Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(klaara @ 2011 06 08, 12:02)

Neverta ginčytis, o kalbėtis, turint skirtingus matymo taškus, įdomu smile.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Į temą.

Moteriškas pasitikėjimas

Vyresniame amžiuje dauguma iš mūsų papilnėja. Tai nutinka dėl to, kad mes kaupiame žinias.

Savaime suprantama, kad mūsų mažoje galvoje kažkada ima netilpti sukaupta informacija. Tuomet visa tai pradeda skirstytis gražiame mūsų kūne... Dabar aš viską suprantu!

Aš nesijaudinu dėl viršsvorio! Aš ne stora! Aš protinga!! Labai protinga!!!

Visos klasiškos panos turi būti matomos!

Argi gyvenimo tikslas: numirti sveikai ir gražiai? Geriau per gyvenimą žengti su šokolado plytele vienoje rankoje, vyno taure kitoje, kad kelio gale galėtume šūktelėti:
- Kas per kelionė!!!

Taip taip, vyrai, mes TOBULOS!!!
Nes:
- mes neplinkame,
- turime tik mūsų Tarptautinę dieną,
- galime rengtis ne tik rožine, bet ir žydra spalva,
- mes visad žinom, kad mūsų vaikai- tai mūsų vaikai,
- skęstant laivui, mus gelbsti pirmas,
- mums nereikia mokėti restorane,
- galime vienoje lovoje miegoti su kita mergina, ir dėl to mūsų nevadins homoseksualiomis,
- vienu metu galime susikoncentruoti dviems dalykams,
- ir pagaliau: mes darom viską, ką daro vyrai... avėdamos aukštakulniais bateliais!!!
Atsakyti
Na, aš pabandžiau analizuoti. Sakykim  atsipalaidavusi gaminu valgyti, nesivadovauju jokiais receptais, tiesiog dėlioju sau daržoves ir štai dar nė karto neragautos salotos. Visa įvyko be jokių mintijimų, kad čia reikia taip ar anaip daryti smile.gif

thumbup.gif

Mano padruske taip gyvendama issigyde kruties vezi/stuburo metastazes, kurdama sveika kuna.
Stai siuo budu atskiriamas protas nuo musu ausktesniojo AS:)

Žmogaus išgyvenama emocija yra minčių rezultatas. Nemąstysi - nesijaudinsi, nei teigiamai, nei neigiamai. Kaip jūs išjausit bet kokią emociją (džiaugsmą, liūdesį,t.t.) be jokių minčių? Kaip jums pavyks apsidžiaugti, jei nesugalvosit, dėl ko džiaugtis? Kaip jūs sugebėsit išsigąsti, jei mintimis nebūsit prie baimės objekto? rolleyes.gif  Juk emocijos - minčių dukros, turinčios milžinišką kūrybos potencialą.
Papildyta:

hm..nebūtina SUGALVOT dėl ko džiaugtis kad PAJAUSTI džiaugsmą-galima tiesiog JAUSTI džiaugsmą smile.gif
Dėl baimės tas pats-galima sėdėt palaimingoj aplinkoj ir išgyventi didžiulę baimę-objektas ne prie ko..
O kad emocijos-minčių dukros tai neverta taip drąsiai teigti-o gal atvirkščiai?? biggrin.gif

Na matau kad jūsiškis požiūris stipriai  kitoks nei maniškis į emocijas,tai geriausia būtų turbūt ir likt kiekvienai prie saviškio-ginčytis tikrai nesiruošiu-linkiu gerų minčių ir jausmų smile.gif

Puikiai suprantu ka parasiusi - biggrin.gif o sau dar priminsiu, jog gyvenam geriausiai kaip zinom, kai suzinom geriau tada ir gyvenimas tampa geresniu smile.gif

Apie mintis - pamastykim ar kartais nesisavinam to kas mums ir taip nepriklauso pirmoje vietoje...Kaip jums sekasi derinti paprasta dalyka - manyti jog mintys jusu, o tvirtinti jog per mus visata kuria pasauli:)
Arba didziuotis tuo jog esam moterys... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 08 birželio 2011 - 13:15
Puikiai suprantu ka parasiusi - biggrin.gif o sau dar priminsiu, jog gyvenam geriausiai kaip zinom, kai suzinom geriau tada ir gyvenimas tampa geresniu smile.gif

