Na vat, aš prieš keletą dienų gimdžiau pas gydytoja M.Diliautienę. Nebuvau susitarusi. Net nežinojau kas pas mane ateis. Bet važiavau su nuostata, kad tikrai niekam nieko nemokėsiu. Gimdymas buvo labai ilgas, bent jau man, apie 14 valandų, tai gydytoja pas mane užeidavo maždaug kas pora valandų patikrinti kiek atsidaręs gimdos kaklelis. Bet visiškai nesiskundžiu, dėmesio ir priežiūros man tikrai užteko, nes buvo labai šauni akušerė Vilija, turbūt čia daug kur minima kaip Lile

DIDELIS AČIŪ JAI

Nes didįjį darbą atliko ji, didžiąją dalį laiko per patį gimdymą gydytoja buvo šalia, aiškino kaip ką daryti, bet po tiek laiko sąrėmiu jau nelabai kas man sekėsi...Aišku, suprantu ir gydytoją, per tą parą kai gimdžiau, iš viso gimė 19 vaikeliu:))))) tai aš buvau viena iš paskutiniųjų ir tikrai suprantu kad visas personalas buvo nusivaręs nuo kojų. Kadangi mano berniukas gimė nemažas, tai teko kirpti, tai gydytoja po visko susiuvo.Viskas gyja puikiai, na neskaitant šiokiu tokiu skausmelių, bet tai natūralu. Esu tikrai patenkinta tiek jos, tiek viso personalo darbu:)))) DIDELIS AČIŪ JIEMS VISIEMS UŽ NUOSTABU SŪNŲ

))))beje, niekam nieko nemokėjau, būčiau turėjus iš ko, su mielu noru būčiau atsidėkojus, bet tikrai nemanau, kad jei būčiau susitarusi ar sumokėjusi iš anksto kažkas būtų buvę kitaip

Galbūt butų atėjusi dažniau, bet kai TIEK gimdymų...tai labai abejoju, man buvo gerai ir taip

))) Viskas, manau, priklauso tik nuo to ko pačios tikimės/norim..