprašymą turėtų žiemoti lauke, nereikėtų jos kasinėt. O ją nusipirkti galima Parko medelyne (ta nuoroda, kur buvau įdėjusi).
Atsakyti
QUOTE(Linetax @ 2012 03 06, 15:06)
Hortenzija Bella Anna yra iš Endless Summer serijos, tad pagal aprašymą turėtų žiemoti lauke, nereikėtų jos kasinėt. O ją nusipirkti galima Parko medelyne (ta nuoroda, kur buvau įdėjusi).

šviesiosios, ty hydrangea arborescens, ir taip pas mus žiemoja. Čia tik Endless summer ženklui (brand'ui) priklausanti remontantinė, tačiau tikrai skiriasi nuo hydrangea macrophylla Endless summer lapų bei žiedų forma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 06, 15:15)
šviesiosios, ty hydrangea arborescens, ir taip pas mus žiemoja. Čia tik Endless summer ženklui (brand'ui) priklausanti remontantinė, tačiau tikrai skiriasi nuo hydrangea macrophylla Endless summer lapų bei žiedų forma wink.gif

Iš tiesų skiriasi. Žiedai mažesni... ax.gif Mane sudomino spalva, kaip rašo "nebūdinga rūšiai raudona spalva"
Atsakyti
Sveikos, gal kas nesat hortenzijas jau i kambari 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2012 03 10, 11:58)
Sveikos, gal kas nesat hortenzijas jau i kambari 4u.gif

niekada jų nenešu į kambarį, nes nelabai suprantu tokio tikslo g.gif kambaryje joms per sausa ir per tamsu - tiesiog ims ruduot lapų galai arba atsirasdinėt dėmės, patys ūgliai tyst į ilgį ir iš to grožio tikrai nebus schmoll.gif Jei jau žiemojo šaltai ir vėsiai, tai tegul ten ir stovi ramiai iki tol, kol bus galima tiesiai laukan ar į šiltnamį nešt mirksiukas.gif

Mano garaže žiemojusios visos gražutės, lapeliai žali, kad ir juos iš lėto auginasi, bet tas procesas natūralus ir nėr kur "forsuot" mirksiukas.gif
Atsakyti