QUOTE(Rudeniukes @ 2011 06 08, 11:45)
sveikutes

ar zinot koki skaniai kvepanti eterini alieju? nes as gal kazkokia keista, bet man jie visi smirda, fui.. sugadina visa kosmetika.. turiu rozmedziu, rozmarinu, kiparisu (vienas baisiausiu), ylan ylang (senoviniais muilais atsiduoda), levandu, pelargoniju, morku seklu.. gal as nenormali, kad jie man visi smirda??

ir daugelyje receptu raso, kad reik po kelis lasus lasint, as po viena ilasinus ir tai man per aitru.. ka manot??
ir dar toks vienas klausimukas apie krema. zodziu dariau kremuka toki ir gavosi jis man labai kietos konsistencijos, speju, kad man besildant isgaravo hidrolatas per daug ir taip gavos.. esu sulasinus GSE ir vitamina E, tai norejau pasitikslint, ar galima visa sita misinuka dar karta sildyt ir ipilt daugiau hidrolato, kad suminkstetu? speju, kad negalima, bet gal klystu

aciu uz atsakyma
Sveika:) aš tavo draugė, ne man praktiškai irgi visi ea, kuriuos esu turėjusi ir uosčiusi, smirda

šiaip esu priekabi kvapams, tai eteriniai manęs nežavi. Man labiau patinka vaisių ekstraktai, vanilės, kokosų kvapai. O vat eterinio dar nei vieno neradau, tinkančio mano nosiai