Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra moteriškumas?

QUOTE(aukso^gysla @ 2011 06 08, 16:01)
Atrodo supratau .. man tai panašu į tai kaip būna kai širdies balsas atskiriamas nuo ego galso ir .. tarsi iš visatos ateina panašus dalykas į intuiciją arba į mintis .. bet šitos mintys kitokio, jos nebalsinės, jos intuityvios .. Taip man atrodo. Bet tai gali būti visai kitaip negu pamanėt rašydama Jūs ..
klaara
man labai patiko Jūsų parašymas apie savaiminį džiaugsmą .. ir baimę . Pastebėjau kad tikrai kartais taip būna - ima džiugesys ir tam nereikia jokių minčių, jokio išorinio impulso .. mąstau gal tai vyksta vidinio impulso dėka .. Nors variantų kodėl taip vyksta gali būti daug

TAip... butent taip ir jauciu smile.gif
Atsakyti
kiek dar daug dalyku siandien suzinojau is jusu apie moteriskuma bigsmile.gif apie emocijas bemintes ir jausmus.aciu jums 4u.gif
Atsakyti
O aš paskaičiau ir...kuo poetiškiau rašot, giliau kapstot, tuo labiau nesusigaudau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 06 08, 22:57)
O aš paskaičiau ir...kuo poetiškiau rašot, giliau kapstot, tuo labiau nesusigaudau... smile.gif

Kuri vieta neaiški? biggrin.gif
Šiaip to gylio dar čia nelabai rasta,gal ir nelabai verta jo tikėtis tokioj vietoj..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 08 birželio 2011 - 23:07
http://www.youtube.c..._embedded#at=21

Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 06 09, 00:07)
Kuri vieta neaiški? biggrin.gif
  Šiaip to gylio dar čia nelabai rasta,gal ir nelabai verta jo tikėtis tokioj vietoj..

Kuo ši vieta prastesnė dėl gylio už kitas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 06 08, 22:57)

Pasakymas "giliau kapstot", ar nereiketu suklusti? Daznai tai reiskia, kad esate maziau nei per kastuvo gyli nuo kazkieno slepiamo "lobio". Tik nepulkite dziaugtis. Siais laikais tai dazniausiai buna ne brangakmeniai, o rudas, tirstos konsistencijos ir ne kokio kvapo daiktas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 09, 08:24)
Pasakymas "giliau kapstot", ar nereiketu  suklusti? Daznai tai reiskia, kad esate maziau nei per kastuvo gyli nuo kazkieno slepiamo "lobio". Tik nepulkite dziaugtis. Siais laikais tai dazniausiai buna ne brangakmeniai, o rudas, tirstos konsistencijos ir ne kokio kvapo daiktas.  mirksiukas.gif

Suklusau. Einu dirbt smile.gif O tavo minėtas rudas daiktas- ne toks jau ir blogas dalykas. Sako, net vašką galima išspausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 06 09, 08:36)
Suklusau. Einu dirbt smile.gif O tavo minėtas rudas daiktas- ne toks jau ir blogas dalykas. Sako, net vašką galima išspausti  g.gif

Vaska galima isspausti is visko, tik ne visiems tiek reikia. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 09, 08:43)
Vaska galima isspausti is visko, tik ne visiems tiek  reikia.  biggrin.gif

Reikia įsiklausyti į savo poreikius. Ir nespausti tiek, kad paskui tektų išmesti tai kas atlieka.
Atsakyti
QUOTE(Vai di lu tė @ 2011 06 09, 08:52)
Reikia įsiklausyti į savo poreikius. Ir nespausti tiek, kad paskui tektų išmesti tai kas atlieka.

Cia is "geru patarimu" skyrelio, ar ir pati sita taisykle naudojat? biggrin.gif
Atsakyti
LinguLingu 4u.gif aciu uz nuoroda, labai ismintinga moteris toji su dvejais pusrutuliais rankose smile.gif
Atsakyti