Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečių vasara statybose

QUOTE(nerina @ 2011 06 21, 13:15)
pas mus 250x390 cm. Be jokio virslangio,  ar perskyrimo, stumdoma.  Metai laiko naudojama.

Ir kaip sekasi naudoti, neatsirado kazkokiu gedimu, ar nera labai sunku stumdyti, nes mes irgi galvojam bent jau svetaineje daryti stumdomas. Kur daretes 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2011 06 21, 11:24)
pagaminti be viršlangio neįmanoma.

Visiškai neteisybė. Priklauso iš ko daro. 2,5m aukščio ir tai dar ne riba, iš Alphaline. O aliumo fasadų gamintojai sakė galėjo dar šustriau pasiūlyti. Įtariu tiks yra šyrporiebas iš plonyčių profilių, todėl ir bijo aukščio.
Atsakyti
Svaiki,
paskaitinėju vis. reikia skardinti lauko palanges. susitinku šnd su vienu montuotoju, tai bus matyt kiek užsiprašys. bet iškilo klausimas kokias tas palanges daryti su užlenktais į viršų kraščiukais ar įleistais į angokraštį... gal supratot kas. Beja išgirdau tik dabar kad palanges reikia susidėti prieš struktūrą...
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti gipso sukejus, problema doh.gif , vieni atsauke, kiti tik po 4 men gali. g.gif
Atsakyti
Gal kam nebereikalingas metalinis garazas ar konteineris?
Pirktume smile.gif
i AZ.
Atsakyti
Ihmantui parašyk. jis su gipsu užsiima.
Man asmeniškai visokie konteineriai tai kaiip masalas vagims... Pasistatėm sėkmingai be jų. Sandėliavimui vietos neturėjom, buvo sunku bet tikrai į tą konteinerį vertingų daiktų nedėčiau.
Atsakyti
QUOTE(solma @ 2011 06 21, 13:27)
Ir kaip sekasi naudoti, neatsirado kazkokiu gedimu, ar nera labai sunku stumdyti, nes mes irgi galvojam bent jau svetaineje daryti stumdomas. Kur daretes  4u.gif ?

Fauga pagamino, labai esam patenkinti, nesunku darinet, mano 3 m mergyte pastumia visai normaliai
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 06 22, 10:59)
Gal kam nebereikalingas metalinis garazas ar konteineris?
Pirktume smile.gif
i AZ.

Paklausiu drauges, jiems jau lyg ir nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(nerina @ 2011 06 22, 11:59)
Fauga pagamino, labai esam patenkinti, nesunku darinet, mano 3 m mergyte pastumia visai normaliai

Oi kaip gerai, nuraminot mane biggrin.gif , reiks tada uzsukti i Fauga pasikonsultuoti, aciu 4u.gif.
Gal Viliene bus teisi, kad Tiks langu profiliai yra silpnesni ir nesiulo aukstesniu doh.gif
Atsakyti
Sveiki,

Karts nuo karto užsuku paskaitinėti. Susidūrėme su problema, kuriai nerandame išeities doh.gif Renovuojamės savo namą, virtuvę šiuo metu. Norim pasistatyti gartraukį ir padaryti išėjimą tiesiai per sieną į lauką. Gal turit minčių kur rasti kaminėlį tam išėjimui?
Atsakyti
O kam jums kaminėlis jei išeinate per sieną? darykite atbulinę sklendę ir apvalias lauko groteles ant sienos. Arba žaliuzi tipo groteles VK (be atbulinės sklendės ant ortakio). Pastarasis variantas triukšmingesnis ir iš praktinės pusės būna kad vėjas "kedena" tas žaliuzes gartraukiui neveikiant, kartais net aplamdo. gal čia priklauso ir nuo grotelių kokybės.
Atsakyti
Norim, kad būtų toliau nuo sienos. Su ta pačia problema susiduriame ir vonioje. Esam įdėję žaliuzi tipo groteles, tai žiemą jos apaugo varvekliais doh.gif ir iškrito doh.gif Be to mūsų siena karkasinė...
Atsakyti