Apie mintis - pamastykim ar kartais nesisavinam to kas mums ir taip nepriklauso pirmoje vietoje...Kaip jums sekasi derinti paprasta dalyka - manyti jog mintys jusu, o tvirtinti jog per mus visata kuria pasauli:)
[/quote]

g.gif Nesupratau.Pacituotas postas buvo skirtas Spalvotai dienai biggrin.gif
Man tai puikiai sekas atskirt kur mano,kur ne mano mintys,tas pats-su emocijom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 08, 14:11)

Manau, kad esu visatos dalis, todėl labai nesunku suvokti, kad visata kuria per mane, tai kaip gi gali kas nors man nepriklausyti. Tam man duota laisva valia - didžiausia dovana, kokią tik galima įsivaizduoti žmogui. Esu dalis visko, kas egzistuoja ir esu vienis su viskuo, kas egzistuoja. Ir labai paprasta didžiuotis, kad esu moteris, kad esu žmogus, kad esu dvasia, kad esu visatos dalis. Viskas čia dera ir vientisa. mirksiukas.gif .
Atsakyti
[quote=LinguLingu,2011 06 08, 15:11]
thumbup.gif

Mano padruske taip gyvendama issigyde kruties vezi/stuburo metastazes, kurdama sveika kuna.

Kaip išsigydė? Galima truputi daugiau. Aš ir gydausi įvairiausiais nestandartiniais būdais, besigydant dar atrandu, ką reikia gydyti ir taip einu. Norisi daugiau aiškumo, žinojimo. smile.gif

Atsakyti
Moteriskumas ne tik saldumas bei vidinis grozis - vertetu prisiminti ir musu intuicija, instinktus...per amzius mes isgyvenom ir islikom butent tik del to, jog buvom MOTERYS - intuityvios, instinktyvios bei "laukines"...

mano megstamiausias filmas smile.gif

http://www.imdb.com/...db/vi867173401/
apie moteri bigsmile.gif

Papildyta:
Labai maloniai skaitosi...

http://www.wildwolfw...l/intuition.htm

ir zinau jog yra knyga lietuviu kalba "Beganti su vilkais"
Papildyta:

Kaip išsigydė? Galima truputi daugiau. Aš ir gydausi įvairiausiais nestandartiniais būdais, besigydant dar atrandu, ką reikia gydyti ir taip einu. Norisi daugiau aiškumo, žinojimo. smile.gif

Pakeitusi tradicine mityba i "termiskai neapdorota" ir atgaivinusi savyje intuicija ir instinktus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 08 birželio 2011 - 13:50
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 08, 14:46)

ir zinau jog yra knyga lietuviu kalba "Beganti su vilkais"

stipri knyga. kai pirma karta paemiau i rankas - jauciau didziuli pasipriesinima, skaiciau po puslapi ir buvo skaudu iki asaru.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2011 06 08, 14:52)
stipri knyga. kai pirma karta paemiau i rankas - jauciau didziuli pasipriesinima, skaiciau po puslapi ir buvo skaudu iki asaru.

aš irgi verkiau. be galo gera knyga, radau labai daug atsakymų.
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2011 06 08, 14:11)

Atrodo supratau .. man tai panašu į tai kaip būna kai širdies balsas atskiriamas nuo ego galso ir .. tarsi iš visatos ateina panašus dalykas į intuiciją arba į mintis .. bet šitos mintys kitokio, jos nebalsinės, jos intuityvios .. Taip man atrodo. Bet tai gali būti visai kitaip negu pamanėt rašydama Jūs ..

klaara
man labai patiko Jūsų parašymas apie savaiminį džiaugsmą .. ir baimę . Pastebėjau kad tikrai kartais taip būna - ima džiugesys ir tam nereikia jokių minčių, jokio išorinio impulso .. mąstau gal tai vyksta vidinio impulso dėka .. Nors variantų kodėl taip vyksta gali būti daug
Atsakyti
Visai mielai padaryčiau tokį grynai moterišką jaukų pasisėdėjimą, bet jaučiu, kad vėl būsiu apkaltinta nebūtais dalykais. Išties turiu kuo pasidalinti moteriška tema. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 06 08, 14:48)
Visai mielai padaryčiau tokį grynai moterišką jaukų pasisėdėjimą, bet jaučiu, kad vėl būsiu apkaltinta nebūtais dalykais. Išties turiu kuo pasidalinti moteriška tema.  ax.gif

Ech kokia silta, miela, jaukia energija padvelke.. wub.gif
Atsakyti