Įkraunama...
Įkraunama...

Persistengiau sporte

Gal jūs man ką nors patartumėte..Po visų ligų sugrįžau į "didįjį" sportą ax.gif Aišku, proto sumažinti krūvį neužteko.. blush2.gif Pasportavau taip kaip anksčiau. Buvo nelengva, bet ko žmogus dėl grožio ir sveikatos nepadarysi rolleyes.gif
Kai reikėjo pasportavus po antros treniruotės nulipt laiptais, tai kojos kaip medinės ir visa kažkokia ne tokia..pasekmės tokios, kad jei pakeliu ranką tai ima drebėt tirtėt visi raumenys cry.gif Sudaužiau darbe lėkštę, nes visos galūnės lyg ne savos blush2.gif Kai reikia rašyti kokį tekstą ranka, tai šioji parazitė neklauso..net rašysenos nebeatpažįstu..(ale bendradarbiams linksma biggrin.gif )
Apie prisilietimus nekalbu..skauda viską (bet visiškai neskauda judant blink.gif ). Esu lyg sudaužytas obuolys blink.gif
Kaip man dabar kuo greičiau atsigauti, nes tokia nekoordinuota aš kažkaip nesveikai atrodau ax.gif
Gal kas žinote stebuklingų tepalų, gal kokių stebuklingų liaudies receptų??????

Ir kas įdomiausia tiek rimtų darbų man nusimato..žmonės nesupras kas man darosi biggrin.gif
Atsakyti


Oi, nepavydetinas jausmas. Man padejo vyro masazas ir karsta vonia. Dar dvi dienas skaudejo raumenis, bet nors nebesijauciau kaip girta.
Atsakyti
Bijau, kad masažo neišgyvenčiau.
Patarimų neklausčiau, jei tai nesitęstų jau savaitę..Sporto aš aišku nemečiau, bet sportuoju laaaabai saikingai..tiek kiek išdrebu, tiek darau ax.gif Bijau, kad vėl metus bus dar sunkiau po to..
Atsakyti
Jei tikrai labai sakingai, tai gerai. bet siaip gal vertetu neilga pertraukele padaryt? Manau, organizmui nera gerai.
Atsakyti
Pagulek karstoj vonioj (issivaikscios raumenyse susikaupe pieno rugstys) g.gif g.gif ir nesisportink kelias dienas isvis, paskui pamazel, o ne iskart kaip senais gerais laikais 4u.gif ...
Atsakyti
tai kaip senai sportavusiam žmogui nuo perdidelio krūvio raumenyse prisigamino perdaug pieno rūgšties. kiek pamenu sporto stovyklose mus priversdavo kitas dienas iš eilįs pasportuoti. tik mažesniu fiz. krūviu ir viskas preidavo. ta pieno rūgštis turi "išsivaikčioti" o fiz. krūvis jai padeda.

Atsakyti
Kas cia tos pieno rusgtys? Kaip jos suidaro raumenyse?
Atsakyti
Rasma, jei turi galimybe po sportu pasedek pirtelej - labai gerai padeda issivaikscioti pieno rugstims ir atpalaiduja raumenis. O pertraukos daryti neverta, tiesiog zymiai sumazink kruvi. Itariu uzvarei normaliai pirma syki, kad tokia baisi savijauta.... Sumazink zymiai kruvi ir pasedek pirtelej.
Atsakyti
pirtis+atpalaiduojantis masazas smile.gif as taip jauciausi po sokiu maratono, paeiti negalejau sad.gif ir tepalais tepiau ir niekas nepadejo, paskui mam i pirti nusiunte ir masaza su aliejais padare-atsigavau smile.gif skaudejo, bet ne taip, stengiausi padaryti tempimo pratimus skaudantiems raumenims smile.gif
Atsakyti
Kiekviena ryta gerk po 30 lasu Tonussan, gerina fizine ir protine veikla. Aisku, iskat rezultatu nebus, teks pora menesiuku pagerti.
Atsakyti
o aš tai tau siūlau kuo skubiau, nes tai tęsiasi jau savitę, eiti pas gydytoją ir pasitikrinti širdį. mano draugei taip buvo ir jai nustatė, kad kažkas atsitiko su širdim, bet kas nebepamenu, nu žodž bet gydytis reikėjo stipriai. ji irgi jautėsi kaip girta.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 02 09, 09:54)
o aš tai tau siūlau kuo skubiau, nes tai tęsiasi jau savitę, eiti pas gydytoją ir pasitikrinti širdį. mano draugei taip buvo ir jai nustatė, kad kažkas atsitiko su širdim, bet kas nebepamenu, nu žodž bet gydytis reikėjo stipriai. ji irgi jautėsi kaip girta.



tikrai, hobo zhodzhiuose gali buti tiesos. Nes jei tik raumenys butu nuvarginti-tai per kelias dienas praeina tas skausmas ir drebejimas..o chia jau savaite..kazhkas negerai. blink.gif
Atsakyti