Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga III tema

QUOTE(..seNse.. @ 2013 09 04, 21:26)
Ne, aš ne sesutė... Visiškai be patirties su senais žmonėmis, tik aukle teko dirbti. Ten senelių 40, naktinė pamaina (3 naktys savaitėje), gal jie miega daugiau naktį...
Neramina, kad rinkimasis fabrikas-per agentūrą, seneliai - tiesiogiai ėjau ir siūlo...
Papildyta:

Gal galite nors kiek nušviesti mane, kas per darbas tai? smile.gif  Nes pareigų sąrašas apraše neatrodo labai bauginantis, o realiai kas dirbęs nuomonės neteko girdėti.

Kuri darbuka pasirinkai?vis neprisiruosiau atsakyti,o dabar turbut jau nebeaktualu,bet jei vis dar idomu galiu labai daug papasakoti apie zmones su demencija.Tik duok zinot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zydra30 @ 2013 09 17, 21:33)
nu tai sveikinu labai ir jus smile.gif tai jau 2014 bus leliukas. kaip jauties. man toks laikas apie 9 sa buvo labia nekoks, pykino pastoviai.

Aciu 4u.gif Jo,due date balandzio 21 man.O kada tau?Man pirmom savaitem labai negera buvo,ziauriai miego norejau istisai,pilva tempe,maude,lyg ir pykino,dabar kokia sav kai savijauta pagerejo.Su pirmu nieko panasaus nebuvo.o ka turesit,jau zinot?
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 17, 23:38)
Aciu 4u.gif Jo,due date balandzio 21 man.O kada tau?Man pirmom savaitem labai negera buvo,ziauriai miego norejau istisai,pilva tempe,maude,lyg ir pykino,dabar kokia sav kai savijauta pagerejo.Su pirmu nieko panasaus nebuvo.o ka turesit,jau zinot?

tai gerai, kad jau baiges pykinimai tau, man kazkur iki 12 sav negera buvo. man gruodzio 27 planinis. iskart po kaledu smile.gif toks laikas nedarbingas aisku ligoninese, bet ka daryt. zinau bigsmile.gif , mano vyras labia laimingas ir vel.
tai el abi metus namie busim smile.gif ar kiek tu planuoji? as su trim vaikuciais, tai visai nebespesiu dar ir I darba eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 09 17, 21:44)
tai gerai, kad jau baiges pykinimai tau, man kazkur iki 12 sav negera buvo. man gruodzio 27 planinis. iskart po kaledu smile.gif toks laikas nedarbingas aisku ligoninese, bet ka daryt. zinau  bigsmile.gif , mano vyras labia laimingas ir vel.
tai el abi metus namie busim smile.gif ar kiek tu planuoji? as su trim vaikuciais, tai visai nebespesiu dar ir I darba eiti doh.gif

Tai dar suspesit i 2013-uju traukini smile.gif Na 27 ner labai blogai,gal jau spes visi atsipaipalioti po Kaledu bigsmile.gif Tik vaiko gimtadienis tarp svenciu bus,gaus viena dovana vietoj dvieju,pas mane bendradarbe per Kaledas gimusi-tai sako duoda dovana ir sako tai cia tau su Kaledom ir gimtadieniu bigsmile.gif na bet ,aisku,tokiu niuansu nesuplanuosi.Taip ir neparasei ko laukiesi?Ar tai,kad vyras laimingas reiskiasi,kad bus berniukas?maniskis tai laukia mergaites,o man tai visai nesvarbu,svarbu,kad sveikas butu smile.gif
Jo,su 3 bus ka veikti,as su vienu istisai uzsiemusi,nors va mano kaimyne amerikiete,kuri turi 3 berniukus sako-atvesk man ir savo mazgi,sako po triju jau nebesvarbu vienu daugiau ar maziau ziureti biggrin.gif As su pirmuoju buvau metus ir menesi,isnaudojau visas galimas atostogas,su antruoju planuoju ta pati jei finansai leis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 17 rugsėjo 2013 - 23:54
Sveikos,

QUOTE(zydra30 @ 2013 09 16, 08:17)
astreja, kaip tu? nelabai gal ir interneto turi?

