Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. M.Diliautienė

Aš gimdžiau pas šią gyd., buvau susitarus, bet ruošiausi gimdyt natūraliai. Gimdymas dėja baigėsi ekstra operacija. Atsidėkojome 1000 lt. Nepasakyčiau, kad rūpinimasis manimi buvo kažkoks išskirtinis, bet aplankydavo kiekvieną dieną. Ačiū jai už nuostabų sūnelį 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat ruosiames gimdyti pas sia gydytoja, kolkas lankemes keleta kartu konsultacijose ir negaliu pasakyti nieko bloga, jokiu kysiu nelaukia ir neuzsimena, kaip kad buna pas kitus gydytojus rolleyes.gif Paaiskina visko ko klausi, nuosirdi ir rupestinga, tikiuosi, kad gimdant bus taip pat ax.gif
Atsakyti
as pries keleta dienu neplanuotai papuoliau pas sia gydytoja, cezari dare irgi extra, viskas super ir po operacijos prieziura puiki. su nieko nebuvau tarusis. smile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
As zadu tartis su sia gyd. Iki siol jos nei akyse nemaciau smile.gif Manau, nuejus tartis reiktu kazkaip atsidekoti uz vizita.. Kaip manote kas geriau - pinigeliais (kiek)? Ar tik saldainiu dezute ir uzsimint , kad atsidekosi po visko ? O gal ji is tu, kuri nieko nepriima iki gimdymo, o tik po visko?
Pasakykit savo nuomone nebutinai del sios gyd. bet ir kaip pas kitas elgiates?
Pirma kart gyvenime tokia situacija, kai kazkam reiks atsidekot, nezinau kaip elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 10 28, 00:45)
Labas  smile.gif
As zadu tartis su sia gyd. Iki siol jos nei akyse nemaciau  smile.gif  Manau, nuejus tartis reiktu kazkaip atsidekoti uz vizita.. Kaip manote kas geriau - pinigeliais (kiek)? Ar tik saldainiu dezute ir uzsimint , kad atsidekosi po visko ? O gal ji is tu, kuri nieko nepriima iki gimdymo, o tik po visko?
Pirma kart gyvenime tokia situacija, kai kazkam reiks atsidekot, nezinau kaip elgtis  doh.gif

Na as pirma karta eidama nunesiau saldainiu ir vyno ax.gif tiesiog maiseli pastaciau ant stalo ir nieko nesakiau ji pati suprato ir iseinant padekojo 4u.gif bet manau jei ir nieko nebuciau atnesus ji vis tiek taip pat maloniai butu bendravus ir pan smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas gali parasyti tel.numeri gydytojos? Nes greitai dimdyti, tai renkuosi. Paskaiciau apie Diliautiene daug geru atsiliepimu. Ir dar, kas neseniai pas ja gimde- kiek davet? As suprantu, kad gali duoti kiek nori, bet vis delto... Kokia stavke, kad nebutu per mazai blush2.gif
Aciu labai
Galima i AZ
Atsakyti
QUOTE(alteja @ 2009 10 29, 18:38)
Sveiki,
Gal kas gali parasyti tel.numeri gydytojos? Nes greitai dimdyti, tai renkuosi. Paskaiciau apie Diliautiene daug geru atsiliepimu. Ir dar, kas neseniai pas ja gimde- kiek davet? As suprantu, kad gali duoti kiek nori, bet vis delto... Kokia stavke, kad nebutu per mazai  blush2.gif
Aciu labai
Galima i AZ

Paskambink bendruoju VGN elefonu ir ja pakvies prie telefono jei ji gales kalbeti. O kai susitiksit, ji pasakys savo tel. nr. As pas gyd. Diliautiene gimdziau. Labai sauni gydytoja.
Atsakyti
Laba diena,
Gal yra zinanciu kokia suma min. siai gydytojai? Kiek jai galetu pasirodyti per mazai? blush2.gif

