Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzijos II tema

QUOTE(Dajulita @ 2011 07 21, 22:06)
Graži ir tavoji. Aš susigundžiau ja. Nuvažiavau pirkti kadagių tai dar pasiėmiau kaip priedą. Dabar nusprendžiau, kad ten kur ruošiausi sodint - ji netinka. Taip vis kol kas auga vazone. Ieško savo vietos  ax.gif
Pagal aprašymus tai turėtų būti labai graži. dabar tai žiedeliai šiaip sau - tokie suvarginti. Jau nemažas krūmas.
Bijau, kad neiššaltų žiemą. Gana jau šiemet teko 14 spygliukų išmesti. Kiti net 10m augimo  doh.gif
Nerandu lietuviškoje literatūroje, kaip paruošti žiemai.
Ar dengei kuo nors?

Dajulita, pas tave sluoteline hortenzija. Jos nereikia dengti, nes ji puikiausia istveria musu ziemas ir jos ziedai visiskai nesuvarge, o tokie, kokie ir turi buti.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2011 08 05, 12:45)
Dajulita, pas tave sluoteline hortenzija. Jos nereikia dengti, nes ji puikiausia istveria musu ziemas ir jos ziedai visiskai nesuvarge, o tokie, kokie ir turi buti.

Nuotraukos e(internete) mačiau gražiau atrodančių - ir aš tokių noriu ax.gif
PVz tokia

Tikiuosi kad tokie dideli ir daug kažkada bus. ax.gif
Pasodinau, kaip tikrą karalienę: gerą žemę pakeičiau, iškasiau didelę duobę, kad neskurstų. Aš ją su meile pasodinau, tikiuosi, atsilygins tuo pačiu rolleyes.gif
Atsakyti
Žydinti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 08 07, 11:45)
Žydinti  rolleyes.gif

Grazuole wub.gif . Koks pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 07 rugpjūčio 2011 - 10:50
QUOTE(Cobre @ 2011 08 07, 12:49)
Grazuole  wub.gif . Koks pavadinimas?

Ačiū 4u.gif Tai "Grandiflora"
Atsakyti
Gal kuri parduotu hortenzija, arba pasakytu kur galima geru isigyti Kaune smile.gif i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 16 rugpjūčio 2011 - 20:48
QUOTE(wife @ 2011 08 16, 21:46)
Gal kuri parduotu hortenzija, arba pasakytu kur galima geru isigyti Kaune  smile.gif i AZ mirksiukas.gif

Atleiskit,kad kišuosi,bet ar verta hortenzija isigyti rudeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2011 08 17, 12:21)
Atleiskit,kad kišuosi,bet ar verta hortenzija isigyti rudeni g.gif

dar vasara ir dar yra laiko adaptacijai wink.gif
Atsakyti
Šluotelinė hortenzija nupirkus

user posted image

Ir dabar

user posted image

turėtų būti ne paskutinis variantas ax.gif
Atsakyti
[attachmentid=215730] 4u.gif Štai pagaliau pavyko , tai per didelė nuotrauka buvo ,o dabar jau ir mažoka blush2.gif Mano Pinki -Vinki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 19 rugpjūčio 2011 - 16:15
QUOTE(rositta @ 2011 08 19, 18:13)
[attachmentid=215730] 4u.gif Štai pagaliau pavyko , tai per didelė nuotrauka  buvo ,o dabar jau ir mažoka  blush2.gif    Mano Pinki -Vinki

Dėkite per www.radikal. ru ir bus viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
help.gif reikia skubios pagalbos, nusipirkau tris skintas baltas hortenzijas snd, iskarto vaziavau namo , gryzus pamerkiau ir isvaziavau, gryztu db vakarop visi ziedai susiglamze tokie,nuvyte blink.gif kas cia atsitiko blink.gif o reikia man rytoj sveikinti zmones o geles galima ismesti, kai pirkau sake sviezios, ipyliau nauja vandeni ir pakirpau bet vaizdas negeraja doh.gif
Atsakyti