Įkraunama...
Įkraunama...

Persistengiau sporte

kad is raumenu issivaiskciotu pieno rugstis, butina judeti, siaip del vonios efektyvumo nesu isitikinusi, gal greciua kontrastinis dusas padetu, suaktyvintu kraujotaka,

na o jei kaip cia minejo, sirdies pervargimas, tai pirtis ir karsta vonia gali blogai baigtis... schmoll.gif
Atsakyti
Jei pirtis ar karsta vonia nepadeda - skubiai pas gydytojus!
Atsakyti
Mna atrodo, kad cia daugiau kaip organizmo issekimas. Gal valgai nedaug, neissimiegi, sportinis kruvis, po ligos ir t.t.
Gal verta pabandyti labai konkreciai skirti laiko vien tik poilsiui, o ne veiklai, o jeigu nepades pora tokiu dienu, eiti pas gydytojus.
Atsakyti
pasiulymas del tonussano, tai biggrin.gif vartojau, pasakos. tas pats yra Eleuterokoku sirupas (taip berods vadinasi) - ta pati sudetis, tas pats gamintojas, tik pigiau :-) Bet nei vienas, nei kitas nieko ypatingo neduoda mirksiukas.gif

O as tai siulyciau visai nesportuot arba bent jau minimaliai (pvz., tik ant steperio, ar truputi dviracio pedalus pamint).
As pati ana savaite persistengiau siek tiek, todel sekmadieni padariau taip: i kluba nuejau, bet i sale jau neejau, 3 val praleidau baseine, nors beveik neplaukiojau. Uztat kaitaliavau sauna-sukurine vonia, pasikaitinu, nueinu ilgai paguliu sukurinei vonioj, vel pasikaitinu, ir vel i vonia. Vonioj per uzejima gulejau apie 15-20 min, siltas vanduo ir svelnus vandenuko masazas padare savo thumbup.gif Prisikeliau yt feniksas ax.gif Pabandyk ir tu mirksiukas.gif Grand Gyme saunos tikrai yra, tik o vonios tos ar yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 02 09, 10:48)
Jei pirtis ar karsta vonia nepadeda

Siaip vien tik paprasta vonia, kad ir karsta nelabai padeda. Tik apsilpsti, ir kita diena judesiu koordinacija gali but dar labiau sutrykus doh.gif
Atsakyti
Grand Gyme saunos tikrai yra, tik o vonios tos ar yra? 

Yra dvi.
Atsakyti
QUOTE(sauluze000 @ 2005 02 09, 11:40)

thumbup.gif Na tai va, Rasmut, nueik, pagulek jose 4u.gif
Atsakyti
Aš jau sunerimau verysad.gif
Aš sportuoju būtent dėl to, jog turiu šiokių tokių problemų su širdimi (t.y. tachikardija (na, ramybėje mano pulsas didesnis nei 80 k/min) ir kažkoks mitralinio vožtuvo prolapsas (na, vožtuvas klapsi kaip nori, o ne kaip reikia). Gyd. sako, sportas vienintelė išeitis man jaustis gerai ir tai neilgam, kai organizmas įpranta, tai krūvį reikia didinti blink.gif O kadangi metus sportą dėl kitos ligos (susiję su krauju) diskomfortas dėl širdies grįžo, tai laukiau to meto kada imsiu sportuot. Užburtas ratas doh.gif
Pas gyd. buvau praeitą savaitę, padarė būtiną kraujo tyrimą, pamatavo spaudimą(kaip visada per mažas), paklausė "vidurius", sako tvarkoj, galiu gyvent smile.gif

Na, man nieko neskauda judant, bet jei "manipuliuoju" rankomis, tai lyg nesuvaldau jų..tokios lengvos atrodo, mataruojasi, raumenys dreba. Kai einu, tai kojos tokios lyg medinės..rodos jei linktels per kelius, tai ir nugriusi. O raumenis skauda tik tada, kai liečiu..na lyg būčiau didelė "mėlynė" unsure.gif

Atsakyti
tai tu tiesiog paskambink savo gydytojai ir pasakyk kaip jautiesi. ir ji bent jau daug maž pasakys ką daryt, ar ateit ar praeis savaime ir t.t. bet būsi ramesnė.
Atsakyti
Sportuok tik lengvai, sumazhink kruvi... Neik kasdien. Leisk pailseti raumenims. Tas vietas, kur labiausiai raumenys nuvarginti priesh miega gali patrinti kaitinanchiais tepalais ("ABC", "Capsicam") Tik nepersisitenk smile.gif Galima oda apsideginti smile.gif Daryk tempimo pratimus labiausiai nuvargusiems raumenims... (tik letai)... Dar - pagalvok, ar tavo valgiarashtyje nepritruko baltymu bei Ca-Mg? O B grupes vitaminu? Tik neskubek ir letai... smile.gif Kartais po rimto persitempimo reikia gero menesio ar net dvieju reabilitacijai smile.gif Nepersistenk smile.gif
Atsakyti
Viešai sakau ačiū Hobo wub.gif Už tai, kad ji rūpestingas ir geras žmogus. Kad liepė labiau savimi pasirūpinti ir pasidomėti.
Šiandien nuėjau pas gyd., padarė elementarius tyrimus.
Sakė stiprintis man reik. Sportuot visai neuždraudė, bet krūvius tai liepė mažint: rečiau eit ir trumpiau sportuot. Jei sportuosiu ant kardiotreniruoklių, tai "pasekt" pulsą. Išrašė "Atrenolol" ir "Preductal", čia širdžiai (atenolol'į esu kažkada gėrus, o va kas tas preductal tai net nežinau), vitaminus liepė gert, nes kraujas irgi ne super. Vienu žodžiu nusilpėlė-paliegėlė blush2.gif

Ačiū visoms už patarimus 4u.gif . Lįsiu šįvakar į šiltą vonią, pasirūpinsiu raumeniokais mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai ačiū dievui, kad viskas gerai, nes mano konsultantė įtarė baisesnę priežastį.

sveik. o čia su ta vieša padėka ghmz...gmhz....ghmz...kad ši tema neišvirstų vėl į hobo-pragaro-superstar temą tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hobo: 10 vasario 2005 - 13:44