Papildyta:
vilkiukei, kaip praejo gimdymas, ar patenkino gydytojos prieziura? smile.gif kaip atsidekojot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sunny~: 23 lapkričio 2009 - 14:52
Sveikos.. 4u.gif
Pas sia gydytoja vaiksciojau visa nestuma,prieziura tokia pati ar davus pinigu ar ne. Ir gimdziau pas ja atsidekojome 200lt,esu dekinga jai uz tai kad turiu suneli,nes gimdymas buvo komplikuotas,ir ji labai padejo.Sakyciau elgesi ji pagal situacija,gaila kad man nespejo padaryt cezario,bet siaip gydytoja yra gera... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Renatuke_: 09 sausio 2010 - 18:59
Abi dukras gimdziau pas sia gydytoja.
Kaip gydytoja ji yra nuostabi.
Viso nestumo metu lankiausi pas ja, atsidekodama kiekviena karta idedavai pinigeliu i kisenyte.
Vynas ir saldainiai gerai, bet gydytoju atlyginimai yra mazi, manau kad zmogus pats lai nusprendzia ar jam vyno pirkti ar produktu.

Kai as atvaziavau i gimdymo namus 36 nest. savaite su nubegusiais vandenimis, mane apziurejo budintis gydytojas, kadangi mano dar nebuvo atvaziavusi.

Gyd. Savrovas niekam nelinkiu su juo susitikti tokia akimirka, pries mane apziurint net ranku nenuplove, poto kai suzinojo kiek savaiciu, liepe vaziuoti i Antakalni.
Kai suzinojo, kad esu susitarusi su gyd. Deliautiene, bande ja apjuodint, kad ji kazkur dingusi i darba nesirodo. O as negalejau prisiskambinti jai, kadangi ji buvo seminare pas profesoriu ir negalejo pakelti, kaip veliau paaiskino.
As pradejau panikuoti, jis mane gasdinti, kad manes laukia sunkus ir varginantis gimdymas ir nezinia ar vaikui bus viskas tvarkoj.
Bande suzinoti kiek pinigu as planuoju sumoketi uz gimdyma klausdamas taip "Tai gal gyd. Diliautiene nera suinteresuota atvaziuoti cia i jusu gimdyma?"
"Dabar ne jos pamaina ir taip toliau"....
As jau verkiau ir nezinojau ka daryti.
Klause "Jeigu as priimsiu gimdyma, kaip jus man atsidekosite?"
Zodziu buvo tikras kosmaras.
Mane nuramino akusere Lilia. Aciu jai nuostabi moteris.
Sake, kad jeigu gyd. Diliautiene neatvziuos gimdyma priims gyd. Linda deja neatsimenu pavardes.
Bet viskas Aciu Dievui baigesi gerai gyd. Diliautiene atvaziavo ir as pagimdziau savo grazuole.

Atsakyti
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 10 27, 23:45)
Labas  smile.gif
As zadu tartis su sia gyd. Iki siol jos nei akyse nemaciau  smile.gif  Manau, nuejus tartis reiktu kazkaip atsidekoti uz vizita.. Kaip manote kas geriau - pinigeliais (kiek)? Ar tik saldainiu dezute ir uzsimint , kad atsidekosi po visko ? O gal ji is tu, kuri nieko nepriima iki gimdymo, o tik po visko?
Pirma kart gyvenime tokia situacija, kai kazkam reiks atsidekot, nezinau kaip elgtis  doh.gif

geriau nunešt kokios arbatos ar kavos (iš, sakykim, arbatos namų ar Presto). Tų saldainių jie gauna tiek ir tiek doh.gif
Atsakyti
SVeikos 4u.gif

Pasiskaičiusi atsiliepimus apie šią gydytoją galvoju savo džiaugsmelį gimdyti pas ją.

Gal kuri nors galėtų parašyt kiek pas ją kainuoja gimdymas?

Kaip supratau iš ankstesnių postų, norint su ja susisiekti reikia skambinti bendruoju VGN telefonu ir kviestis pokalbiui g.gif ? Ar yra galimybė sukontaktuoti mobiliuoju?

Dėkui už visą vertingą info 4u.gif
Atsakyti