QUOTE(Vaidė @ 2012 06 12, 10:10)
Labutis. Man irgi tai aktualu, nes esu baigusi slaugą ir nedirbusi.
Gal galite plačiau apie tuos kursus?
O ar neužtenka tas 200 val Slaugos darbuotojų tobulinimosi ir specializacijos centro kursuose susirinkti? Būtina mokytis kolegijoje ar universitete?
Kiek įskaičiau VASPTV internetiniame puslapyje, tai lyg užtenka 100val, o ne 200val?

"Jeigu pareiškėjas per pastaruosius penkerius metus iki paraiškos išduoti licenciją užregistravimo Tarnyboje dienos ilgiau kaip dvejus metus teisėtai nesivertė bendrąja slaugos praktika, papildomai turi pateikti dokumentą (-us), patvirtinantį (-čius) papildomą 100 val. profesinės kvalifikacijos tobulinimą teisės aktų nustatyta tvarka"
O jei jau 6 metai po baigimo praėjo ,tai netinka šis punktas?
Labas

As buvau 8m nedirbusi med srityje,todel man buvo pasiulyta islyginamieji kursai,kuriu trukme man netiko.O darbuotoju tobulinimosi valandos yra niekines vertes.Jei per pastaruosius 5m nedirbai nei vienos dienos reikia 200valandu surinkti,kitaip neisduos licenzijos.Jei dirbai bent 2m is 5m tada lyg ir 100val pakanka,klauskis.
As ystojau y neakivaizdine slauga LSMU,galvojau metus pasim okysiu,surinksiu val ir mesiu

,kad tik licenzija susitvarkyti,bet po to persigalvojau,nesunku mokytis,pabaigiau.Dabar jau tik 2m mokytis,kur buvo 4m

ir sesijos po 2sav,atpylei ir laisva.O islyginamiejo reikia 3men.kasdien eiti kaip y darba.Tad tikrai pasiziurek iki Liepos galo lyg priima dokumentus,konkurso beveik nera(kiek is paskutiniu metu zinau).Bet brangoka apie 8t litu metams.(ciaLSMU puslapyje studijos pasiziureti gali)