Perskaiciau visa tema ir oi kaip pazystamos visos situacijos
Ir metodai visi tie patys nieko naujo negaleciau pridurti. O man jau taip reiketu ko nors naujo, nes jau niekas nebeveikia.
Siaip esu labai kantri, o gal reiktu sakyt kad buvau...

bet jau nervai nebelaiko ir kartai stiesiog norisi uzdaryt duris ir iseit is namu ir ta oziuka palikti rekianti, daranti nesamones, isdykaujanti, vercianti namus
Aisku nuo musimu susilaikau, gazdinti visokiais baubais irgi nelingus. Tiesiog vos ne visa diena kaip papuga kartoju Heraldai, prasau taip nedaryk, Prasau susirink zaislus, prasau nesokinek, prasau nelisk prie seses, sese miega ir taip be galo be krasto PRASAU, kol galiausiai uzreki tai isgirsta. man tai cia didziausia problema kad "negirdi" ka sakai.
Siaip daug ka leidziu, auginu ASMENYBE, nenoriu kad manes bijotu, kad bijotu ka nors pasakyti. nenoriu "nusodinti" savo vaiko.
Siaip dziaugiuosi kad jis toks aktyvus, linksmas, guvus, zaviai pasiutes.... bet kartais ... kaip cia pasakyti, tiesiog reikia pertraukos.
QUOTE(padraika22 @ 2012 02 09, 11:02)
<...> jei neklausis as manau neduosiu jam patinkanciu zaislu ar pan. ir dabar jei nori kazka gauti kas labai jam patinka uz tai turi kazka padaryti, pvz, sunui sakau, pirmiausia pasisiok ant puoduko, tada gausi. arba dabar pamiegam pietu, tada duosiu. o jei nemiega tai ir negauna
siaip kaskur skaiciau, kad geru darbu negalima "pirkti". geri darbai savaime turi buti suprantami. kartais reikia apdovanojimu, bet nesusijusiu su kongreciais gerais darbais
o cia panasu kad "perkat"
Nors tiesa sakant pati kartais naudoju si metoda, pagreitina susitarima, nors tikrai ne visada
QUOTE(mergina26 @ 2012 04 13, 15:03)
visskai pritariu jusu nuomonei, jog vaiko uzdarymas kambaryje yra netinkama priemone aukleti

as apskritai esu nusiteikusi del ivairiu "bausmiu" ( plojimai per uzpakali, gasdinimai dirzu, ar uzdarymai kambaryje, mamos nekalbejimai ir pan.). Stengiuosi surasti kompromisa, paaiskinti, ar tiesiog nukreipti demesi kita linkme.
jeigu iseina Jums surasti kompromisa su vaiku, tai manau kad jusu vaikas dar ne toks oziukas apie kokius cia kalba mamos.