QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 05, 21:34)
O kodel negalite likti TIK draugai,susitikineti,bendrauti,bet ne daugiau...ar jam tai butu per sunku...jei taip,tai truputi veliau,kai galesite bendrauti tik kaip draugai,susitiksite...juk ne tiek daug geru draugu,patikrintu laiko,gali tureti...
Jis negali, nusprendė į mano pusę visai nebežiūrėti, sakė, kad per sunku, nes patinku ne kaip draugė, o kaip panelė. Aš taip pat atsiribojau. Labai norėčiau, jog kada nors liktume draugais.
Papildyta:
QUOTE(spree @ 2011 06 05, 22:56)
aš pati tokioj situacijoj - tik aš buvau palikta o ne mane paliko.
tas bandymas likti draugais - jis to labai norėjo, ir nors ir aš to norėčiau... suprantu kad negaliu.
man išsivystė didžiulis bėgimo instinktas. nenoriu net pagalvoti apie susitikimą su juo dar kartą, nenoriu pamatyti ir vėl viską iš naujo išgyventi, nenoriu kad žinotų kas mano gyvenime vyksta (juk pats to atsisake palikdamas), noriu visiškai atsiriboti nuo visko kas buvo išgyventa bendrai. tiesiog noriu pabėgti ir pradėti viską nuo balto lapo.
nežinau ką daryti su visais "daiktiniais atsiminimais". tiesiog daug dirbu, daug mokausi, daug bendrauju, pasidariau kažkokia hiperaktyvi kartais - viskas tam kad nebeliktų vietos mintims apie jį galvoje, kad nebebutų jėgų galvoti, kad pamažu tas vaizdinys tik mažėtų ir dingtų tas jausmas. ir liktų tik paprasti gražūs prisiminimai...
ir mes irgi esam-buvom labai artimi draugai. viskas ir prasidėjo nuo draugystės. bet šiuo atveju jeigu jau išsiskyrėm turim galvoti kiekvienas tik apie save o ne apie mus, ir jeigu aš galvoju tik apie save, turiu sekti savo bėgimo nuo jo instinktus. o tokia draugystė būtų daugiau skausmas nei džiaugsmas
na o ar vienam sunku o kitam sunkiau - man rodos negalima pasakyti, gi vistiek esame skirtingi žmonės su skirtinga "sunkumo" riba. bet manu nelengva abiems - juk abu turi jausmus...
Esu buvusi Jūsų situacijoje prieš keturis metus

Lygiai taip pat nuo visko atsiribojau, labai daug ko atsisakiau ir pradėjau nuo nulio. O dabar su tuo ex, kuris mane paliko, esame geri pažįstami ir susitikę labai šiltai pabendraujam

Dabar net keista, kad tada TIEK kentėjau, atrodė didesnio skausmo pasauly nėra, bet supratau, kad laikas gydo. To paties ir savo buvusiam berniukui linkiu...kad pagytų ir atsigautų.
Papildyta:
Ačiū, Elegantiškai sninga, tikiuosi ir aš sutiksiu naują tikrą meilę kažkada