mum viska sgerai. Jau persikelem i PAR, tai vel isikurimo 'dziaugsmai' visi uzgriuvo doh.gif o dar su leliuku pakeliui, tai ir gydytoja issirinkt, ir ligonine, ir kursus nesciom susirast ir siaip viska susipirkt, susiorganizuot, tai tik spek suktis biggrin.gif o kur dar apsuku suletejimas doh.gif tai va ir apleidus rasymus blush2.gif

Sveikinimai ir jum! Kaledu stebuklo sulauksit wub.gif

QUOTE(vasareuk @ 2013 09 17, 21:32)
o zinok as irgi laukiuosi,tik mums dar tik 9 savaiteles wub.gif

kaip faina wub.gif sveikinimai 4u.gif

As visdar savo registracijos laukiu (nors mes cia dar tik pora sav ir kelios dienos), bet jau ja tvarkaus nuo vasario doh.gif dabar visi dokumentai jau turetu but pas juos, tai dar kokia savaite luktelsiu ir reiks skambint klaust ka nusprende (prileis prie egzamino, ar uzsiprasys galas zino ko, kad 'atitikciau reikalavimus' kurie pasirodo buna skirtingi kiekvienam!) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2013 09 17, 23:38)
Kuri darbuka pasirinkai?vis neprisiruosiau atsakyti,o dabar turbut jau nebeaktualu,bet jei vis dar idomu galiu labai daug papasakoti apie zmones su demencija.Tik duok zinot smile.gif

Pasirinkau senukus. smile.gif Tik įstrigau laukimo stadijoje, nes išėjo ta viršininkė atostostogauti... Tikiuosi grįžusi manęs nepamirš... Bet nusprendžiau palaukti, nes gavau išbandyti ir fabriką. Beprasmiškesnio ir beviltiškesnio darbo dar neteko matyti - labai padėjo apsispręsti, ko noriu. smile.gif
Tikrai dar labai įdomu, ką galite papasakoti apie demenciją. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2013 09 18, 15:35)
Sveikos,
mum viska sgerai. Jau persikelem i PAR, tai vel isikurimo 'dziaugsmai' visi uzgriuvo  doh.gif  o dar su leliuku pakeliui, tai ir gydytoja issirinkt, ir ligonine, ir kursus nesciom susirast ir siaip viska susipirkt, susiorganizuot, tai tik spek suktis  biggrin.gif  o kur dar apsuku suletejimas  doh.gif  tai va ir apleidus rasymus  blush2.gif

Sveikinimai ir jum! Kaledu stebuklo sulauksit  wub.gif
kaip faina  wub.gif  sveikinimai  4u.gif

As visdar savo registracijos laukiu (nors mes cia dar tik pora sav ir kelios dienos), bet jau ja tvarkaus nuo vasario  doh.gif  dabar visi dokumentai jau turetu but pas juos, tai dar kokia savaite luktelsiu ir reiks skambint klaust ka nusprende (prileis prie egzamino, ar uzsiprasys galas zino ko, kad 'atitikciau reikalavimus' kurie pasirodo buna skirtingi kiekvienam!)  doh.gif

labas. o kada tavo leliukas turetu atkeliauti? kazkada lakpriti gal? tai tau dirbt vistiek kolkas nesigautu tikriausiai, bet aisku, reik tuos dokumentus tvarkytis, kai dar tiek menesiu trunka visas procesas.
gerai cia mes visos beveik vienu metu nestuke.gif , kaip koks virusas biggrin.gif.

