Manau abiems vienodai skaudu . Nei lengva būti paliktam, nei lengvą palikti -nenori įskaudinti ,o kitos išeities nematai, gi nesiaukosi visą gyvenimą. Aišku skauda . Bet gydomos žaizdos užgyja

Abiem sunku
Čia priklauso nuo santykių kokie jie buvo itt. Sunku yra ir taip ir taip, bet man yra sunkiau palikti pačiai... Tiesiog labai gaila žmogaus..
Nė karto nebuvau palikusi, visada laukiau kada paliks mane, nes tiesiog negalėjau sau leisti įžeisti kitą žmogų
žinau, kad tai nėra gerai, bet kitaip negaliu

Aš manau, kad gal sunkiau tam, kuris negali pateisinti kito žmogaus lūkesčių, atsakyti į jo jausmus, nes tarsi atsiranda atsakomybė...
QUOTE(mylimuke @ 2014 01 16, 15:02)
Iki palikimo momento sunkiau tam, kuris palieka, po to sunkiau tam, kuris yra paliktas.
Visiškai pritariu
manau buti paliktam. ypac jei tai buna kaip is giedro dangaus. pasaulis griuna, jei buvo meile. o jei palieki, tai jau buni apmastes visus pliusus ir minusus ir galu gale buna priezastis kodel taip elgiesi (nauja meile, kazkokie pokyciai tavo gyvenime ir t.t), todel nebuna taip skausminga. turiu ir tokios, ir tokios patirties.
O mano nuomone tikrai nėra taip, kad vienodai abiems būtų skaudu. Juk jei palieki žmogų, reiškiasi tam yra svari priežastis, kitaip nebūtum ryžęsis tokiam žingsniui kaip kad palikti savo artimą. Tas, kuris palieka, dažniausiai neturi širdyje jokių jausmų. Dažnai tokiam žmogui būna nesvarbu kaip jausis paliktasis, kiek daug ašarų išlies, kiek daug nemigo naktų jis patirs, koks gyvenimas bus pilkas po išsiskyrimo. Turbūt labiausiai pasitaikanti situacija būtų tai, jog palieka dėl kito/kitos. Įsimyli, praranda protą ir palieka lengvai. Gal ir susimąsto, nieko nesakau, bet tikrai neiškart. Galbūt, prisimena senas dienas, leistas kartu, pamato vietas, kuriose kažkada buvo ir supranta, kad galbūt nereikėjo palikti. Bet gyvenimas eina toliau. Jis rieda, tartum dviratis paleistas nuo kalno ir niekas jo nesustabdys.. Visgi pasilieku prie nuomonės, kad sunkiau tam, kuris būna paliktas.
Tas kuris palieka, turi galimybe pasirinkti kelia, manyciau pasirinkimo laisve tarp dvieju skirtingu keliu, kurie nulems visa likusi gyvenima, yra vienas is sunkiausiu gyvenime pasirinkimu. Todel mano manymu, tam, kuris palieka yra sunkiau, taciau sunku ir kuri palieka, kai visas gyvenimas sugriuna per akimirka, jei visa tai tarsi is giedro dangaus

Mano nuomone tai labai priklauso nuo situacijos dėl ko palieka. Jei išdavystė - sunkiau tam, kuris palieka (na, nes jis palieka dėl to, kad jį išdavė ir tiesiog negali su tuo susitaikyti, o tai tikrai yra skaudu), jei šiaip požiūris į gyvenimą pasikeičia ir nebesutampa interesai, tai dažniausiai bus sunkiau tam, kurį palieka, ypač jeigu tas, kurį palieka vis dar karštai myli ir tikisi kažko iš santykių