vasare, o tau linkiu mergytes smile.gif . taip mums berniukas vel sikart. nors man tas pats, turim dukra ir sunu jau, bet vyras vis tik berniuko labiau norejo, sake sesei reikia dvieju broliu, kad nuo visu apgintu.
iki merginos. palaikysim rysi smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, aš vėl su savo klausimais 4u.gif Noriu paklausti tų , kurios tvarkėsi registraciją Anglijoj arba Airijoj. Yra nurodyta, kad reikia užpildyti employment reference form, bet kiek žinau bent jau angliškoj registracijoj lyg ir nėra atskiros formos, o tik įrašyt į grafas kur dirbai, ką darei ir kiek laiko. bet apraše pačiam rašo, kad turi būti užpildyta employment reference forma ir pasirašyta. Tai nlb supratau kokia tada čia forma? ir ar šiuo metinis darbdavys išeinant iš darbo turi pats išsiųsti jiems tą reference ar tiesiog man reikia paprašyt rekomendacijos iš jų ir pačiai siųst? g.gif Būčiau dėkinga, jei kas atsakytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukraus_vata @ 2013 09 24, 20:27)
Labas visoms, aš vėl su savo klausimais  4u.gif  Noriu paklausti tų , kurios tvarkėsi registraciją Anglijoj arba Airijoj. Yra nurodyta, kad reikia užpildyti employment reference form, bet kiek žinau bent jau angliškoj registracijoj lyg ir nėra atskiros formos, o tik įrašyt į grafas kur dirbai, ką darei ir kiek laiko. bet apraše pačiam rašo, kad turi būti užpildyta employment reference forma ir pasirašyta. Tai nlb supratau kokia tada čia forma? ir ar šiuo metinis darbdavys išeinant iš darbo turi pats išsiųsti jiems tą reference ar tiesiog man reikia paprašyt rekomendacijos iš jų ir pačiai siųst?  g.gif  Būčiau dėkinga, jei kas atsakytų  4u.gif

Tikrai neatsimenu,kad tokia pildziau,nors,aisku,senokai as ta licenzija tvarkiausi,bet siaip jeigu reikia reference busimas darbdavys pats issiuncia forma buvusiajam(siaip application form buna prasymas nurodyti 2 zmones,kurie gali duoti rekomendacijas,vienas butinai buves vadovas,o kitas gali buti kad ir kaimynas,nes viena pageidautina darbo rekomendacija,o kita charakterio).
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2013 09 18, 18:04)
labas. o kada tavo leliukas turetu atkeliauti? kazkada lakpriti gal? tai tau dirbt vistiek kolkas nesigautu tikriausiai, bet aisku, reik tuos dokumentus tvarkytis, kai dar tiek menesiu trunka visas procesas.
gerai cia mes visos beveik vienu metu  nestuke.gif , kaip koks virusas  biggrin.gif.

Aha, lapkricio menesi laukiam maziuko/es wub.gif
Tai dirbt dar nesigaus kazkiek laiko, bet kai dokumentu tvarkymas kartais metus trunka, tai va ir nenorejau atideliot to proceso schmoll.gif nes dabar va laukiu, kol pasakys, kad 'atitinku reikalavimus ir galiu laikyt egzamina' (cia geriausias variantas, kurio as naivuole labai tikiuosi) biggrin.gif
Tada teks issirinkt data, pasiruost egzaminui, po jo siust laiska i kita organizacija, kuri kontroliuoja uzsienieciu darba sveikatos sistemoj, prasant leidimo cia dirbt ir leidimo paciai pasirinkt darbo vieta (kas velgi tikiuosi pasiseks kaip aklai vistai grudas, nes jie siaip paskiria tave i atokiausia vieta, kur truksta darbuotoju doh.gif bet as negaliu keltis niekur, del MB darbo, tai tikiuosi lengvai gauti ta antra leidima).
Po to ieskotis darbo, ir siust seseliu councilui vel kopija turimos UK registracijos (uztai ir ta reik islaikyt), egzamino islaikymo forma, leidima dirbti is tos kitos organizacijos, darbo pasiulyma, mokesti ir gal dar vizos kopijos reik (nelabai pamenu jau). Ir tik tada sulaukus ju palaiminimo galima pradet dirbt doh.gif tai va uztai ir pradejau jau sita reikala, nes cia tiek visko jei viskas sklandziai vyksta- jei tik kokios problemos ar prisikabins prie ko nors- tada visai gali uzsitest sitas reikalas unsure.gif

Biesina mane, tas faktas, kad seseliu visur truksta- visam pasaulyj, bet jei keiti salis (net kvalifikacija ir patirti igijus geroj salyj), vistiek tai yra didziausia misija doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti